Από τα χριστούγεννα έχει πέσει 200+ ευρώ...εγώ θα κάνω λιιιίγο υπομονή ακόμα...1-2 μήνες το πολύ...
Τάκη, στο αντικείμενο είσαι πολύ εμπειρότερος από εμένα και δεν θα επανέλθω. Εγώ έχω δηλώσει πολλάκις πρωτόπειρος και άκρως ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα που έχω με τον συνδυασμό 700 + pioneer 696.
Θέλω όμως να προσθέσω, ότι έχω την εντύπωση (δεν το ορκίζομαι κιόλας) ότι κάπου διάβασα ότι ο DILA έχει τον ίδιο φακό (της FUJICON) με τον Epson 700. Πιθανότατα να μην θυμάμαι πολύ καλά, αλλά νομίζω ότι έχω δει κανα -δυό αντίστοιχες αναφορές. Κάποιος άλλος μήπως θυμάται ;
Εγω παλι ως κατοχος του panasonic... μπορω να σου πω πολυ απλα οτι ειναι απιστευτο μηχανημα.. Δυστυχως τον Epson δεν ειχα την ευκαιρια να τον δω, αλλα στηριχτηκα σε αμετρητες νυχτες ψαξιματος στο internet να διαβαζω συγκριτικα σε ελληνικα, αμερικανικα, αγγλικα, γερμανικα sites... Παντου τον βγαζουν να υπερεχει στα σημεια. Επισης στα θεματα contrast, grid κλπ, τον συγκρινουν με dlp, γιατι θεωρουν οτι ξεπερναει τα γνωστα προβληματα των LCD (στη συγκεκριμενη κατηγορια παντα)
Ωστοσο, επειδη πραγματικα ο επσον ειναι σε μια τιμη χωρις αντιπαλο θα στον προτεινα ανεπιφυλακτα, δεδομενου βεβαια οτι τον εχεις δει να παιζει.
Εγω προτιμησα το φεσι των επιπλεον χρηματων λογω μη ορατοτητας των pixels, πραγμα που στα δικα μου ματια ειναι ενοχλητικο μεχρι και στη 19αρα οθονη του υπολογιστη μου. Οπως προανεφερα δεν ειδα ποτε τον επσον ωστε να δω ποσο διακριτα ειναι τα pixels του, ωστοσο επειδη πουθενα δε μπορεσα να βρω επσον για demο κι επισης επειδη το θεμα "ορατοτητα Pixels" ειναι κατι που φαινεται μετα απο πολυωρη θεαση, και σε συγκεκριμενες σκηνες,προτιμησα τον panasonic που ενσωματωνει συστημα που τα κανει πρακτικως μη ορατα, για να´χω το κεφαλι μου ησυχο!
Οσο για φημες που τον θελουν θολο, μπορω να τις διαψευσω, σε θεαση dvd αλλα και hd η ευκρινεια ειναι ο,τι παντα θα ηθελα απο εναν προβολεα! Εξαλλου πολλοι πιο ψαγμενοι απο μενα στο θεμα της εικονας συμφωνουν οτι η εξτρα οξυτητα μαλλον χαλαει παρα βελτιωνει το αποτελεσμα... (εννοω η υπερ της δεουσας οξυτητα!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.