Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει. Το οτι εγω πιστευω πως υπαρχει Θεος, δε σημαινει οτι υπαρχει κιολας.
Δε μας κάνετε παρακαλώ quote τι επιλήψιμο ειπώθηκε για να καταλάβουμε και να μην το επαναλάβουμε;
Πού αναφέρεσαι ακριβώς, Δημήτρη?
Παρακαλώ οι ειρωνείες και τα αστειάκια με τα πιστεύω του καθ ενός να σταματήσουν εδώ.
Είναι λεπτές οι ισορροπίες σε τέτοια θέματα.
Μου αρέσει που θίχτηκε η διαχείρηση για το αστείο του συμφορουμίτη μας και κατά πόσο αληθινό ήταν.
Οταν θίγονται καταστάσεις ..κωφεύει !
Μου αρέσει που θίχτηκε η διαχείρηση για το αστείο του συμφορουμίτη μας και κατά πόσο αληθινό ήταν.
Σε αυτό χωρίς καμιά διάθεση ειρωνίας, απλά διάβασα το thread 3 φορές προσπαθόντας να δω που γράφτηκαν αστειάκια και ειρωνίες για τα πιστεύω και δεν τα κατάφερα.
Έλα βρε, αστειεύομαι! Πάντως, πολύ θα το γούσταραν, να καπελώσουν τη θεωρία της σχετικότητας. Θυμήσου το κλισέ του μορφωμένου και ευκατάστατου Ιούδα, όπου, προσάπτοντάς του τη χείριστη κατηγορία του προδότη, εξοβελίσθη η επιστημονική γνώση και ολόκληρος ο μέχρι τότε αναπτυχθείς ελληνικός πολιτισμός, βυθίζοντας στο σκοτάδι το μισό πλανήτη για 16 αιώνες.
Ναι ε ?:chinscratch: :grandpa:
Και τον άνθρωπο ποιός τον δημιούργησε τότες ??![]()
Για ποιούς ακριβώς μιλάτε και σε τι αναφέρεστε κ. Κόγια????
Φίλε cmspot ευχαριστούμε για το ωραίο κείμενο![]()
Προσωπικά θα συνταχθώ με τη γνώμη του φίλου BIOS και τα ''πιστεύω'' του Δημήτρη Ιωάνου...
Νομίζω ότι καλά κάνει η διαχείρηση του φόρουμ ή ο κάθε ενδιαφερόμενος να σπεύδει προς αποκατάσταση της ''ιστορικής αλήθειας''. Βέβαια, ποσώς με ενδιαφέρει αν το είπε ο Αινστάιν, ο Δαρβίνος ή ο Μάο Τσε Τουνγκ...
Μέσα στην απλότητα/απλοϊκότητα της περιγραφής του περικλείονται πολλές αλήθειες οι οποίες υπερκαλύπτουν τις όποιες του αδυναμίες και δίνουν αρκετή ''τροφή'' για μια κουβέντα που δεν τελείωσε και δεν θα τελειώσει ποτέ...
Προφανώς ήμουν από τους ελάχιστους που δεν είχαν λάβει με mail το παραπάνω, γι'αυτό και ευχαριστώ τον cmspot για την παράθεσή του....
Cmspot..........Ouaou........
Εχω μείνει άφωνος με όλα....ειδικά με το ζήτημα του θεού
Εχεις απόλυτο δικιο....... καθώς και ένα τέλειο τρόπο περιγραφής
Παρ'οτι μεγαλυτερος σου Δηλώνω ταπεινά θαυμαστής σου.....
Σε ευχάριστώ γι αυτά που διάβασα!!!!
"Ευχάριστώ και το site που φιλόξενει άτομα τα οποία που μου δώσαν την ευκαιρία να βρεθώ αναγνώστης σ'ενα λόγο ισάξιο του οποίου είχα να ακούσω απο το 1ο έτος μου στο πανεπιστήμιο..."
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.