Και ο Μίκης έχει χάιλ!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Από τη συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στο κανάλι της Βουλής. Διακρίνεται ένα ηχείο - δεν αναγνωρίζω μοντέλο και κατασκευαστή - το οποίο όμως έχει μονάδες χάιλ για τις μεσαίες και τις ψηλές! :grinning-smiley-043

View attachment 37183

Eιναι ADAM ηχεια ενεργα ,δεν ξερω μοντελο , οχι απο τα καινουργια παντως, το οδηγει με εναν rotel pro .Tα εχω δει απο κοντα και τα εχω ακουσει.-bye-

lol Και εγώ τα χάζευα χθες το βράδυ :-)
Δ.Δ. ετοιμοπόλεμο σε βρίσκω. Κατευθείαν capture :worshippy:

κάτι έχουν τα μάτια μου...
τοσην ώρα διαβάζω ο Μίκης έχει χάλι και δεν καταλαβαίνω το ποστ....

Τι να καταλάβεις...
Όταν ο κόσμος παρακολουθεί τη συνέντευξη του Μίκη στην τηλεόραση οι αθεράπευτοι αυτάκηδες παρατηρούν τα ηχεία που έχει ο άνθρωπος στο σπίτι του! :flipout:

Από τη συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στο κανάλι της Βουλής. Διακρίνεται ένα ηχείο - δεν αναγνωρίζω μοντέλο και κατασκευαστή - το οποίο όμως έχει μονάδες χάιλ για τις μεσαίες και τις ψηλές! :grinning-smiley-043

View attachment 37183

Παει, γερασε και ο Μικης. :grinning-smiley-043

Quote:
Originally Posted by supersonic View Post
Τι να καταλάβεις...

Τι να καταλάβεις...
Όταν ο κόσμος παρακολουθεί τη συνέντευξη του Μίκη στην τηλεόραση οι αθεράπευτοι αυτάκηδες παρατηρούν τα ηχεία που έχει ο άνθρωπος στο σπίτι του! :flipout:

εσύ δεν κατάλαβες τι κατάλαβα μου φαίνεται....:Banane0:

Απάντηση: Re: Και ο Μίκης έχει χάιλ!

Eιναι ADAM ηχεια ενεργα ,δεν ξερω μοντελο , οχι απο τα καινουργια παντως, το οδηγει με εναν rotel pro .Tα εχω δει απο κοντα και τα εχω ακουσει.-bye-

Ναι, διακρίνεται και ο μισός Rotel.

εσύ δεν κατάλαβες τι κατάλαβα μου φαίνεται....:Banane0:

Στάχτη στα μάτια του κόσμου ρίχνω μάναμ...

Γιατί εγώ κατάλαβα το τι κατάλαβες πως δεν κατάλαβα τι κατάλαβες... χμμ... οκ, άστο... :flipout:

Απάντηση: Re: Και ο Μίκης έχει χάιλ!

Δ.Δ. ετοιμοπόλεμο σε βρίσκω. Κατευθείαν capture :worshippy:

Χε, χε... βλέπω τηλεόραση μέσω του pc, οπότε ήταν εύκολο. ;)

Παρεμπιπτόντως, στην Πλατεία Συντάγματος, στο χώρο εκθέσεων της Βουλής, γωνία Μητροπόλεως και Φιλελλήνων, έχει έκθεση αφιερωμένη στο Μίκη.

Re: Απάντηση: Re: Και ο Μίκης έχει χάιλ!

Χε, χε... βλέπω τηλεόραση μέσω του pc, οπότε ήταν εύκολο. ;)

Παρεμπιπτόντως, στην Πλατεία Συντάγματος, στο χώρο εκθέσεων της Βουλής, γωνία Μητροπόλεως και Φιλελλήνων, έχει έκθεση αφιερωμένη στο Μίκη.

Είναι κορυφαία....

ενίαι γταιτι ο εκέλγφαος ααγνρζνωίει τα γμάραμτα από τα άρκα τους :music-smiley-005: