Καινούργια προσπάθεια ή έχω χάσει επεισόδια?

Γιάννη link από τη σελίδα που αναφέρεις έχει μπει τουλάχιστον άλλη μια φορά στο παρελθόν.

Από την τελευταία φορά που το είδα φαίνεται να έχουν προστεθεί σελίδες και ύλη, (άρα ο Πάρις ασχολείται).

Τώρα πόσο τακτικά ενημερώνεται και τι στόχους έχει πέραν από το προσωπικό μεράκι της δήλωσης ύπαρξης στα διαδικτιακά δρώμενα, δεν έχω ιδέα.

Αντίθετα από ό,τι πιστεύουν κάποιοι, τα μονόκλωνα και τα πολύκλωνα καλώδια είναι δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι που καλό είναι να μην συνυπάρχουν στο ίδιο σύστημα. Πέραν της ριζικά διαφορετικής ηχητικής συμπεριφοράς, έχουν και ένα εντελώς διαφορετικό σετ απαιτήσεων σε ό,τι αφορά τη στήριξη των συσκευών. Nαι, ένα σοβαρό ρακ είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση, αλλά όταν αρχίζουν τα επιλεκτικά φιλτραρίσματα στους κραδασμούς των συσκευών, με το τάδε πατάκι να «προσθέτει» μπάσο και το δείνα κωνάκι να «μαζεύει» τις μεσοχαμηλές, τότε χάνεται η υπόθεση για το μονόκλωνο. Αυτό που θέλει το μονόκλωνο καλώδιο για να δουλέψει σωστά είναι όλες οι συσκευές που παίζουν να τίθενται κάτω από το ίδιο σχήμα κραδασμών. Ακόμη καλύτερα αν ήταν «κολλημένες» μεταξύ τους!

http://hifirace.com/page6.htm

Η μονόκλωνη ελαφρότητα της χαϊφιντελικής ηλιθιότητας στο μεγαλείο της

Άσχετα με την αιτιολόγηση (...) τι κακό έχει το μονόκλωνο (και τι καλό έχει το πολύκλωνο);

Απάντηση: Re: Καινούργια προσπάθεια ή έχω χάσει επεισόδια?

'Εχεις χάσει τεύχη αλλά όχι και κάτι σπουδαίο.

Δηλαδη αυτα που γραφει ο Κωτσης και ακουει δεν ειναι
κατι ιδιαιτερο;
Οι συνδιασμοι των μηχανηματων που εχει δεν λενε και πολλα;
Ρωταω για να ενημερωθω.

Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί,ιδιαίτερα γι' άτομα που δεν συμμετέχουν,δεν επιτρέπονται και πολύ περισσότερο δεν προσθέτουν μεγαλύτερη πειστικότητα στις αντίθετες απόψεις.

Οι επιθετικοί μειωτικοί χαρακτηρισμοί θα σβήνονται.

Re: Απάντηση: Re: Καινούργια προσπάθεια ή έχω χάσει επεισόδια?

Δηλαδη αυτα που γραφει ο Κωτσης και ακουει δεν ειναι
κατι ιδιαιτερο;
Οι συνδιασμοι των μηχανηματων που εχει δεν λενε και πολλα;
Ρωταω για να ενημερωθω.

Eίναι απλά μια προσπάθεια στην αρχή της.
Θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και καλή διάθεση και το μέλλον θα δείξει.