Και τέταρτη μετάδοση της ERT World σε μπάντα Ku!

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
Μετά τις γνωστές μεταδόσεις του κρατικού καναλιού στις 13 και 39 ανατολικά (που είναι απόλυτα κατανοητές και λογικές), το κρατικό ελεύθερο κανάλι, καθώς και τα κρατικά ραδιόφωνα εμφανίστηκαν σε άλλους 2 δορυφόρους:
Στον Intelsat 10-02 -1W, δεσμη Μεσης Ανατολής (11110Η)
http://www.lyngsat.com/intel1002.html απο την περασμένη εβδομάδα
Και όπως βλέπω σήμερα και
Στον Eutelsat W6 - 21.6E, ευρεία δέσμη (11333Η)
http://www.flysat.com/eutelsatw6.php

Τελικά υπάρχουν λεφτά για την ΕΡΤ;
Τι στο καλό εξυπηρετούν τόσες μεταδόσεις για την ίδια περίπου περιοχή;
Και αν έχει λεφτά για σκόρπισμα σε δορυφορικούς Οργανισμούς, γιατι δεν μεταδίδει τουλάχιστον τα κανάλια της ERT Digital δορυφορικά, αφού ειναι ανίκανη να τα δώσει επίγεια στην επαρχία;
Φαντάζομαι πως δεν θα παραμείνουν όλες αυτές οι μεταδόσεις (ψυλλιάζομαι κάποια σχέση με την Έκθεση της Θεσσαλονίκης) αλλά να μην νομίζουν στην ERT ότι ...δεν τους παρακολουθούμε στενά!

Στον Intelsat εκπέμπουν και από την 11089Η, 15549. Μαζί με τα ραδιόφωνα (όπως δηλαδή και στον W6). Τώρα γιατί το κάνουν, άγνωσται αι βουλαί μίας δημόσιας υπηρεσίας...

Μετά τις γνωστές μεταδόσεις του κρατικού καναλιού στις 13 και 39 ανατολικά (που είναι απόλυτα κατανοητές και λογικές), το κρατικό ελεύθερο κανάλι, καθώς και τα κρατικά ραδιόφωνα εμφανίστηκαν σε άλλους 2 δορυφόρους:
Στον Intelsat 10-02 -1W, δεσμη Μεσης Ανατολής (11110Η)
http://www.lyngsat.com/intel1002.html απο την περασμένη εβδομάδα
Και όπως βλέπω σήμερα και
Στον Eutelsat W6 - 21.6E, ευρεία δέσμη (11333Η)
http://www.flysat.com/eutelsatw6.php

Τελικά υπάρχουν λεφτά για την ΕΡΤ;
Τι στο καλό εξυπηρετούν τόσες μεταδόσεις για την ίδια περίπου περιοχή;
Και αν έχει λεφτά για σκόρπισμα σε δορυφορικούς Οργανισμούς, γιατι δεν μεταδίδει τουλάχιστον τα κανάλια της ERT Digital δορυφορικά, αφού ειναι ανίκανη να τα δώσει επίγεια στην επαρχία;
Φαντάζομαι πως δεν θα παραμείνουν όλες αυτές οι μεταδόσεις (ψυλλιάζομαι κάποια σχέση με την Έκθεση της Θεσσαλονίκης) αλλά να μην νομίζουν στην ERT ότι ...δεν τους παρακολουθούμε στενά!

Έχουμε τόσα χρήματα πια για πέταμα που δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε...αντί να ανεβάσουν όλο το μπουκέτο σε έναν δορυφόρο κάνουν :furious3: ή να εκπέμψουν σε HD,ανεβάζουν το ert world..

Απάντηση: Re: Και τέταρτη μετάδοση της ERT World σε μπάντα Ku!

Έχουμε τόσα χρήματα πια για πέταμα που δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε...αντί να ανεβάσουν όλο το μπουκέτο σε έναν δορυφόρο κάνουν :furious3: ή να εκπέμψουν σε HD,ανεβάζουν το ert world..

Αυτό το καταπληκτικό κανάλι με τον πλούτο προγράμματος, όλο κάτι αρχαία από την ΕΡΤ του 80 παίζει άσε πια το πρίσμα και by the way η ΔΕΗ μου ήρθε σήμερα 103 .
"Για ΕΡΤ-ΔΗΜΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ- 28,67 " και τόσα να μην είναι το μισό νομίζω ότι είναι κάπου στα 14-15 , νομίζω ότι και πάλι πολλά είναι για τα εν λόγο κανάλια, και εάν αυτά τα λεφτά πιάνουν για κάτι τόπο είναι σίγουρα τα ψηφιακά,όχι ότι είναι και τίποτα το τρομερό απλά νομίζω ότι είναι λίγο πιο ποιοτικά....

