Και Τώρα Τι...32''...37''...42''... ???

KBrutZ

Established Member
7 January 2009
111
Αγαπητοί συν-φορουμήτες...έχω περιέλθει σε ένα αδιέξοδο κ ο λόγος το ότι από εκεί που πίστευα ότι ήξερα τι ΤV ήθελα,μόλις άρχισα να το ψάχνω ...βρέθηκα σε αδιέξοδο !!!

Ας αναφέρω λοιπόν τα δεδομένα κ εξηγώ παρακάτω ...

Ποσόν : 800-1000

Απόσταση Θέασης κτλ : 3μ. περίπου,δεν υπάρχουν περιορισμοί σε σχέση με το έπιπλο κτλ

Χρήση : Ταινίες (DVD,avi,mpeg ...κτλ) κ δορυφορικά....

Προτιμήσεις : Απαλά κ σωστά χρώματα (όπως οι Philips),δυνατό μαύρο...
100HZ,Full HD,(προεραιτκά USB)

Αρχικά είχα απόφασήσει να πάρω την Philips 9603d...η τιμή της οποίας έπαιζε 1200-900 ...την περασμένη εβδομάδα μετά από σχετική ερώτηση έμαθα ότι έπαψε να βγαίνει...επίσης μετά από διαβασμα εντός του φόρουμ νομίζω ότι πρέπει να πάρω κάποια μεγαλύτερη σε μέγεθος...αλλά δεν έχω εντοπίσει κάτι ...έτσι θα ήθελα λίγη βοήθεια....

Ευχαριστώ προκαταβολικά....

Στα 3 μετρα νομιζω οτι κατι σε 40-42" ειναι το ελαχιστο ενω το βελτιστο θα ηταν κατι σε 46-47" αλλα δυστυχως δεν σου φτανουν τα 1000 ευρω.

Eγω θα σου προτεινα τις παρακατω:

1)Samsung LE37A656A1F 37"
2)LG 37LG7000 37''

μπορεις να τις βρεις σε αρκετα καλες τιμες στο

http://www.perfectshop.gr

Μεταξύ των 2 θα διάλεγα την Σκάρλετ...κ από άποψη χαρακτηριστικών αλλά κ χρωμάτων...

Καμιά άλλη ιδέα ???

Στα 3 μετρα νομιζω οτι κατι σε 40-42" ειναι το ελαχιστο ενω το βελτιστο θα ηταν κατι σε 46-47" αλλα δυστυχως δεν σου φτανουν τα 1000 ευρω.

Οπότε ??Κάποια πρόταση εντός μπάτζετ ??

Είμαι σε απόσταση 3,20m και έχω εδω και μερικές μέρες την 42άρα της LG. Είναι ιδανική αλλά θα ταίριαζε καλύτερα η 47άρα. Δε θα σου προτείνω tv. Ξεχώρισε μερικές απ'ότι θα διαβάσεις εδώ και πήγαινε δες τις.

Είμαι σε απόσταση 3,20m και έχω εδω και μερικές μέρες την 42άρα της LG. Είναι ιδανική αλλά θα ταίριαζε καλύτερα η 47άρα. Δε θα σου προτείνω tv. Ξεχώρισε μερικές απ'ότι θα διαβάσεις εδώ και πήγαινε δες τις.

Όταν λες την 42'' LG ???Ποιο μοντέλο ακριβώς ?

Re: Απάντηση: Και Τώρα Τι...32''...37''...42''... ???

γιατί όχι plasma ; ( πλάσμα rulez )

μην το πάρεις στραβά ...

Κανένα πρόβλημα φίλος....απλά θεωρώ ότι οι LCD είναι πιο αξιόπιστες....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Και Τώρα Τι...32''...37''...42''... ???

Κανένα πρόβλημα φίλος....απλά θεωρώ ότι οι LCD είναι πιο αξιόπιστες....
:offtopic: Δυστυχως σημερα καμια τεχνολογια-ταμπελα δεν εξασφαλιζει την αξιοπιστια ενος μηχανηματος σορυ για το :offtopic:

Η πλάσμα σαν τεχνολογία είναι πιο παλιά , άρα με λιγότερα προβλήματα ... στην τελική άμα είσαι άτυχος , ότι και αν είναι , θα βγάλει πρόβλημα ...

μαλλον την tv που λεει ο φιλος πιο πανω....40le 656
παντως δεν θα επρεπε να απορριπτεις τις plasma

Καλησπέρες....

Παίδες...ευχαριστώ για τις φιλότιμες προσπάθειες περί πλάσμα αλλά έχω 1 ξεκάθαρη άποψη επί τούτου όποτε δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε στον αν είναι καλές,καλύτερες κτλ κτλ...ας ασχοληθούμε παρακαλώ με κάποιες αξιόλογες LCD TV με βάση τα παραπάνω κριτήρια...