Καηκαν τα ηχεια....

Σημερα ειχαμε εξελιξεις με τον προενισχυτη.
Με πηραν τηλεφωνο οτι ειναι ετοιμος. Αλλα προς εκπληξη μου, ειπαν οτι στοιχιζει 60 ευρω η επισκευη με το ΦΠΑ,και οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση,ακουσον...ακουσον,γιατι απο το καταστημα που τον εχω παρει λογω στοκ ηταν σε ειδικη τιμη.

Αγοραστηκε απο πολυκαταστημα με αποδειξη αγορας κανονικα.
Τι σχεση εχει η τιμη που τον πηρα μα την εγγυηση??? Θα τρελλαθω....

Αυριο το πρωι θα παρω στην ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ,και αν παρω την ιδια απαντηση,θα ζητησω να μου το πουν και εγγραφος στο e-mail μου.
Οποτε θα κινηθω καταλληλως.

Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η τιμη αγορας με την εγγυηση???? Ο πωλητης μπορει να ηθελε να μου τον πουλησει 5 ευρω,αφου εκοψε αποδειξη,ισχυει και η εγγυηση.

Οκ ...απλα πρεπει να σκεφτεις οτι υπαρχουν και πραγματα τα οποια δεν καλυπτει η εγγυηση ... Το θεμα ειναι να αποδειξεις τωρα οτι δεν εισαι ελεφαντας ....Ενα που θα πηγαινε στο μυαλο μου ειναι ζημια σε τροφοδοτικο το οποιο εχει να κανει με υπερταση ..Πραγματι αυτο ειναι κατι που δεν καλυπτει αλλα και δεν θα επρεπε να καλυπτει η εγγυηση .....ειναι ομως ετσι ?

Φίλε Γιάννη μη τα πληρώσεις ούτε με σφαίρες. Πήγαινε πάρε τον προ και αν σου πει κανένας τίποτα ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ νομικά.
Άντε με τα λαμόγια.

Μιλάμε για γαμ@ τα Hi-fi της χώρας. Όλοι οι κουτσοί ,στραβοί στον Άγιο Παντελεήμωνα.

Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα, που ότι χαλάει, ηχεία, ενισχυτές, player, ψυγεία, κουζίνες, θερμοσίφωνες ,δόντια , τα φτιάχνει ο Αναγνωστόπουλος.

Υ.Γ. Μη πληρώσεις με τίποτα.

Σημερα ειχαμε εξελιξεις με τον προενισχυτη.
Με πηραν τηλεφωνο οτι ειναι ετοιμος. Αλλα προς εκπληξη μου, ειπαν οτι στοιχιζει 60 ευρω η επισκευη με το ΦΠΑ,και οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση,ακουσον...ακουσον,γιατι απο το καταστημα που τον εχω παρει λογω στοκ ηταν σε ειδικη τιμη.

Αγοραστηκε απο πολυκαταστημα με αποδειξη αγορας κανονικα.
Τι σχεση εχει η τιμη που τον πηρα μα την εγγυηση??? Θα τρελλαθω....

Αυριο το πρωι θα παρω στην ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ,και αν παρω την ιδια απαντηση,θα ζητησω να μου το πουν και εγγραφος στο e-mail μου.
Οποτε θα κινηθω καταλληλως.

Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η τιμη αγορας με την εγγυηση???? Ο πωλητης μπορει να ηθελε να μου τον πουλησει 5 ευρω,αφου εκοψε αποδειξη,ισχυει και η εγγυηση.

Aλλο το πόσο τον αγόρασες και άλλο αν δεν καλύπτει

η εγγύηση, όπως γίνεται πολλές φορές, κάποια εξαρτήματα.

Καλύτερα να διευκρινιστούν πρώτα τα πράγματα.

Re: Απάντηση: Καηκαν τα ηχεια....

Φίλε Γιάννη μη τα πληρώσεις ούτε με σφαίρες. Πήγαινε πάρε τον προ και αν σου πει κανένας τίποτα ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ νομικά.
Άντε με τα λαμόγια.

Μιλάμε για γαμ@ τα Hi-fi της χώρας. Όλοι οι κουτσοί ,στραβοί στον Άγιο Παντελεήμωνα.

Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα, που ότι χαλάει, ηχεία, ενισχυτές, player, ψυγεία, κουζίνες, θερμοσίφωνες ,δόντια , τα φτιάχνει ο Αναγνωστόπουλος.

Υ.Γ. Μη πληρώσεις με τίποτα.

Υπερβολές.

Οταν ρωτησα γιατι δεν καλυπτει την επισκευη,δεν μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο ανταλακτικο δεν καλυπτεται...αλλα οτι το πηρα απο στοκ καταστηματος.
Ειμαι της δουλειας και εχω πουλησει προιοντα στοκ,και οταν εχω προβλημα με τον πελατη το στελνω για σερβις εντος εγγυησης. Ποτε δεν μου εχουν πει οι αντιπροσωπιες δεν καλυπτεται το προιον επειδη ειναι στοκ.

Οταν ρωτησα γιατι δεν καλυπτει την επισκευη,δεν μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο ανταλακτικο δεν καλυπτεται...αλλα οτι το πηρα απο στοκ καταστηματος.
Ειμαι της δουλειας και εχω πουλησει προιοντα στοκ,και οταν εχω προβλημα με τον πελατη το στελνω για σερβις εντος εγγυησης. Ποτε δεν μου εχουν πει οι αντιπροσωπιες δεν καλυπτεται το προιον επειδη ειναι στοκ.

Μπούρδες, δηλαδή.

Καλύτερα να έρθεις σε επαφή με την αντιπροσωπεία, να τους

αναφέρεις το τι και πως, και έπειτα βλέπεις πως θα κινηθείς..

Mολις μιλησα με την Τηλεοπτικη,τον κυριο Ιωαννιδη.
Ο ανθρωπος ηταν πολυ εξυπηρετικος! Το βασικο τους προβλημα τελικα ηταν οτι ηθελαν να προσκομισω στο σερβις και την καρτα εγγυησης,που εχουν οι συσκευες εξω απο την συσκευασια.

Το θεμα λυθηκε, απο τον Κ. Ιωαννιδη οπου και τον ευχαριστω πολυ.
Θα ενημερωσει το σερβις ωστε η επισκευη να καλυφθει απο την εγγυηση.

Ευτυχως τελος καλο ολα καλα Γιαννη.
Δουλευεις σημερα?Παμε για καφε?

Mολις μιλησα με την Τηλεοπτικη,τον κυριο Ιωαννιδη.
Ο ανθρωπος ηταν πολυ εξυπηρετικος! Το βασικο τους προβλημα τελικα ηταν οτι ηθελαν να προσκομισω στο σερβις και την καρτα εγγυησης,που εχουν οι συσκευες εξω απο την συσκευασια.

Το θεμα λυθηκε, απο τον Κ. Ιωαννιδη οπου και τον ευχαριστω πολυ.
Θα ενημερωσει το σερβις ωστε η επισκευη να καλυφθει απο την εγγυηση.

Άψογα!

Re: Απάντηση: Καηκαν τα ηχεια....

Χάθηκε το χαρτζιλίκι ....
Μπράβο Γιάννη.

Δεν θα το αφηνα να περασει ετσι το θεμα. Ειναι κριμα να χαλαει μια εταιρεια το ονομα της για μπαρουφες.
Καρτα εγγυησης δεν ειχε στην συσκευασια. Συνηθως την βαζουν στην εξωτερικη μερια της συσκευασιας,σε ναυλον σακουλακι.
Μπορει να χαθει αναπασα στιγμη. Ετσι και αλλιως η καρτα δεν ισχυει για την εγγυηση,μονο η αποδειξη αγορας.
Ο κ.Ιωαννιδης με εξυπηρετησε αψογα.

Η αναφορά της κάρτας εγγύησης είναι κλασική τρικλοποδιά στην Ελλάδα μας :-(