Και για τους άπιστους θωμάδες και foto παρακάτω....

Attachments

• ΓΖ’ΓŽΒ¬ΓΒΓβ€°ΓΖ’ΓŽΒ·0001.jpg
    ΓΖ’ΓŽΒ¬ΓΒΓβ€°ΓΖ’ΓŽΒ·0001.jpg
    16 KB · Views: 29
Αναρωτιεμαι κι εγω οι εκπομπες απο 1W/21.6E που απαιτουνται; Οι 13Ε/76.5Ε δηλαδη δεν αρκουν να καλυψουν ολες τις πρεσβιες;

Απαιτω: ΕΤ1/ΝΕΤ/ΕΤ3 σε ανεξαρτητο πακετακι για ολους τους Ελληνες εντος και εκτος χωρας εδω και τωρα !!

Re: Απάντηση: Re: Και τέταρτη μετάδοση της ERT World σε μπάντα Ku!

Αυτό το καταπληκτικό κανάλι με τον πλούτο προγράμματος, όλο κάτι αρχαία από την ΕΡΤ του 80 παίζει άσε πια το πρίσμα και by the way η ΔΕΗ μου ήρθε σήμερα 103 .
"Για ΕΡΤ-ΔΗΜΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ- 28,67 " και τόσα να μην είναι το μισό νομίζω ότι είναι κάπου στα 14-15 , νομίζω ότι και πάλι πολλά είναι για τα εν λόγο κανάλια, και εάν αυτά τα λεφτά πιάνουν για κάτι τόπο είναι σίγουρα τα ψηφιακά,όχι ότι είναι και τίποτα το τρομερό απλά νομίζω ότι είναι λίγο πιο ποιοτικά....

Και για τους άπιστους θωμάδες και foto παρακάτω....

Νικο το ποσόν εξαρτάται και απο τα τετραγωνικά του σπιτιού (δηλαδή έτσι νομίζω...). Δες και τον προηγούμενο αν θες για να δούμε αν έχουμε νέα αύξηση της...συνδρομής στα μουλωχτά!

Re: Απάντηση: Re: Και τέταρτη μετάδοση της ERT World σε μπάντα Ku!

Νικο το ποσόν εξαρτάται και απο τα τετραγωνικά του σπιτιού (δηλαδή έτσι νομίζω...). Δες και τον προηγούμενο αν θες για να δούμε αν έχουμε νέα αύξηση της...συνδρομής στα μουλωχτά!

Τα τετραγωνικά του σπιτιού μετρού για τον δήμο μόνο.

Κοίταξα το Σάββατο στον αγώνα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στην ERT World σε Hellas Sat 2 και Hot Bird, που έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας.
Καλύτερη ποιότητα εικόνας είχα στην ERT World στον Hellas Sat 2.

Δεν κοιτανε να ανεβασουν λιγο και την αναλυση?

Συναγωνιζονται τσοντοκαναλα δευτεροκλασσατα, και θρησκευτικα καναλια με κοινο καμηλιερηδες...

Απάντηση: Re: Και τέταρτη μετάδοση της ERT World σε μπάντα Ku!

Δεν κοιτανε να ανεβασουν λιγο και την αναλυση?

Συναγωνιζονται τσοντοκαναλα δευτεροκλασσατα, και θρησκευτικα καναλια με κοινο καμηλιερηδες...

:flipout::flipout:

Βόρειε θα ψάξω να δω για τον προηγούμενο...

Η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να δημοσιεύσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την Μεταφορά, Διανομή & Εκμετάλλευση, παγκοσμίως, των σημάτων της ERTWORLD.

Με την παρούσα πρόσκληση σε δημόσια διαβούλευση, η ΕΡΤ Α.Ε. καταθέτει το τελικό σχέδιο προδιαγραφών, όπως αυτό προέκυψε από την αρμόδια Τεχνική Διεύθυνση.

Ο διαγωνισμός θα είναι πλειοδοτικός με κριτήριο κατακύρωσης την καταβολή του υψηλότερου τιμήματος.

Η ΕΡΤ Α.Ε. ζητεί από τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τυχόν διευκρινιστικές ερωτήσεις ή τεκμηριωμένες παρατηρήσεις επί των συνημμένων προδιαγραφών στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Η διάρκεια της διαβούλευσης είναι δέκα οκτώ (18) ημερολογιακές ημέρες, με έναρξη την Παρασκευή 31/12/2010, ημερομηνία της ανάρτησης στον ιστότοπο της ΕΡΤ (www.ert.gr/keep στον τομέα «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ») και λήξη την Δευτέρα 17/01/2011.

Επισυνάπτεται το κείμενο των τεχνικών προδιαγραφών που συνοδεύει την πρόσκληση σε δημόσια διαβούλευση

ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ERTWORLD

Πηγή: ΕΡΤ