... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Αλέξης

Supreme Member
20 June 2006
6,323
πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν πέρασαν καν έντεκα μήνες από το μακελειό της Παιανίας και για μία ακόμη φορά ένας αγώνας γίνεται αφορμή για να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που σημειώθηκε σε καφετέρια της Λούτσας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Καραϊσκάκη, ενώ ένας ακόμη-ηλικίας 26 ετών-χαροπαλεύει μετά από τραύμα κοντά στην καρδιά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Γεώργιος Γεννηματάς»! Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού κατέβηκαν από ένα SEAT Ibiza. Αφού λογομάχησαν με κάποιους από τους θαμώνες του καταστήματος, που εκείνη την ώρα έκλεινε, επιτέθηκαν με λάμες και ρόπαλα σε δύο οπαδούς του Ολυμπιακού (που βγήκαν για να ζητήσουν το λόγο) τραυματίζοντας τον ένα θανάσιμα. Σύμφωνα τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πάντως ο πατέρας του θύματος δηλώνει κατηγορηματικά πως επρόκειτο για οπαδούς του Παναθηναϊκού. «Είχαμε πάει γήπεδο με το γιο μου και όταν γυρίσαμε μου είπε ο γιος μου πως θα πάει να πιει ένα ποτό. Μας πήραν μετά τηλέφωνο πως πήγαν κάποιοι Παναθηναϊκοί και τους έδειραν και τους μαχαίρωσαν. Έχασα το γιο μου. Θα τη βρω την άκρη όμως. Θα μάθω που μένουν. Ήταν κάποιοι από τη Ραφήνα. Η αστυνομία ψάχνει».

Άντε να δούμε πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να γίνει κάτι?
ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ανεγκέφαλοι .... το ποδόσφαιρο δεν είναι η ζωή σας ......... GET A FUCKING LIFE
Έλεος πια ....

Είναι απλά τραγικό, ανεξήγητο, αδιανόητο.

Από που πηγάζει τόσο μίσος δε μπορώ να καταλάβω.

Ειλικρινά απορώ.

Είδα μόνο κάποια στιγμιότυπα του ματς και κατάλαβα ότι πρέπει να ήταν πολύ καλό σε θέαμα.

Αντί να χαιρόμαστε που 2 από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες αρχίζουν σιγά-σιγά και μπορούν να μας προσφέρουν ποιοτικό ποδόσφαιρο (κάτι που αρχίζει και φαίνεται από την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και από την παρουσία των ελληνικών ομάδων στην ευρώπη), καθόμαστε και...σφαζόμαστε.

Είναι πολύ απογοητευτικό σα σκέψη...

Αλεξη τα λεγαμε πριν λιγες ημερες οτι θα ξαναγινουν αυτα.....και ακομα δεν τελειωσαμε φυσικα.

Παρτε θεση στον καναπε σας.

Μια χαρα θεμα για οσους χρειαζονται αλλοθι ......

Τώρα πριν λίγο το άκουσα στην τηλ το πρωί...τι γίνεται γ@μώτο πια ? Αυτή η αστυνομία ακόμα κοιτά την περσινή συμπλοκή, τώρα δεν πρόκειται κάτι να γίνει σίγουρα, ούτε βίντεο υπάρχουν, ούτε τίποτα...θα τελειώσει ποτέ ??? Μάλλον πρέπει να γίνουμε Αγγλία σε κάποια πράγματα για να βάλουν μυαλό οι κάφροι !

Re: Απάντηση: ... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Τώρα πριν λίγο το άκουσα στην τηλ το πρωί...τι γίνεται γ@μώτο πια ? Αυτή η αστυνομία ακόμα κοιτά την περσινή συμπλοκή, τώρα δεν πρόκειται κάτι να γίνει σίγουρα, ούτε βίντεο υπάρχουν, ούτε τίποτα...θα τελειώσει ποτέ ??? Μάλλον πρέπει να γίνουμε Αγγλία σε κάποια πράγματα για να βάλουν μυαλό οι κάφροι !

Στην Αγγλια γινονται πολυ χειροτερα εκτος γηπεδων

Απάντηση: Re: Απάντηση: ... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Όσοι τα κάνουν ακόμα εκεί είναι γνωστοί, δεν μπορούν να πάνε πια γήπεδο κ έχουν κάνει φυλακή ουκ ολίγες φορές...

Δεν ξέρω εάν συνδέεται με το παιχνίδι, η αστυνομία, αναφέρει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αλεξη τα λεγαμε πριν λιγες ημερες οτι θα ξαναγινουν αυτα.....και ακομα δεν τελειωσαμε φυσικα.

Παρτε θεση στον καναπε σας.

Μια χαρα θεμα για οσους χρειαζονται αλλοθι ......

OΛΗ Η ΟΥΣΙΑ
+100000 (δυστυχώς)

με λυπη μου βλεπω οτι το συστημα του Πεσειρο και η ικανοτητα του Νταρκο απασχολουν περισσοτερο απο την νεα αυτη εξελιξη........

Τελείωσε το μάτς και οι "παναθηναϊκοί" πήγαν στη Λούτσα, στη συγκεκριμένη καφετέρια να κάνουν φασαρία...
Επίσης την έπεσαν σε συγκεκριμένα άτομα και όχι σε όλους τους Ολυμπιακούς που ήταν εκεί (ήταν και ένα φιλαράκι με κασκόλ του Ολυμπιακού και δεν του έδωσαν καν σημασία).
Μήπως ήθελαν να κάνουν κάτι συγκεκριμένο και όχι απλά φασαρία και τσαμπουκά;

Έχω κουραστεί πια με αυτές τις βλακείες. Έχω καταντήσει πολέμιος του ποδοσφαίρου. Ούτε καν αγώνες δε βλέπω πια στο σπίτι μου. Κρίμα...

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί. Από την 1η Απριλίου αν μετρήσει κανείς θα βρει οτι μεσολαβουν 10 μήνες από τοτε που οι στρατοί διέσχισαν όλη την Αθήνα για να πανε να σκοτωθούν. Άκουσε κανένας τίποτα; έμαθε κάτι για την εξέλιξη στην ιστορία; αστυνομιες, εισαγγελείς, διακστές; άκουσε κανενας κατι; ειδε κάτι;...μάλλον όχι.

Αντιθέτως παρά μέρα, παρά δυο μέρες βλέπουμε ή ακουμε κορυφαίους παράγοντες να κάνουν δηλώσεις βλακώδεις, που γελάει, μασάει και φτύνει κάθε μέσος άνθρωπος με κουκούτσι μυαλό που το πρόβλημά του είναι κατ αρχάς να ζήσει την οικογενειά του και να διαφυλάξει την υγεία της...αλλά στα αυτιά άρρωστων ηχούν σαν να χτυπάνε τα τύμπανα του πολέμου. Δεν το έχουν καταλάβει αυτό; δεν το έχουν δει και ξαναδει; βγαινει ο ενας προχθες "γ@μ@στ@ τον έναν...", βγαινει ο άλλος εχθές "τί να μας πουνε τωρα;θα κάνουν την επανάστασή τους...αποκαταστάθηκε η τάξη "...κλπ ανοησίες. Πόσο βλαμμένοι είναι εν τέλει;
Βλέπουμε επίσης καθημερινά σχεδόν, πρωτοσέλιδα εφημερίδων που...δεν υπάρχουν λόγια....μαιμούδες, κατσίκες, πίπες, φιφες. Ξυπνάτε ρε, ελεος.

Η λύση είναι μια κατα την άποψή μου και εισαγόμενη. Οι πρώτοι υπέυθυνοι είναι οι των ΠΑΕ που συντηρούν ή στην καλύτερη περίπτωση ανέχονται τους οργανωμένους (όχι άκριτα όλοι όσοι είναι οργανωμένοι, αλλά η μεγάλη μαζα).
Και η λύση αυτή λεει....ότι από αυριο τελειώνουν οι παρουσίες των συλλόγων στις ευρωπαικές διοργανώσεις για την επόμενη πενατετία. Παίζουμε και σκοτωνόμαστε εδω, πανηγυρίζουμε τα κυπελλα και τα πρωταθλήματα για μια πενταετία προσπαθώντας να συμμαζέψουμε τα παλληκάρια μας και το 2013-4 το ξανασυζητάμε βλέποντας τι κάναμε για να φυγει η βρωμα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που καιει και τσουρουφλίζει τις ΠΑΕ. Όταν καουν και τσουρουφλιστούν θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα με περισσότερη σοβαρότητα. Τότε, ίσως μαζί με το χουλιγκανισμό αντιμετωπίσουν και άλλες εκκρεμότητες και παθογένειες του ποδοσφαιρου και εν τέλει κάνουμε ενα-δυο βήματα μπροστά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Αυτο γιατι το λες? Εχεις ζησει καταστασεις και το ξερεις? Εγω 4 χρονια που εζησα στην Αγγλια τετοια πραγματα δεν τα ειχα δει. Παλια ναι υπηρχε προβλημα, αλλα ασχοληθηκαν με την βια και την αντιμετωπισαν.

Είναι απλά τραγικό, ανεξήγητο, αδιανόητο.
Από που πηγάζει τόσο μίσος δε μπορώ να καταλάβω.
Ειλικρινά απορώ.

Τραγικό και αδιανόητο προφανώς και είναι (για νοήμονες ανθρώπους).
Αν μου επιτρέπεις όμως ,δεν είναι καθόλου ανεξήγητο.

για όσους ψάχνουν τους ηθικούς αυτουργούς αρκεί μια απλή ακρόαση του
ΚΡΑΤΙΚΟΥ αθλητικού ραδιο- φόνου ... το τι λέγεται από τους χούλιγκαν -ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων δεν έχει προηγούμενο...
Αυτοί είναι χειρότεροι από μας εδώ γιατί έχουν το μαρκούτσι μπροστά τους και όποιον πάρει ο χάρος....

ΚΡΑΤΙΚΟΥ αθλητικού ραδιο- φόνου ... το τι λέγεται από τους χούλιγκαν -ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων δεν έχει προηγούμενο...
Αυτοί είναι χειρότεροι από μας εδώ γιατί έχουν το μαρκούτσι μπροστά τους και όποιον πάρει ο χάρος....

...επίσης (αρκεί) μια ανάγνωση του σκληροπυρηνικού (και όχι μόνο) αθλητικού τύπου.

O Skakinen έχει δίκιο..Το φαινόμενο ξεπερνά την αθλητική ζωή...
Ζούμε σέ περίοδο βούρκου..
Ολα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα μάς γυρίζουν ακριβώς 19 χρόνια πίσω..
Οπως εκτελούνται άνθρωποι από τον άλλο τύπο έτσι και μαχαιρώνονται και φίλαθλοι..
Πάντως ο χουλιγκανισμός υπάρχει και σέ άλλες χώρες τής Ευρώπης,όπως Ολλανδία,Ιταλία,Γαλλία Μ.Βρεττανία...Φυσικά εκεί υπάρχει βούληση γιά μείωση ή καί πάταξη τού φαινομένου

O Skakinen έχει δίκιο..Το φαινόμενο ξεπερνά την αθλητική ζωή...
Ζούμε σέ περίοδο βούρκου..
Ολα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα μάς γυρίζουν ακριβώς 19 χρόνια πίσω..
Οπως εκτελούνται άνθρωποι από τον άλλο τύπο έτσι και μαχαιρώνονται και φίλαθλοι..
Πάντως ο χουλιγκανισμός υπάρχει και σέ άλλες χώρες τής Ευρώπης,όπως Ολλανδία,Ιταλία,Γαλλία Μ.Βρεττανία...Φυσικά εκεί υπάρχει βούληση γιά μείωση ή καί πάταξη τού φαινομένου

Ακριβώς!!

Απάντηση: Re: ... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Ακριβώς...
Μιλιούνια ασχέτων "δημοσιογράφων" :confused: ζούν πουλώντας άκρατο οπαδισμό στην ποδοσφαιρική μπανανίοα που έχει περισσότερες αθλητικές εφημερίδες και ραδιόφωνα απ' όσα όλες οι ποδοσφαιρικά ανεπτυγμένες χώρες μαζί.
Αν κρίνω όμως από κάποια πράγματα που διαβάζω κι εδώ μέσα, κι όχι από πιτσιρικάδες, κι αν κρίνω κι από τις κυκλοφορίες και τις ακροαματικότητες φαίνεται οτι καλά κάνουν.
Δεν μας αξίζει τίποτε καλύτερο.

Re: Απάντηση: Re: ... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Ακριβώς...
Μιλιούνια ασχέτων "δημοσιογράφων" :confused: ζούν πουλώντας άκρατο οπαδισμό στην ποδοσφαιρική μπανανίοα που έχει περισσότερες αθλητικές εφημερίδες και ραδιόφωνα απ' όσα όλες οι ποδοσφαιρικά ανεπτυγμένες χώρες μαζί.
Αν κρίνω όμως από κάποια πράγματα που διαβάζω κι εδώ μέσα, κι όχι από πιτσιρικάδες, κι αν κρίνω κι από τις κυκλοφορίες και τις ακροαματικότητες φαίνεται οτι καλά κάνουν.
Δεν μας αξίζει τίποτε καλύτερο.

+1