... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Εγω από την αλλη, πηγαινοντας στο γηπεδο αρκετα χρονια βλεπω μια τεραστια αλλαγη του κοσμου προς το καλυτερο.
Ανθρωποι καθωσπρεπει, πολλες γυναικες, λιγοτερες βρισιες και περισσοτερη αναγκη για καλη μπαλα.
Εν ολίγοις θεωρω οτι στην ατμοσφαιρα εντος γηπεδου τα πραγματα ειναι 100 φορες καλυτερα.
Εκτος γηπεδου ειναι κατι αλλο. Αν κυνηγουσαν και διελυαν τους συνδεσμους θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.
Προσωπικα για "μαχες" στυλ Παιανιας δεν δινω δεκαρα (ας ακουγεται σκληρο).
Αν ομως την πληρωνουν αθωοι ειναι απλα εγκλημα και σαν τετοιο πρεπει να αντιμετωπίζεται!

Re: Απάντηση: ... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Εγω από την αλλη, πηγαινοντας στο γηπεδο αρκετα χρονια βλεπω μια τεραστια αλλαγη του κοσμου προς το καλυτερο.
Ανθρωποι καθωσπρεπει, πολλες γυναικες, λιγοτερες βρισιες και περισσοτερη αναγκη για καλη μπαλα.
Εν ολίγοις θεωρω οτι στην ατμοσφαιρα εντος γηπεδου τα πραγματα ειναι 100 φορες καλυτερα.

Εγώ πάλι Άγγελε αυτό που άκουγα χθες (μιας και οι εξυπνάκηδες του ALPHA
είχαν τσίτα το μικρόφωνο) ήταν το μπινελίκι της αρκούδας. Επιπλέον στο
κάθε γκόλ όταν η κάμερα έδειχνε την κερκίδα το "ξυσιμο" της κεφαλής
πήγαινε σύννεφο και οι περισσότεροι (απο παιδάκια μέχρι και μεγάλους ανθρώπους)
μας έδειχναν πόσο ωραία και μεγάλη την έχουν.

Αλλά αφού αυτό πουλάει ....... αυτό πουλάνε και βέβαια τα χαϊβάνια
και τα χάπατα αγοράζουν.

Όπως σωστά είπαν κάποιοι το πρόβλημα έχει πολύ μεγαλύτερες κοινωνικές
προεκτάσεις και δείχνει το κατήφορο που έχουμε πάρει εδώ και χρόνια .....

Πρόκειται για το χειρότερο είδος εγκληματιών. Για εγκληματίες που δεν επιδεικνύουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Που αντιμετωπίζουν τον άλλο σαν σκουπίδι, που για τις πράξεις τους χρειάζονται δικαιολογία τόσο σοβαρή, όσο χρειάζεται ο μέσος άνθρωπος για να λιώσει ένα μυρμήγκι: το συνθλίβει γιατί απλά το είδε να βρίσκεται εκεί και του ήρθε η όρεξη. Δεν είναι μόνο φονιάδες στην κατηγορία αυτοί, είναι και αρκετοί βιαστές, είναι οι βασανιστές, είναι οι "νέων μεθόδων" δουλέμποροι.
Λοιπόν για αυτούς πιστεύω πως ο νόμος είναι πολύ επιεικής. Δεν είμαι υπέρμαχος της θανατικής ποινής, αλλά πιστεύω ότι η ποινική μεταχείρηση των ανωτέρω περιπτώσεων είναι εξαιρετικώς ήπια. Το λιγότερο που θα έπρεπε να γίνει, είναι να στερούνται οι ανωτέρω των προνομίων (υφ' όρους απόλυση, άδειες κρατουμένων) τα οποία δίνονται με τη δικαιολογία ότι έτσι διευκολύνεται ο σωφρονισμός και η κοινωνική επανένταξη. Μπούρδες. Άτομα που έχουν δείξει τέτοια περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή και υπόσταση, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν. Για αυτούς τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Εγώ πάλι Άγγελε αυτό που άκουγα χθες (μιας και οι εξυπνάκηδες του ALPHA
είχαν τσίτα το μικρόφωνο) ήταν το μπινελίκι της αρκούδας. Επιπλέον στο
κάθε γκόλ όταν η κάμερα έδειχνε την κερκίδα το "ξυσιμο" της κεφαλής
πήγαινε σύννεφο και οι περισσότεροι (απο παιδάκια μέχρι και μεγάλους ανθρώπους)
μας έδειχναν πόσο ωραία και μεγάλη την έχουν.

Αλλά αφού αυτό πουλάει ....... αυτό πουλάνε και βέβαια τα χαϊβάνια
και τα χάπατα αγοράζουν.

Όπως σωστά είπαν κάποιοι το πρόβλημα έχει πολύ μεγαλύτερες κοινωνικές
προεκτάσεις και δείχνει το κατήφορο που έχουμε πάρει εδώ και χρόνια .....

Δηλαδη βρε Αλεξη σε ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ τι περιμεναμε; Να ειναι ολοι με γραβατες και να χειροκροτουν καθιστοι;
Δεν ζητω να συμφωνησεις με αυτο που λεω αλλα για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι στο γηπεδο παει πλεον αλλος κόσμος.
Και εγω χθες εβρισα και φωναξα αλλα θεωρω οτι οσο μενει σε λεκτικο επίπεδο και δεν γινεται προσωπικο τοτε ειναι ΟΚ.
Δεν θεωρω δηλαδη τοσο κακο να ακουστει το "Μαμ,,,ται ο ΠΑΟ και η λεωφορος" αλλαθεωρω πραγματικα γλειωδες το να βριζουμε την μανα του Σαλπι.

Και η μάνα του Σάλπι, και η λεωφόρος και ο πειραιάς που γ@μι@υντ@ι, και ότι άλλο ακούγεται στην εξέδρα, αν εκτός από ευρηματικό είναι και προσβλητικό-υβριστικό τότε αποτελεί λόγο να μη μείνει κάποιος στα λόγια και να αρχίσουν τα έργα. Κάτσε για παράδειγμα εσύ απέναντι σε κάποιον, βρίσε του τη μάνα ή τον ίδιο και μετά περίμενε να μείνει στα λόγια.

Ας μην γελιόμαστε αυτό που επικρατεί στο γήπεδο είναι καφρίλα πρώτης τάξης. Απλά σε κάποιους από εμάς αρέσει και η καφρίλα. Εγώ τουλάχιστον το παραδέχομαι. Πηγαίνω στο ποδοσφαιρικό γήπεδο περισσότερο για να ακούσω τις μ@λ@κίες που ακούω στην εξέδρα παρά για να δω μπάλα. Αν θέλω να δω μπάλα πάω στο μπάσκετ που τραβάει μόνο αυτούς που αγαπούν το άθλημα (τους γνωστούς 200).

Έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι ο νεκρός αυτός θα είναι ο τελευταίος;
Από συγκυρία δεν έχουν χαθεί περισσότεροι άνθρωποι όλ'αυτά τα χρόνια και δεν θα χαθούν και στο μέλλον αν δεν αλλάξει κάτι.
Βέβαια το ποδοσφαιρο πιθανότατα είναι ο χώρος που απλώς ''φιλοξενεί'' τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Βέβαια το ποδοσφαιρο πιθανότατα είναι ο χώρος που απλώς ''φιλοξενεί'' τέτοιου είδους συμπεριφορές.

η πλήρης περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή πηγάζει από αλλού.
Όμως το ποδόσφαιρο είναι εκ των πραγμάτων το καζάνι όπου κοχλάζει τόσος φανατισμός

Απάντηση: Re: ... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Τελείωσε το μάτς και οι "παναθηναϊκοί" πήγαν στη Λούτσα, στη συγκεκριμένη καφετέρια να κάνουν φασαρία...
Επίσης την έπεσαν σε συγκεκριμένα άτομα και όχι σε όλους τους Ολυμπιακούς
Ηταν "φτιαγμένοι" και είχαν διαφορές..μεταξύ τους...

Re: Απάντηση: Re: ... και ο κύκλος αίματος συνεχίζεται

Ηταν "φτιαγμένοι" και είχαν διαφορές..μεταξύ τους...

Κάτι τέτοιο άκουσα κι εγώ συν κάτι με ναρκωτικά, καταγγελλίες κλπ. αλλά ίσως ήταν ράδιο αρβύλα.

Εκεινο που ξερω ειναι οτι ξυπνησα το πρωι και ο "πατερας " εδινε συνεντευξη στα καναλια 6 ωρα το πρωι !!!!!!.
Καλα ποτε πηγανε γηπεδο , ποτε γυρισανε , ποτε τα ηπιανε , ποτε τον σκοτωσαν? ...................... και αυτος πηρε σβαρνα τα καναλια 6 η ωρα το πρωι να πει το γεγονος ?

Μυρωδατη φαινετε να ειναι η δουλεια και το ριχνουνε στο " ματσακωνι " ........... για ξεκαρφωμα .

Καλά, τι περίμενες, να έχει δολοφονηθεί ο γιός του και αυτός να ξυρίζεται μπροστά στον καθρέπτη;

Τα θύματα και οι θύτες φαίνεται πως ήταν χούλιγκαν 'γνωστοί' από παλιότερα, που είχαν 'βρεθεί' και άλλες φορές στο παρελθόν - σε 'μεγάλα' επεισόδια στυλ Παιανίας ή σε περιφερειακά - και είχαν 'ανοιχτούς λογαριασμούς'. Η φύση αυτών των λογαριασμών - για όποιους γνωρίζουν αυτούς τους χώρους - δεν είναι ποτέ μόνο οπαδική. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και έχουμε πόλεμο συμμοριών. Και σε τέτοια περίπτωση, το έχω ξαναγράψει, οι συμμορίες χρειάζονται όλο και περισσότερες στρατολογήσεις, πηγές 'εσόδων' και συμμαχίες με κάθε τίμημα.

Κρίμα για τους ανθρώπους που χάθηκαν μέχρι τώρα και γι' αυτούς που θ' ακολουθήσουν.

Και ντροπή σε όσους κλώσσησαν αυτές τις συμμορίες, τους εξασφάλισαν χρήματα και νομική κάλυψη, ορισμένες μάλιστα είχαν στο παρελθόν ή έχουν και τώρα τηλεοπτικό βήμα και έκαναν στο παρελθόν την πάπια όταν 'περίεργοι συνέτιζαν' δια του ξύλου ενοχλητικούς δημοσιογράφους.

Και ντροπή σε όσους κλώσσησαν αυτές τις συμμορίες, τους εξασφάλισαν χρήματα και νομική κάλυψη, ορισμένες μάλιστα είχαν στο παρελθόν ή έχουν και τώρα τηλεοπτικό βήμα και έκαναν στο παρελθόν την πάπια όταν 'περίεργοι συνέτιζαν' δια του ξύλου ενοχλητικούς δημοσιογράφους.

Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

Εγώ θλίβομαι με την απαξίωση που υφίσταται πλέον η ανθρώπινη ζωή.

Το έγραψε παραπάνω και ο send.Δεν θα κάνω δικαστήριο, ειδικά εδώ μέσα αλλά η στέρηση μιας ζωής με ελαφριά τή καρδία λές και παίρνεις τσιγάρα είναι κάτι που πραγματικά με θλίβει, με τρομάζει και με ανησυχεί για τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Και τα "καλύτερα" έπονται..

Εγώ θλίβομαι με την απαξίωση που υφίσταται πλέον η ανθρώπινη ζωή.

Το έγραψε παραπάνω και ο send.Δεν θα κάνω δικαστήριο, ειδικά εδώ μέσα αλλά η στέρηση μιας ζωής με ελαφριά τή καρδία λές και παίρνεις τσιγάρα είναι κάτι που πραγματικά με θλίβει, με τρομάζει και με ανησυχεί για τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Και τα "καλύτερα" έπονται..

Αφου σε θλιβει παλι καλα .

Η απαξιωση της ανθρωπινης ζωης διδασκετε καθε μερα απο τα ΜΜΕ με τους καλους και τους κακους καθε ειδους.
Μεχρι και πολεμο live & on line ζησαμε , τι να πουμε για τα παιδια που τ αγαπημενα τους παιχνιδια εχουν να κανουν με το ποσους μπαντ γκαις θα φανε στα πλευστεσια κ.λ.π. ?
Το τελευταιο πραγμα που με σοκαρε μερες ηταν η 9/11 που την ειδα live .

Τωρα ποια το οτι περισσοτερο θλιβομε ............. για ενα αδικοχαμενο σκυλο απο φολα π.χ. δειχνη οτι στoν κτηνομετρηκο πινακα εχω υψηλο χαι σκορ , απλα εχω ακομα καποιες δυσλειτουργειες και μαλφακτσιονς απο bugs στο sofware. :afro:

Εκεινο που ξερω ειναι οτι ξυπνησα το πρωι και ο "πατερας " εδινε συνεντευξη στα καναλια 6 ωρα το πρωι !!!!!!.
Καλα ποτε πηγανε γηπεδο , ποτε γυρισανε , ποτε τα ηπιανε , ποτε τον σκοτωσαν? ...................... και αυτος πηρε σβαρνα τα καναλια 6 η ωρα το πρωι να πει το γεγονος ?

Μυρωδατη φαινετε να ειναι η δουλεια και το ριχνουνε στο " ματσακωνι " ........... για ξεκαρφωμα .

Θα παρακαλούσα στην μνήμη του φίλου μου Θεόφιλου, από το σπίτι του οποίου μόλις επέστρεψα, να είσαι λίγο πιο προσεχτικός στις εκφράσεις σου.
…..επίσης εύχομαι ποτέ να μην έρθεις στην θέση του Κ Διονύση

Ευχαριστώ

Είναι απλά τραγικό, ανεξήγητο, αδιανόητο.

Από που πηγάζει τόσο μίσος δε μπορώ να καταλάβω.

1) Έλλειψη παιδείας
2) Έλλειψη νοημοσύνης
3) Έλλειψη στόχων....

και εν κατακλέιδι έλλειψη πραγματικής ζωής. Απλά.

Θα παρακαλούσα στην μνήμη του φίλου μου Θεόφιλου, από το σπίτι του οποίου μόλις επέστρεψα, να είσαι λίγο πιο προσεχτικός στις εκφράσεις σου.
…..επίσης εύχομαι ποτέ να μην έρθεις στην θέση του Κ Διονύση

Ευχαριστώ

Ζητω συγνωμη αν προσβαλα τη μνημη του φιλου σου και σενα ( δεν ξερω , εικαζω απλως ) και σαφως ευχομε να μην βρεθω σε κανενος ειδους τετοια θεση ουτε εγω ουτε κανενας .............. ασχετα αν ξερω οτι καποια στιγμη στο οχι πολυ μακρινο μελλον δεν θα το αποφυγω να ζησω κατι αναλογο.

Απλα αδυνατω να πιστεψω ΑΚΟΜΑ οτι ηρθε η ωρα που :
το να εισαι γαυρος η βαζελος , μαυρος η ασπρος , ελληνας η αλοδαπος που πινεις το ποτο σου με παρεα σε μια καφετερια μετα τις 12 στη Λουτσα η την οποια Λουτσα ...............ειναι κατι που πληρωνετε μονο με θανατο . ..............γιατι ετσι .

Last edited:
Ζητω συγνωμη αν προσβαλα τη μνημη του φιλου σου και σενα ( δεν ξερω , εικαζω απλως ) και σαφως ευχομε να μην βρεθω σε κανενος ειδους τετοια θεση ουτε εγω ουτε κανενας .............. ασχετα αν ξερω οτι καποια στιγμη στο οχι πολυ μακρινο μελλον δεν θα το αποφυγω να ζησω κατι αναλογο.

Απλα αδυνατω να πιστεψω ΑΚΟΜΑ οτι ηρθε η ωρα που :
το να εισαι γαυρος η βαζελος , μαυρος η ασπρος , ελληνας η αλοδαπος που πινεις το ποτο σου με παρεα σε μια καφετερια μετα τις 12 στη Λουτσα η την οποια Λουτσα ...............ειναι κατι που πληρωνετε μονο με θανατο . ..............γιατι ετσι .

Δεν προσέβαλες κανένα φίλε smoothbore και συγχώρεσε την συγκινησιακή μου φόρτιση.
Απλά η γνώμη που σχηματίζει κάποιος ακούγοντας τις ‘ειδήσεις’ στην τηλεόραση, απέχει παρασάγγας από την απτή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να εξάγονται λανθασμένες εντυπώσεις και συμπεράσματα για το συμβάν.

Κουράγιο στους γονείς και στα αδέρφια του.

κι άλλο παλικάρι........ δεύτερο σπίτι που κλαίει.

οχι ρε παιδιά,αν είναι δυνατόν, δεν αξίζει τον κόπο!!!!!