Kαινουργιο τροφοδοτικο.

Να γινω λιγο πιο σαφεις το enermax τροφοδοτουσε για χρονια ενα raptor, εναν western digital green , 2 stick ddr2 μνημης, ενα bluray recorder μια radeon hd 5570 passive και εναν core 2 duo 2,4 GH, μια noctua 14'' ( η 12'' ) cpu cooler και δυο 12'' ανεμιστηρες του Thermaltake DH103 VH3001BNS

Το cx-600 που ειχα παρει εγω, 2 μερες το κρατησα και μετα το εστειλα. Πιο φασαριοζικο και απο το παλιο μου corsair. Απαραδεκτο.

Εγω προτεινω αυτο.

Έχω παραγγείλει το Seasonic G-450. θα σας πω εντυπώσεις μετά την εγκατάσταση.

Seasonic G-450 review! το τροφοδοτικό είναι αθόρυβο ( 22 dbA) με ιαπωνικούς και ταιβανεζικους πυκνωτές. Στην συσκευασία υπάρχουν 7 καλώδια σύνδεσης συσκευών ( floppy disk, sata, PCI, molex) κάτι βελκρο (σκρατς) με το λογότυπο της εταιριας, που δεν κατάλαβα για το τι είναι. για cable management ίσως? παντως είχε καλωδιοδετες. και τις βίδες που είναι έβαφες, μικρο το κακό. Τώρα στα αρνητικά. Τα καλώδια του είναι ΜΙΚΡΟΥ μεγέθους. Δεν είναι ντυμένα ( sleeved) και είναι μόνο ενός τύπου δηλαδή η' sata, η' molex αλλά όχι και τα δυο μαζί. Πως βοηθάει η modular σχεδίαση αν πρέπει να προσθέσεις καλώδια??? το λέω αυτό γιατί το Enermax liberty που είχα πριν, και μακρύτερα καλώδια είχε, και διαφορετικούς τύπους σύνδεσης στο ίδιο καλώδιο. Με δυο λόγια, καλό τροφοδοτικό, μάπα καλώδια.
Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι που δεν το ανέφερα ευχαρίστως.
Υ.Γ. Είχα παραγγείλει και κάτι μειωτήρες για τους ανεμιστήρες του κουτιού οι οποίοι δεν δούλεψαν. Αυτός εδώ http://www.e-shop.gr/scythe-sy1225sl12l-slip-stream-120mm-case-fan-p-PER.807972 πως σας φαίνεται?