Καινουργιος παιδια με Κ3SIGNATURE παρακαλω βοηθεια

romek

New member
11 November 2007
43
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
AUDIO VECTOR K3SIGNATURE παιζουν με DENON 3803 παρακαλω τα φωτα σας για τελικο εχοντας υποψιν ADVANCE K AUDIOLAMB 8000P.Θα ηθελα παρακαλω γνωμες αν με τελικο θα καλυτερευσει ο ηχος και θα ακουω τα ηχεια οπως πρεπει και επισης γνωμη για τα ηχεια αφου δεν εχω πειρα αρκετη στον χωρο.Κλεινω προς τον ADVANCE.Σας ευχαριστω ετσι κ αλλιως.

Ευχαριστω Εκτωρ θα το δω κ αυτο αν κ νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο ακριβος.Ο Α/V λες οτι δεν θα κανει για προενισχυτης ετσι?Ντιπ για ντιπ?

Πες μας πρώτα τις δικιές σου εντυπώσεις. Τί θεωρείς ότι σου λείπει στον ήχο, τί έχεις παραπάνω από όσο πρέπει, λίγα πράγματα για το χώρο σου...

Το βασικό είναι αυτό που λέει ο McZab, δλδ να μας εξηγήσεις τι σου λείπει από τον ήχο που έχεις τώρα...στερεοφωνία, βάθος, εικόνα, τι ???

Εχετε δικιο ρε παιδια.Λοιπον αυτο που δεν ικανοποιει εμενα ειναι το βαθος εικονας στερεοφωνικα.Του λειπει κατι. Ο χωρος ειναι γυρω 30 τ.μ. και κατι και φυσικα με επιπλα μεσα και ολα τα γνωστα.Γιαυτο ρωταω αν πανω στον α/ν βαλω τον τελικο θα εχω διαφορα?Για μουσικη μιλαμε.Ευχαριστω.

Η πρώτη κίνηση για απόκτηση βάθους είναι να τραβήξεις τα ηχεία σου κοντύτερα στην θέση ακρόασης και μακρύτερα από τους πίσω τοίχους.

Γενικότερα σε θέματα 'εικόνας' θεωρώ ως πιό σημαντική την σωστή τοποθέτηση σε σχέση πχ. με απόκτηση τελικού (εφ´όσον το επιτρέπει ο χώρος και η συμβία).

Φιλε Δημοκηδη ευχαριστω για την απαντηση.Για τραβηγμα μπροστα αποκλειεται λογω χωρου,αλλωστε γιαυτο διαλεξα τα συγγεκριμενα ηχεια για να τα βαζω οσο πιο κοντα στον τοιχο.Οσο για το δευτερο που λες αυτο ρωταω,τι δικαναλο και αν με αυτον θα εχω διαφορα στον ηχο.Πως θα ειναι ο ηχος, θα ακουγονται καλυτερα?

για το βαθος που θελεις ?

ακουσες μεγαλη διαφορα απο τα c2 που ειχες πριν ?

μαλλον οχι ....

η εικονα εχει να κανει περισοτερο με την θεση των ηχειων στο χωρο αλλα και με τον ενισχυτη ...

Φιλε EL 84 η αληθεια ειναι οτι πριν με τα C2 ο χωρος ηταν πιο καθαρος,ο ενισχυτης ομως ο ιδιος DENON 3803.Ακουγονταν πιο λαμπρα,τωρα αυτα μου φαινονται πιο μουντα.

εγω θα ελεγα να τους δωσεις το ρευμα που θελουν
μπορεις να στειλεις και πμ στον αντωνη σαρλαμη να σου πει την γνωμη του
ειναι σωστος επαγγελματιας και θα σε βοηθησει

1-2 ταπεινές συμβουλές..

Η ποιότητα του ήχου όσον αφορά τα ενισχυτικά έχει να κάνει με την προενίσχυση κυρίως.Ο προενισχυτής κατά την κρίση μου είναι ίσως ο πιο καθοριστικός παράγοντας μέσα στην αλυσίδα για το τελικό αποτέλεσμα και την τελική χροιά του ακούσματος μαζί με τα ηχεία βεβαίως.

Τα ηχεία σου εάν δεν κάνω λάθος σαν φορτίο είναι εύκολα και στο στήσιμο είναι εύκολα επίσης και δεν μπουμάρουνε εύκολα, ιδανικά για μικρομεσαίους χώρους.Πρόβλημα οδήγησης δεν θα έλεγα πως έχεις ιδιαίτερο χωρίς να γνωρίζω τον ενισχυτή σου, σε δικάναλη ακρόαση.

Το βάθος που περιγράφεις είναι θέμα στησίματος-χαμηλού.Τα ηχεία δαπέδου λόγω περισσότερου χαμηλού πάντα μας δίνουνε καλύτερα την αίσθηση του βάθους.Περισσότερο χαμηλό, περισσότερο βάθος.Τα ηχεία σου δεν είναι τεράστια σε όγκο και λίτρα καμπίνας.

Εν κατακλείδι, αν θες καλύτερη ποιότητα αλλάζεις ενισχυτή,εάν θες βάθος πειραματίσου αρκετά με την τοποθέτηση εάν μπορείς ή θες άλλο ηχείο.Πειραματίσου αρκετά.Δεν κοστίζει.

Καλή επιτυχία φίλε μου.Και παρεπιπτόντως τα ηχεία σου μια χαρά είναι για τα χρήματα που κοστίζουνε.Τα άλλα ηχεία της εταιρίας τα θεωρώ υπερτιμημένα.Αυτά όχι..

θεωρω πως αν τραβηξεις τα ηχεια αρκετα απο τον τοιχο θα χασεις πολυ σε χαμηλο και βαθος .....
το οτι ειναι μουντα σε υψηλες νομιζω οτι ειναι κουσουρι σχεδιαστικο των ηχειων και οχι του χωρου η του ενυσχητου ......
αφου λες οτι στον ιδιο χωρο ο ιδιος ενυσχητης με αλλα ηχεια ηταν πιο καλος στο θεμα αυτο..

Σωστος φιλε Ευαγγελε,αυτο νομιζω και εγω οτι φταινε τα ηχεια.Λεω τωρα εγω μηπως με προσθεση τελικου πανω στον A/V εχω καλυτερο αποτελεσμα?

Φίλε romek γεια χαρα κ απο μενα.θα σου πω τη γνώμη μου γιατι ειμαι ακριβως στη δικη σου φαση.Εχω ρωτησει πολυ κοσμο κ εχω παρει διαφορες γνωμες.το τελικο μου συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να διαχωρισω το audio απο το video.να φανταστεις οτι μολις ηρθε στο ρακ μου ο denon2308.
Εδωσα χρηματα σε πολυκαναλο ενισχυτη ενω ειμαι περισσοτερο της μουσικης.με αυτον κλεινω το κεφάλαιο σινεμα.για να ξεκινησω να επενδυω στον ηχο.
πανω στον denon φυσικα δοκιμαζω τα παντα,για να δω αν υπαρχουν διαφορες.

Για να μην κλαιω τα λεφτα μου με το αποτελεσμα (κ γω για advance 406 σκεφτομουν)αποφασησα να περιμενω ακομα λιγο μηπως καποιος μου πει κ κατι αλλο.
Τα προενισχυτικα σταδια του 2308 ειναι ισαξια στερεοφωνικου pro? OXI μου ειπαν οι περισσοτεροι.εχεις ακουσει τελικο σε συνδεση με av?
ασ μας πουν γνωμες οσοι εχουν δοκιμασει.
παντως εγω σε μαγαζι που ακουσα δρν μπορεσα να καταλαβω κ πολλα.
Αντιθετως απο το καθαρα μουσικο συστημα ειδα τρελες διαφορεσ σε σχεση κ με τι δικο μου συστημα.αυτα για την ωρα.
Καλες ακροασεις κ ΠΡΟΣΟΧΗ. ολοι εσεις που εχετε σχετικα φτηνα μηχανακια (κ γω μεσα σε αυτους ειμαι) αποφευγεται να ακουτε πολυ ακριβοτερα,γιατι
μετα στο χωρο σας θα προσγειωθειτε ανώμαλα... ειμαι παθων...

Re: Απάντηση: Καινουργιος παιδια με Κ3SIGNATURE παρακαλω βοηθεια

εχεις ακουσει τελικο σε συνδεση με av?
ασ μας πουν γνωμες οσοι εχουν δοκιμασει.
παντως εγω σε μαγαζι που ακουσα δρν μπορεσα να καταλαβω κ πολλα.
..

Λογικό μιας και το προενισχυτικό στάδιο παρέμεινε το ίδιο..