- 10 December 2020
- 8
Καλημέρα σε ολους.
η υπαρχουσα ΤV SONY KD55 X 9005 παρεδωσε πνευμα η καλυτερα οθονη οπως ενημερωθηκα απο το service .
Ευτυχως 7 μηνες πριν να ληξει η 5ετης ασφαλεια ( τυχερος στην ατυχια μου)
εν αναμονη των διαδικασιων με την ασφαλιστικη πιθανη επιστροφη του 70% της τιμης της περιπου 900 ευρω αρχισα τη μελετη και εδω πλεον θα ζητησω την γνωμη των ειδικων :antlers:
λοιπον 4 οι μελουσες νυφες ...2 απο καθε κατηγορια Led/Qled kai OLED.
SAMSUNG QE55Q95TATXXH vs SONY KD-55XH9505ABAEP
Και να παμε σε Oled
LG OLED55B9SLA η LG OLED 55 BX6LB (δεν εχω καταλαβει τις διαφορες τους)
VS SONY OLED TV KD55A8BAEP UHD 4K SMART (εδω ξεφευγω καπως απο το budjet αλλα αν αξιζει το συζηταμε ...
Βασικα η tv θα ειναι και η μοναδικη στο σπιτι με οτι αυτο συνεπαγεται η χρηση ειναι 90% καναλια digea youtube.
Υπαρχει η σκεψη για Netflix η Cosmote \tv απο τη νεα χρονια αν φτασουν επιτελους οι οπτικες ινες στη γειτονια μας...ακομα με εως 24 παμε ...
Και να διευκρινίσω οτι η tv θα πρεπει να αγοραστει απο Media Markt λογω της ασφαλειας
Να ευχαριστησω εκ τον προτερον ολους οσους συμμετάσχουν :BDBDG54:
η υπαρχουσα ΤV SONY KD55 X 9005 παρεδωσε πνευμα η καλυτερα οθονη οπως ενημερωθηκα απο το service .
Ευτυχως 7 μηνες πριν να ληξει η 5ετης ασφαλεια ( τυχερος στην ατυχια μου)
εν αναμονη των διαδικασιων με την ασφαλιστικη πιθανη επιστροφη του 70% της τιμης της περιπου 900 ευρω αρχισα τη μελετη και εδω πλεον θα ζητησω την γνωμη των ειδικων :antlers:
λοιπον 4 οι μελουσες νυφες ...2 απο καθε κατηγορια Led/Qled kai OLED.
SAMSUNG QE55Q95TATXXH vs SONY KD-55XH9505ABAEP
Και να παμε σε Oled
LG OLED55B9SLA η LG OLED 55 BX6LB (δεν εχω καταλαβει τις διαφορες τους)
VS SONY OLED TV KD55A8BAEP UHD 4K SMART (εδω ξεφευγω καπως απο το budjet αλλα αν αξιζει το συζηταμε ...
Βασικα η tv θα ειναι και η μοναδικη στο σπιτι με οτι αυτο συνεπαγεται η χρηση ειναι 90% καναλια digea youtube.
Υπαρχει η σκεψη για Netflix η Cosmote \tv απο τη νεα χρονια αν φτασουν επιτελους οι οπτικες ινες στη γειτονια μας...ακομα με εως 24 παμε ...
Και να διευκρινίσω οτι η tv θα πρεπει να αγοραστει απο Media Markt λογω της ασφαλειας
Να ευχαριστησω εκ τον προτερον ολους οσους συμμετάσχουν :BDBDG54: