ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Και ομως μετα απο τοσες και τοσες φορες που εχουμε δει την ιδια καταστροφη να συμβαινει,το δικο μου μυαλο εξακολουθει να μην μπορει να καταλαβει.
Ολη αυτη η κολαση ξεπερνα κατα πολυ το καιω για να χτισω.

Μα δεν μπορει να καει μια συγκεκριμενη εκταση-φιλετο "χειρουργικά"! Παντα θα υπαρχουν "παραπλευρες απωλειες" και αν οι καιρικες συνθηκες ειναι τετοιες οπως τωρα δεν θελει πολυ να γινει αυτη η κολαση (και αφηνω εξω τους αρρωστημενους πυρομανεις).
e

Το μέτωπο όπως φαίνεται τώρα (λίγο μετα τις 21:00) απο το σπίτι μου στα Στύρα Εύβοιας

attachment.php

Attachments

• fire2.jpg
    fire2.jpg
    109 KB · Views: 186
δυο φωτογραφίες τραβηγμένες νωρίς σήμερα το πρωί λίγο μακριά από το μέτωπο...

στην πρώτη ο κυριακάτικος ήλιος ανατέλλει πιο σκοτεινός από πότε...

στην δευτερη διακρίνεται κάτω δεξιά ο σταυρός από το στρατιωτικό νοσοκομείο 401 και πίσω ο καπνός που έχει καλύψει όλο το λεκανοπέδιο ...

P8230324.jpg

_8230301-1.jpg

σε κανα μηνα θα τα εχουμε ξεχασει ΟΛΑ...

στην Ελλαδα του "φαω, μαμησω, εγω, λεφτα, σπιτι, αυτοκινητο, εγω, μαμησω, εγω, λεφτα, φαω, εγω, μαμησω, λεφτα, σπιτι, μαμησω...", δεν υπαρχουν πολλα να συζητησουμε...

ο καθενας μας εχει μεριδιο ευθυνης για αυτη την κατασταση...

αυριο που θα πεταξουμε τα τσιγαρα μας απο το αυτοκινητο, μεθαυριο που δεν θα ανακυκλωσουμε την εφημεριδα μας και το αλουμινενιο κουτακι του αναψυκτικου, παραμεθαυριο που θα κοιταξουμε στις αγγελιες για το νεο μας σπιτι στην καρδια του δασους, την επομενη βδομαδα που θα ριξουμε στον καδο τα σκουπιδια χωρις να δεσουμε την σακουλα, την παραεπομενη που θα διπλοπαρκαρουμε για να παρουμε τσιγαρα... και τελειωμο δεν εχει το θεμα...

θα γυρισουμε παλι στην καθημερινοτητα της ατομικοτητας και του ωχαδελφισμου... γιναμε ενας κομπλεξικος λαος που τον νοιαζει ΜΟΝΑΧΑ η παρτη του... κριμα...

την καλησπερα μου...

Κάτι μου λέει οτι η Ανατολική Αττική δεν θα δώσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 90% αυτή την φορά...
Θα τους τρίψει ενα 85% στα μούτρα να τό'χουν να το θυμούνται...

Απάντηση: Re: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Κάτι μου λέει οτι η Ανατολική Αττική δεν θα δώσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 90% αυτή την φορά...
Θα τους τρίψει ενα 85% στα μούτρα να τό'χουν να το θυμούνται...

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Για να σας ενημερώσω και περί ρεματιάς Χαλανδρίου Αμαρουσίου, το απόγευμα τσίμπησαν 2 παιδαράδες που έκοβαν βόλτα μέσα στη ρεματιά !!!!!!

Η συνέχεια παίχτηκε στο αστυνομικό τμήμα προφανώς....

Παιδιά καλύτερα να αφήσουμε τα πολιτικά, υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που μπορούμε να πούμε από το να καθόμαστε στην άνεση του πληκτρολογίου και να τα χώνουμε...

Παιδιά καλύτερα να αφήσουμε τα πολιτικά, υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που μπορούμε να πούμε από το να καθόμαστε στην άνεση του πληκτρολογίου και να τα χώνουμε...

Οντως, έχουμε καιρό γι'αυτά αργότερα...
Το πιό λυπηρό είναι κατα τη γνώμη μου τόσοι άνθρωποι που θα χάσουν τις δουλειές τους...

Πάντειος Πολιτεία.... Πρώτη φορά την άκουσα σήμερα... Πότε χτίστηκε αυτή ?

Αν δεν έχεις πάει προς τα εκεί δεν είναι και εύκολο να τα γνωρίζεις, μεγαλώνουμε..... 6 μύρια φτάσαμε στην Αττική

Αν δεν έχεις πάει προς τα εκεί δεν είναι και εύκολο να τα γνωρίζεις, μεγαλώνουμε..... 6 μύρια φτάσαμε στην Αττική

Και ούτε τολμώ να σκεφτώ σε τι συνθήκες θα ζείτε σε 2-3 χρόνια έτσι όπως πάει.

Re: Απάντηση: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Φαντάζομαι Αντώνη όλα νόμιμα θα είναι κι αυτά ε?

Έίπα κάτι τέτοιο και δεν το γνωρίζω ????

Μη διαστρεβλώνεις αυτά που έγραψα, αν θέλεις διάβασε τα πάλι.....-bye-