ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ HTPC ΜΕ 500 EURO

Re: Απάντηση: ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ HTPC ΜΕ 500 EURO

Μπορεις να αναφερεις ποιο εχεις για να μην ψαχνω στα 1000αδες μηνυματα σου; :) θνξ

Βλέπε εδώ.

Κάποια στιγμή το πουλούσε και το e-shop, αλλά απ' ότι βλέπω δεν το έχει πια.. οπότε μόνο από ebay.

τελικα πηρα το keysonic απο ebay (αγγλια) ... εφοσον ειναι δοκιμασμενο πιστευω θα μεινω ικανοποιημενος
Μου αρεσε που ειναι μικρουλι (ετσι δειχνει) σαν λαπτοπ keyboard ....και επειδη στο σπιτι εχω ενα λαπτοπ με βολευει ... Βεβαια το touchpad το εχω απενεργοποιησει :)
... βεβαια ακομα δεν εχτισα το htpc ... :)
τωρα ψαχνω κ ενα καλο mouse οχι ακριβο αλλα να πιανει στα 4μετρα .... και ειμαστε κομπλε απο input :)

Πολυ καλο αλλα μαλλον ο δισκος ειναι μικρος.Πριν το στησεις παρε ενα ακομα ιδιο και βαλτους σε RAID0,θα εχεις διπλασια χωρητικοτητα και θα ειναι και πιο γρηγορος.

Φυσικα και δεν ισχυει αυτο που λες. Δε γινεται να κερδισεις χωρο, ενω με raid 0 θα: -τρεχουν και οι 2 σκληροι στην εγγραφφη/αναπαραγωγη πραγμα κακο
-αν χαλασει ο ενας δισκος, παπαλα τα συνολικα δεδομενα

ΟΠΟΤΕ ---> Μακρια

Eιναι αληθεια οτι το RAID 0 εχει αυτο το ρισκο αλλα και ενα δισκο να εχεις παλι μπορει να "χτυπησει".Μπορει απλα να παρει ακομα ενα δισκο 500αρι και να εχει απειρο χωρο.Αλλωστε αν σκοπευει να αποθηκευει hd υλικο τα 250 θα "εξανεμιστουν" γρηγορα.