Kαι πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω! Βοήθεια!!!

Νίκο νομίζω ότι τελικά διυλίζεις τον κώνωπα....

Πάρε μία από τις best seller τηλεοράσεις του φόρουμ και είναι σίγουρο ότι θα την απολαύσεις. Άλλωστε η συσκευή είναι απλά το μέσο και όχι η ουσία!

Πολύ σωστό αυτό...Είχα την απορία...Εσείς την χρωματική ακρίβεια την λεπτομέρεια την κίνηση το γιατί ο ιδρώτας δεν φαίνεται φυσικός κτλ κτλ βλέπετε σε μία ταινία ή την ταινία?Γιατί όταν απορροφήσε απο την ταινία δεν σε πολύ νοιάζει αυτό πιστεύω...βασικά δέν τα βλέπεις...

Απάντηση: Re: Kαι πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω! Βοήθεια!!!

Πολύ σωστό αυτό...Είχα την απορία...Εσείς την χρωματική ακρίβεια την λεπτομέρεια την κίνηση το γιατί ο ιδρώτας δεν φαίνεται φυσικός κτλ κτλ βλέπετε σε μία ταινία ή την ταινία?Γιατί όταν απορροφήσε απο την ταινία δεν σε πολύ νοιάζει αυτό πιστεύω...βασικά δέν τα βλέπεις...

Με τη λογική αυτή βέβαια θα έπρεπε να αγοράσουμε όλοι την φθηνότερη 32" που κυκλοφορεί...

:grinning-smiley-043 -bye-

Νίκο εννοείται δεν κουράζεις κανέναν, απλά θα είναι κρίμα ό,τι και να αγοράσεις τελικά να μην το απολαύσεις γιατί θα ψάχνεις λεπτομέρειες! Από ένα σημείο και μετά πρέπει το hobby να μην γίνεται αυτοσκοπός!

:ernaehrung004:-bye-

Νίκο εννοείται δεν κουράζεις κανέναν, απλά θα είναι κρίμα ό,τι και να αγοράσεις τελικά να μην το απολαύσεις γιατί θα ψάχνεις λεπτομέρειες! Από ένα σημείο και μετά πρέπει το hobby να μην γίνεται αυτοσκοπός!

:ernaehrung004:-bye-

Αυτό που λες ισχύει και όχι μόνο σε μένα...

Προσωπικά από την πρώτη μέρα (ακρόασης-θέασης) προσπαθώ να συμβιβαστώ μα τα κουσούρια των νέων αποκτημάτων... :smash: χρόνια τώρα!

:ernaehrung004: -bye-

Καλά αυτό είναι στην φύση του ανθρώπου...να θέλει το καλύτερο...ακόμα και σε εμένα...που πάς ρε Καραμήτρο? απο grundig 14'' crt 18 χρονών σε philips 22'' σειράς 3 (της φετινές) σε 46 πλάσμα pany..(δεν την έχω πάρει ακόμα)και στην u10 να πάω πάλι τέλεια θα μου φαίνεται..αλλα εγώ δεν θα νοιώθω καλά γιατί υπάρχει κάτι καλύτερο(μήν πεταχτεί και πει κανένας οτι υπάρχει και η κυρο γιατί αυτή φεύγει σε χρήματα...είπαμε...μην είμαστε και πλεονέκτες..)

Καλά αυτό είναι στην φύση του ανθρώπου...να θέλει το καλύτερο...ακόμα και σε εμένα...που πάς ρε Καραμήτρο?

...αλλα εγώ δεν θα νοιώθω καλά γιατί υπάρχει κάτι καλύτερο(μήν πεταχτεί και πει κανένας οτι υπάρχει και η κυρο γιατί αυτή φεύγει σε χρήματα...είπαμε...μην είμαστε και πλεονέκτες..)

:2thumb22sup:

Φίλε μου δεν υπάρχει Καραμήτρος...

Πλεονέκτης αποκλείεται να γίνεις. Ψάξε αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο και απόκτησέ το...

Το hobby μας κάνουμε και δεν χρωστάμε σε κανέναν!
Άλλοι τα τρώνε στο καζίνο, άλλοι στα ρούχα, άλλοι στις ρόδες κοκ.

