Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς

Ετσι, οι dead congregation καταφέραν με δύο άλμπουμ όσα δε καταφέρανε άλλοι ντεθάδες σε δυο δεκαετίες.

Επίσης αυτά τα λέω εγώ που είμαι κανονικά και με τον νόμο προκατειλλημένος όσο δε πάει με ελληνική σκηνή/μουσική όπως θες πεστο...Σεπτικ και ροτινγκ δε μιλάω γιατί δε τους αντέχω δευτερόλεπτο....

Ξύπνησα το πρωί και είδα ότι έχει βγάλει νέο άλμπουμ ο Σάκης Τόλης..
Βάζω ν' ακούσω δύο κομμάτια για να πάρω μια γεύση.

Εντωμεταξύ το ψάχνω σε spotify και Tidal και το έχει μόνο το youtube...
Στον γυρισμό προς το σπίτι θα το βάλω να δω τι έγραψε πάλι.

Για κάποιο λόγο το τελευταίο σεπτικ με κέρδισε και το χω ακούσει spotify αρκετές φορές. Τρώγομαι και να το αγοράσω αλλα οι καταβολές μου με κρατάνε πίσω ακόμα χαχαχα

Έτσι για να ξυπνάμε λίγο...
Bod Dylan. Καλός τραγουδοποιός αλλά ένας φάλτσος που στην κιθάρα παίζει να είναι πιο νουμπάς και από τον συγχωρεμένο τον Kurt Cobain που έπαιζα σαν πρωτοετής σε ωδείο της γειτονιάς.

• Angry
Reactions: toupia
Έτσι για να ξυπνάμε λίγο...
Bod Dylan. Καλός τραγουδοποιός αλλά ένας φάλτσος που στην κιθάρα παίζει να είναι πιο νουμπάς και από τον συγχωρεμένο τον Kurt Cobain που έπαιζα σαν πρωτοετής σε ωδείο της γειτονιάς.
δεεν θα αρπαχτούμε για τον Dylan.. αδιάφορο με αφήνει.. έχω 2-3 δίσκους του που δεν τους ακούω ποτέ.. πολύ κλάψας

• Angry
Reactions: toupia
Ποτε μου δεν καταφερα να ακουσω ολοκληρωμενο αλμπουμ ή για πολλη ωρα, το ...νιαυρισμα του Ντυλαν. Ειναι πολυ "αμερικανος" για τα γουστα μου, αλλα για να εχει 60 χρονια επιρροη κατι πρεπει να λεει. Οι στιχοι τπυ βεβαια ειναι αλλο "θεμα".

• Like
Reactions: vlad66
Η μεγαλύτερη συνεισφορά του Bob Dylan στη μουσική ήταν η σχέση του με τη Joan Baez. Την έπρηξε τη γυναίκα και όταν επιτέλους τον χώρισε έγραψε το απίστευτο Diamonds and Rust.
1 μήνα ban και να σημειωθεί ως ελαφρυντικό ότι όλος ο δίσκος "Diamonds & Rust" είναι πολύ καλός!

αλλα για να εχει 60 χρονια επιρροη κατι πρεπει να λεει

Σαν "τραγουδιποιός" έχει δώσει διαμάντια.
Αν έμενε εκεί όλοι θα έπεφταν στα 4 για να τους δώσει τα τραγούδια του

• Like
Reactions: lakiss51
Σαν "τραγουδιποιός" έχει δώσει διαμάντια.
Αν έμενε εκεί όλοι θα έπεφταν στα 4 για να τους δώσει τα τραγούδια του
Κάτι σαν τον Leonard Cohen στο πιο τσιριχτό δηλαδή; Αλλά ο Cohen 1. είχε καλύτερη φωνή και 2. έγραψε το Avalanche, τραγούδι που ο Ντύλαν δεν είδε ούτε στον ύπνο του.

• Like
Reactions: vlad66
O Dylan ένωσε τη folk με τo rock και πάντρεψε την ποπ με την ποίηση. Και αυτά ως πρώτος και καλύτερος. Ενέπνευσε τους πάντες, από Beatles έως Σαββόπουλο. Πολλοί δεν θα υπήρχαν χωρίς αυτόν. Άπειρα τα κορυφαία τραγούδια, πολλάκις διασκευσμένα. Συν τη συνεργασία με τους The Band, συν το Νόμπελ Λογοτεχνίας και πόσα άλλα. Ναι, δεν είχε καλή φωνή, ούτε ήταν ταλαντούχος οργανοπαίχτης. Αλλά, μιλάμε για folk-pop-rock, έτσι;
Και, ναι, εάν κάποιος του έμοιαζε και τον πλησίασε, ήταν ο Cohen (επίσης εμπνευσμένος από Ντύλαν).

Κάτι σαν τον Leonard Cohen στο πιο τσιριχτό δηλαδή;

O Cohen δεν είναι φάλτσος τουλάχιστον!
Μπορεί η φωνή του να είναι πιο άκαμπτη και από τη φάτσα του Nicolas Cage, αλλά δεν καταντάει ενοχλητική.
Ακούς τη μουσική και νομίζεις ότι κάνει αφήγηση ο Orson Welles

Η Diana Krall και όλες αυτές οι audiophile καρακάξες

Η Diana έχει προσφέρει πολλά περισσότερα από 1-2 τραγούδια που βάζουν οι audiophilάκηδες στο repeat

Ενέπνευσε τους πάντες, από Beatles έως Σαββόπουλο. Πολλοί δεν θα υπήρχαν χωρίς αυτόν.

Το ότι δεν θα υπήρχαν οι Beatles και δεν θα είχε έμπνευση ο Σαββόπουλος το λες για κακό;

• Haha
Reactions: Haagenti
Το ότι δεν θα υπήρχαν οι Beatles και δεν θα είχε έμπνευση ο Σαββόπουλος το λες για κακό;
hold-me-back.gif

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce