Και μετά σου λέει, δεν ζούμε στο...Μάτριξ!!

βάλλω (ρίχνω βολή)
και θα βάλω (κάτι στο ράφι)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To "να τα παρη" .... ?

Και αυτο δοκιμο ? .... :icon15:

σωστό είναι αλλά το καταργήσαμε πλέον. (Υποτακτικη του "παίρνω" - για τους παλιότερους :)))

Η πλάκα είναι οτι δεν παίρνουν μόνο την φωτογραφία και μετά επιστρέφουν στην live θέαση, αλλά ψάχνουν να δουν τι τράβηξαν, πως βγήκε, κανουν zoom κλπ... :)))
Εν τω μεταξύ, ο ήλιος κρύφτηκε...

Ισχυει...

"Εικονικος" κοσμος....

Ολοι χαρουμενοι ειναι παντως .Εκτος απο τον τυπο που δειχνει ελαφρα προβληματισμενος, γιατι μαλλον αναρωτιεται..πως παει πισω το ρημαδι :)

Καποτε .... πριν μερικες δεκαετιες .... ολοι αυτοι οι κατατονικοι χαρακτηρες ηταν computer nerds κλεισμενοι στην εσωστρεφεια τους.
Ηταν ευαισθητα παιδακια με καποιο χοντρο προβλημα εξωτερικευσης, κλεισμενα σε ενα δωματιο, προγραμματιζοντας τις μηχανες ...
αποκομμενοι απο καθε τι κοινωνιο-ανωφελες. Και δεν ηταν μονο ο Γιωργακης ο πρωτοετης φοιτητης τους ΦυσικοΜαθηματικου ...
αλλα και ο Μπιλακος ο Γκεϊτς, ο Στηβης ο Τζομπης, ο Tιμακος Μπερνερς Λη .... στα πετρινα και αγουρα νιατα τους, αφοσιωμενοι

.... σε ενα οραμα ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οτι καποτε .... ΟΛΟΙ θα παντρευτουν τις οθονες .... οπως τις παντρευτηκαν και αυτοι !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Or ..... how the world was taken over ..... by the Mild Narcissists.

Nαι .... οι σημερινοι 30αρηδες (η 35αρηδες).

Tελωσπαντων .... η γενια αναμεσα στα 25 και 35.

(στο πρωτο βιντεο ειναι κατω των 25 ... για να ειμαι ακριβης)

Αν θυμάμαι καλά η φωτογραφία που είναι ίσως και 2-3 ετών δεν είναι αυτό που μας έρχεται αμέσως στο μυαλό. Νομίζω η καθηγήτρια μετά την "ξενάγηση" τους έβαλε να ψάξουν κάτι σχετικά με αυτά που είδαν ή τον συγκεκριμένο πίνακα (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

Που αν είναι έτσι τελικά, βλέπουμε πόσο εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε σε λάθος συμπεράσματα...για τα πάντα.

Κύριοι,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την ιστορία της κάθε φωτογραφίας .Απλα μου προκαλεσε αρνητικα συναισθήματα και θυμήθηκα το νημα..Η επεξήγηση που δόθηκε έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
Αλλά...
Πέρσι ένας φίλος της συζύγου μου και κατ' επέκταση δικός μου,σκοτώθηκε με την μηχανή όταν παρέσυρε πεζό (ο πεζός έζησε ευτυχώς ) ,όταν ο δεύτερος πέρασε κόκκινο (για τους πεζούς),επειδή ήταν απασχολημένος με το κινητό του..
Έχει καταντήσει αηδία η φάση..

Πράγματι η φωτογραφία είναι 2 ετών περίπου.
Εδώ παρουσιάζονται οι δύο ερμηνείες (ασχολία με το κινητό λόγω βαρεμάρας ή πλοήγηση στην εφαρμογή του Μουσείου).

Όποια και να είναι η αλήθεια, δεν πρέπει να είμαστε τόσο ισοπεδωτικοί και καταδικαστικοί με τα παιδιά. Δεν είναι δυνατό να περιμένουμε από τα 16χρονα να μείνουν εκστασιασμένα μπροστά σε έναν Rembrandt (ή Cezanne ή οτιδήποτε άλλο). Δεν θα ήταν και φυσιολογικό κατά κάποιο τρόπο. Σκεφτείτε πόσοι ενήλικοι από τον περίγυρό σας θα έδειχναν το ενδιαφέρον το οποίο έχετε απαίτηση να εκδηλώσουν τα παιδιά αυτά. Όταν είχα πάει το γιό μου (μαθητής δημοτικού τότε) σε μια συναυλία (με συμφωνική ορχήστρα) στο Μέγαρο, τον πήρε ο ύπνος όπως και τα άλλα δύο συνομήλικά του, παιδιά μια φίλης. Όποιος θέλει να βρει την Τέχνη, σε όλες τις εκφάνσεις της, θα την βρει, στα 20, στα 30, στα 40. Στις μικρές ηλικίες αυτό που πρέπει να κάνει η οικογένεια, το εκπαιδευτικό σύστημα κλπ, είναι να δώσει ερεθίσματα. Απλώς να δείξει ότι εκτός από τον Μέσι και την Σακίρα υπάρχει και ο Μότσαρτ και ο Πικάσσο.