H απόφαση πάρθηκε, η παραγγελία έγινε πριν από λίγο, σήμερα το βράδυ ή αύριο θα βρίσκεται στη κρεβατοκάμαρα, το σαββατοκύριακο θα στρώνει με τηλεοπτικό σε ζουμ και Star Trek.

Έδωσα κάτι παραπάνω (1325Ε+25Ε μεταφορικά από Λημναίο) καθότι έχω (ακόμη) κάποιες αμφιβολίες όσον αφορά τις 42u10 και 42s10...

Δυστυχώς δεν προσαρμόστηκε το γούστο μου με την 46g10, οπότε νομίζω ότι όλοι καταλάβατε...

Οι πρώτες εντυπώσεις μου στο νήμα της V10 σε 2-3 εβδομάδες αφού στρώσει και πάρει σήμα από το oppo (θα δοκιμαστεί και φωτογραφιθεί τόσο σε τηλεοπτικό, όσο σε DVD και BD). Eλπίζω να πάνε όλα καλά!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις ιδέες. Το εκτιμώ πολύ! :grinning-smiley-043

-bye-

Re: Απάντηση: Kαι πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω! Βοήθεια!!!

Αντε μεγεια και καλες θεασεις...τα λεφτα που δινεις σιγουρα ειναι πολυ λιγα για την ποιοτητα εικονας της V10...-bye-

Αντε μεγεια και καλες θεασεις...τα λεφτα που δινεις σιγουρα ειναι πολυ λιγα για την ποιοτητα εικονας της V10...-bye-

Παραπάνω λεφτά σε σχέση με την 46g10 που δεν νομίζω ότι έχει ουσιαστικές διαφορές Γιάννη... (πέραν του ότι επιπλέον έχασα 4 ίντσες βέβαια...)

Welcome to plasma club....... -bye-

Kαλορίζικη και καλές θεάσεις!!!

Δεν έχω πρόβλημα με τις τεχνολογίες! Ότι παίζει καλύτερα... :D ;)

Μου είπαν ότι σε λίγη ώρα παραλαμβάνω!!! Παράδοση σε 10 ώρες δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει...

Θα περιμένεις πολύ μάλλον γιατί απ' ότι διαβάζω θέλει 150-200 ώρες στρώσιμο σε χαμηλή αντίθεση...

Όταν θα μπορώ να πω κάτι με σιγουριά θα το κάνω.

Ωπ!!! το κουδούνι. Ήρθε η Μαρία η άσχημη... :BDGBGDB55:

-bye-

Last edited:
Ευχαριστώ ευχαριστώ!

Ψάχνει κανάλια τώρα... Εύκολη συναρμολόγηση.

Όπου την ακουμπάς αφήνει ίχνη. Πάνο κανά γάντι από το νοσοκομείο επειγόντως...

Re: Απάντηση: Kαι πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω! Βοήθεια!!!

Όπου την ακουμπάς αφήνει ίχνη. Πάνο κανά γάντι από το νοσοκομείο επειγόντως...

Δεν θέλεις να την πιάσεις με τέτοιο γάντι, πίστεψέ με... :flipout:

H απόφαση πάρθηκε, η παραγγελία έγινε πριν από λίγο, σήμερα το βράδυ ή αύριο θα βρίσκεται στη κρεβατοκάμαρα, το σαββατοκύριακο θα στρώνει με τηλεοπτικό σε ζουμ και Star Trek.

Αν νομίζεις ότι η panasonic θα κάνει τίποτα μαγικά για να φύγουν οι μπλεδίλες, ροζίλες, κιτρινίλες, και η γέφυρα ''χειρουργείο'' του Star Trek.......είσαι γελασμένος. Γύρνα την αμέσως πίσω!!!!!:D:D

Καλοθέατη Νικ!!!-bye--bye-

Δεν θα είσαι καλά... Να χαλάσει ο φώσφορος?
Γιατί νομίζεις την έσπρωξα στον Πάνο... :BDGBGDB55:

Ευχαριστώ βρε παλαβιάρη!

-bye-