Και μετά σου λέει, δεν ζούμε στο...Μάτριξ!!

Φυσικά και μπορεί, σε στρατώνες γίνεται επιθεώρηση κρεβατιών και ντουλάπας.. Τι θα κάνεις? θα ψάχνεις την τσάντα της κόρης σου? Τα εχουν στο silent και τα κοιτάνε στο μπάνιο, όταν έχουν πέσει για ύπνο κλπ. Μόλις βγούν απο το σπιτι τα μοστράρουν κιόλας.

Οταν φτασεις σε αυτο το σημειο, μαλλον εχεις καει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτά τα λέει κάποιος που δεν έχει ιδέα από παιδιά. Τι ακριβως κρύβατε εσείς από τους γονείς σας όταν ήσασταν 10 με 18? Kαι το χρησιμοποιούσατε και κρυφά; Μπορεί να κρυφτεί ένας άνθρωπος αν έχει smartphone σε ένα σπίτι, για πόσες μέρες; Δεν υπονοείται ότι υπάρχει μια άρρωστη κατάσταση αν γίνεται αυτό;

ΤΑΡΑΤΑΤΑ
ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ
ΖΑΚΟΥΛΑ

Αυτό λέω, ψάχνεσαι δεν παίρνεις εσύ πρώτος smartpone στο παιδί, όταν έρθει και όλοι οι φίλοι του έχουν θα του πάρεις και εσύ και θα κοιτάζεις τι κάνει και θα του δείξεις τι γίνεται. Μαθαίνεις κάθε μέρα και εσύ και το παιδί.
Μα, εννοείται οτι δεν θα του το πάρεις πριν στο ζητήσει. Αστο να το ζητήσει 2-3 φορές. Και μαλιστα του βάζεις κι έναν στόχο (εύκολο) πχ. μαθητικές επιδόσεις, ή συμπεριφοράς ή να έχει τον χώρο του περιποιημένο - έτσι ωστε να νομίσει οτι το κέρδισε. Μαθήματα ζωής, ότι κάποια πράγματα τα κερδίζεις και δεν πέφτουν απο τον ουρανό.

ΤΑΡΑΤΑΤΑ
ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ
ΖΑΚΟΥΛΑ

Kαλά τώρα και η μαμά έκανε πως δεν έβλεπε....

Αυτά τα λέει κάποιος που δεν έχει ιδέα από παιδιά. Τι ακριβως κρύβατε εσείς από τους γονείς σας όταν ήσασταν 10 με 18? Kαι το χρησιμοποιούσατε και κρυφά; Μπορεί να κρυφτεί ένας άνθρωπος αν έχει smartphone σε ένα σπίτι, για πόσες μέρες; Δεν υπονοείται ότι υπάρχει μια άρρωστη κατάσταση αν γίνεται αυτό;

Cool με τους χαρακτηρισμούς σου ποδηλάτη, ο κόσμος δεν είναι αυτό που νομίζεις ότι ξέρεις..

Εχουν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα σε καλούς ανθρωπους και οικογένειες που ξέρω, λίγο οι τρελοί ρυθμοί του ιδιωτικού τομέα, λίγο η κρίση και λίγο η εφηβεία είναι αρκετά αν το παιδί σου πέσει στον επιτήδειο-ανώμαλο.
Το ότι θα το ανακαλύψεις μετά απο 3-4-6 μήνες δεν αλλάζει το γεγονός ότι συνέβη.

Οσο για το ερώτημα του τι έκρυβα εγώ απο τους γονείς μου η απάντηση είναι απο παπί μέχρι αεροβόλο πιστόλι.
Μια γνωστή μου έιχε κρύψει το γκόμενο της στην ντουλάπα απο το απόγευμα μέχρι το επόμενο πρωί, κάλεσε 7 φίλους/φίλες που μπήκαν για λίγα λεπτά και έφυγαν 8 :flipout:

Εχεις καεί απο τότε που αποφάσισες ότι εν έτη 2017 το δικό σου παιδί θα μεγαλώσει στα 90s για να γίνει φυσιολογικό :devil-smiley-029:

Βρε παιδί μου λέω εγώ τώρα κάποιος είναι αυστηρός γονέας δεν αφήνει το παιδί να έχει αυτά τα σατανικά πράγματα στα χέρια.

Μια μέρα λοιπόν το παιδί φτάνει 19 χρονών και του στέλνει το google για πρώτη φορά ευτυχισμένα γενέθλια και πιστεύει ότι το έστειλε άνθρωπος. Λέω το ένα 1000 των παράδοξων. Γιατί κάλιστα μπορεί να το στείλει ένας εγκληματίας αίτημα φιλιας στο facebook, να δει μια αγγελία με iphone7 με 20 ευρώ, να δει ότι κατέβηκαν ufo.... μα και εμεις την πατάμε ακόμα οι απατεωνιές εξελίσονται. Εμένα η 14χρονη κόρη μου μου έκανε πλάκα προχτές, έφερε μια σελίδα από το wiki που ανέφεραν το όνομα μου ότι ημουν μελος σε ενα group. Mετά μου έδειξε πως γίνεται το ψευτοhacking, για να μαθαίνω....

Cool με τους χαρακτηρισμούς σου ποδηλάτη, ο κόσμος δεν είναι αυτό που νομίζεις ότι ξέρεις..

Εχουν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα σε καλούς ανθρωπους και οικογένειες που ξέρω, λίγο οι τρελοί ρυθμοί του ιδιωτικού τομέα, λίγο η κρίση και λίγο η εφηβεία είναι αρκετά αν το παιδί σου πέσει στον επιτήδειο-ανώμαλο.
Το ότι θα το ανακαλύψεις μετά απο 3-4-6 μήνες δεν αλλάζει το γεγονός ότι συνέβη.

Οσο για το ερώτημα του τι έκρυβα εγώ απο τους γονείς μου η απάντηση είναι απο παπί μέχρι αεροβόλο πιστόλι.
Μια γνωστή μου έιχε κρύψει το γκόμενο της στην ντουλάπα απο το απόγευμα μέχρι το επόμενο πρωί, κάλεσε 7 φίλους/φίλες που μπήκαν για λίγα λεπτά και έφυγαν 8 :flipout:

Εχεις καεί απο τότε που αποφάσισες ότι εν έτη 2017 το δικό σου παιδί θα μεγαλώσει στα 90s για να γίνει φυσιολογικό :devil-smiley-029:

Αν εσύ έκρυβες αεροβόλο, ετοιμάσου για κανα καλασνικοφ από το παιδί σου τι να πω, εγώ φταίω δικό σου θέμα.

Αν εσύ έκρυβες αεροβόλο, ετοιμάσου για κανα καλασνικοφ από το παιδί σου τι να πω, εγώ φταίω δικό σου θέμα.

Εγώ τώρα που τα ξέρω καλά, θα πάω και απ του Tzimisce το σεμινάριο και θα πέσει και find my iphone κάργα :smash:
Είμαστε στην εποχή της πληροφορίας και πρέπει και να´την έχεις και να ξέρεις να τη διαχειριστείς

Ενταξει δεν ειναι διαγωνισμος ποιος είναι καλός και ποιος κακος πατέρας ή μάνα.

Αν παράδειγμα έκρυβες αεροβόλο η ιδιοσυγκρασία σου είναι να κρύβεις κάτι, ε αυτό ίσως το κάνει και το παιδί δεν σημαίνει απόλυτα ότι είναι κακό. Απλά μεταξύ κατεργαραιων ειλικρινεια.

Συγκρινεται το Ταρατατα και ο Μπαλαδορος ..... με τον αρχικολασμο που κυκλοφορει στο νετ ?

Ατυχης η συγκριση ....

Ατυχες το σχολιο, δεν συνεκρινα τιποτα. Εγραψα τι κρυβαμε εμεις απο τους γονεις μας

Αυτοι οι μεγαλοσχημοι .... τις βαζουν δεκα-δεκα να τους μαστιγωνουν.
Εναλλαξ και εκ περιπτροπης. Και οχι μονο να τους μαστιγωνουν ....

Λάθος τίτλος. Μάλλον δωρεάν πορνό θα έπρεπε να λέει.

Διάλειμμα με αστεία εικόνα. Οι σωστοί Έλληνες γνωρίζουν ορθογραφία... :)

Attachments

• sw3.jpg
    sw3.jpg
    172.1 KB · Views: 111
Δεν έχει ορθογραφικά λάθη... Είδατε κανένα ?

edit

μετα τα "θα" και "να" χρησιμοποιεί "η" αντι "ει" στις καταληξεις των ρημάτων - δεν είναι λάθος αλλά δεν είναι νεοελληνική.

Last edited:
τα -ή δεν ειναι απαραιτητα λαθος. Η εξαθλΗωση, επιβαλΛουμε δυο που προσεξα ...

Εχεις δικιο τωρα τα είδα αυτα. Το "επιβάλω" είναι δόκιμο όμως στην νεοελληνικη.

εντιτ

βάζω, θα βάλω, θα επιβάλω. Μάλλον σωστα το έγραψε.

Last edited: