Και ο Μίκης έχει χάιλ!

Από τη συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στο κανάλι της Βουλής. Διακρίνεται ένα ηχείο - δεν αναγνωρίζω μοντέλο και κατασκευαστή - το οποίο όμως έχει μονάδες χάιλ για τις μεσαίες και τις ψηλές! :grinning-smiley-043

View attachment 37183

Eιναι ADAM ηχεια ενεργα ,δεν ξερω μοντελο , οχι απο τα καινουργια παντως, το οδηγει με εναν rotel pro .Tα εχω δει απο κοντα και τα εχω ακουσει.-bye-

lol Και εγώ τα χάζευα χθες το βράδυ :-)
Δ.Δ. ετοιμοπόλεμο σε βρίσκω. Κατευθείαν capture :worshippy:

κάτι έχουν τα μάτια μου...
τοσην ώρα διαβάζω ο Μίκης έχει χάλι και δεν καταλαβαίνω το ποστ....

Τι να καταλάβεις...
Όταν ο κόσμος παρακολουθεί τη συνέντευξη του Μίκη στην τηλεόραση οι αθεράπευτοι αυτάκηδες παρατηρούν τα ηχεία που έχει ο άνθρωπος στο σπίτι του! :flipout:

Από τη συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στο κανάλι της Βουλής. Διακρίνεται ένα ηχείο - δεν αναγνωρίζω μοντέλο και κατασκευαστή - το οποίο όμως έχει μονάδες χάιλ για τις μεσαίες και τις ψηλές! :grinning-smiley-043

View attachment 37183

Παει, γερασε και ο Μικης. :grinning-smiley-043

Quote:
Originally Posted by supersonic View Post
Τι να καταλάβεις...

Τι να καταλάβεις...
Όταν ο κόσμος παρακολουθεί τη συνέντευξη του Μίκη στην τηλεόραση οι αθεράπευτοι αυτάκηδες παρατηρούν τα ηχεία που έχει ο άνθρωπος στο σπίτι του! :flipout:

εσύ δεν κατάλαβες τι κατάλαβα μου φαίνεται....:Banane0:

Απάντηση: Re: Και ο Μίκης έχει χάιλ!

Eιναι ADAM ηχεια ενεργα ,δεν ξερω μοντελο , οχι απο τα καινουργια παντως, το οδηγει με εναν rotel pro .Tα εχω δει απο κοντα και τα εχω ακουσει.-bye-

Ναι, διακρίνεται και ο μισός Rotel.

εσύ δεν κατάλαβες τι κατάλαβα μου φαίνεται....:Banane0:

Στάχτη στα μάτια του κόσμου ρίχνω μάναμ...

Γιατί εγώ κατάλαβα το τι κατάλαβες πως δεν κατάλαβα τι κατάλαβες... χμμ... οκ, άστο... :flipout:

Απάντηση: Re: Και ο Μίκης έχει χάιλ!

Δ.Δ. ετοιμοπόλεμο σε βρίσκω. Κατευθείαν capture :worshippy:

Χε, χε... βλέπω τηλεόραση μέσω του pc, οπότε ήταν εύκολο. ;)

Παρεμπιπτόντως, στην Πλατεία Συντάγματος, στο χώρο εκθέσεων της Βουλής, γωνία Μητροπόλεως και Φιλελλήνων, έχει έκθεση αφιερωμένη στο Μίκη.

Re: Απάντηση: Re: Και ο Μίκης έχει χάιλ!

Χε, χε... βλέπω τηλεόραση μέσω του pc, οπότε ήταν εύκολο. ;)

Παρεμπιπτόντως, στην Πλατεία Συντάγματος, στο χώρο εκθέσεων της Βουλής, γωνία Μητροπόλεως και Φιλελλήνων, έχει έκθεση αφιερωμένη στο Μίκη.

Είναι κορυφαία....

ενίαι γταιτι ο εκέλγφαος ααγνρζνωίει τα γμάραμτα από τα άρκα τους :music-smiley-005: