Καινουργιο skin

Παιδια θα γινει και αυτο. Και οπως ξερετε οι παλιοι τον λογο μου τον κραταω. Λογω ομως του οτι εχουν μεινει αρκετα πραγματα πισω (πολυ μεγαλυτερης σημασιας) και επειδη το να φτιαχτει ενα skin δεν ειναι κατι απλο και δεν θα ηθελα να βαλουμε καποιο ετοιμο αλλα να γινει customized για εμας ,θα καθυστερησει λιγο καιρο μεχρι να ξαναβρω την ισσοροπια μου. Ηδη αναβαθμιστηκε η πλατφορμα σε 3.6.10 απο 3.6.8

Πλακα πλακα το καλυτερο skin που εχω δει ειναι σε ενα πορνοφορουμ :flipout: αλλα δεν μπορω να σας δωσω link να το δειτε:p

Ειναι μαυρο πάντως και αρκετα ξεκουραστο

Πλακα πλακα το καλυτερο skin που εχω δει ειναι σε ενα πορνοφορουμ :flipout: αλλα δεν μπορω να σας δωσω link να το δειτε:p

Ειναι μαυρο πάντως και αρκετα ξεκουραστο

Εγω αν μου στειλεις πμ με το λινκ να δω το σκιν δεν θα σε καταδωσω....

θα ητανε ενδιαφερον να δουμε παντως κανα δυο πριν το αποφασισετε.

Σκουρουλικα ειναι η δικη μου αποψη...αμα θελετε και κανα αλλο πειτε.

Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι να βαλουμε εμεις μερικες φωτο απο skins που μας αρεσουν και να τα δει και ο Νικος να παρει καμια ιδεα. Θα προσπαθησω να ανεβασω μερικες σημερα αυριο.

φαντάζομαι οτι απλά θέλεις να "τσεκάρεις" τα χρώματα εεεε?
σαν το στρατό ενα πράμα.....ολοι πηγαίνανε στο σινεμά
για να δουν την περιπέτεια η οποια κατα τρελή σύμπτωση ηταν το δεύτερο έργο !

γιατι προτεινα σκουρο καταρχην...

επειδη οι περισσοτεροι πια εχουν μεγαλες οθονες μεγαλυτερες των 19'' ...οταν το background ειναι ασπριδερο η ποσοτητα του φωτος που σε χτυπα δεν σου κανει και πολυ καλο για το ξεκουραστο της ιστοριας....

Οταν δε πας απο φωτεινο σε σκουρο η διαφορα του κοντραστ ειναι που σε χτυπα.....

Ισως ενα μεσαιων τονων και αρκετα ηρεμο background να ειναι η πιο σοφη λυση.(παντως πιο σκουρο απο το γαλαζιο - ραφ που εχουμε τωρα )

Μπα πολυ πρασινο για τα γουστα μου....ασε να δουμε τι θα μας φτιαξει ο Νικος.

Μα δεν είναι πράσινο. Προφανώς βλέπεις άλλο skin. Δες 1 photo απο τις 2. Αυτο λεω