Καινούργιος Τιμοκατάλογος ΕΛΤΑ

nikos313

New member
7 September 2012
97
Τα ΕΛΤΑ εβγαλαν καινούργιο τιμοκατάλογο στις 3/3/2020

Θεωρώ απαράδεκτη την πρακτική των ΕΛΤΑ γιατί στον καινούργιο τιμοκατάλογο επιστολικού ταχυδρομείου αναφέρει ότι, είτε στείλεις ένα δέμα ακανόνιστο 10 γραμμαρίων, είτε στείλεις ένα δέμα ακανόνιστο 500 γραμμαρίων η τιμή είναι ίδια και για τα δύο δέματα δηλαδή 11 ευρώ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Ήδη έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ

Όλοι οι πελάτες ανεξαρτήτως του αν είναι επαγγελματίες ή ιδιώτες δικαιούνται εκπτώσεις πιστότητας, εφόσον οι συνολικές δωδεκάμηνες καταθέσεις τους - για τις υπηρεσίες επιστολικού και δεμάτων είναι μεγαλύτερες των 600 .

Αυτό που γράφει τι είναι;

?? Το δέμα από 2.70 μέχρι 1 κιλό πήγε στα 3.00
Δεν κατάλαβα σε τί αναφέρεσαι, εξωτερικού; 11 έχουν τα ακανόνιστα μέχρι 500γρ. συστημένο και α'προτεραιότητας. Των 20γρ. κοστίζει όσο και εσωτερικού, 1 ευρώ...

Απάντηση: Re: Καινούργιος Τιμοκατάλογος ΕΛΤΑ

?? Το δέμα από 2.70 μέχρι 1 κιλό πήγε στα 3.00
Δεν κατάλαβα σε τί αναφέρεσαι, εξωτερικού; 11 έχουν τα ακανόνιστα μέχρι 500γρ. συστημένο και α'προτεραιότητας. Των 20γρ. κοστίζει όσο και εσωτερικού, 1 ευρώ...

Αριστερά ο παλιός τιμοκατάλογος - Δεξιά ο καινούργιος.
Έχουν καταργηθεί εντελώς όλες οι κλίμακες κάτω από τα 500gr.

Attachments

• elta.jpg
    elta.jpg
    196.2 KB · Views: 128
mmm γιατί εγώ βλέπω οτι συνεχίζουν να υπάρχουν?

Υπάρχουν στα μεγάλα και τα μικρά.

Τι στον άνεμο μπορεί να είναι 250 ή 100 γραμμάρια και να μην χωράει σε μεγάλο ή μικρό δέμα?

Έχουν τρύπες να κλείσουν οι άνθρωποι, τί να κάνουν.....

Στην Κίνα η κυβέρνηση επιδοτεί τις ταχυδρομικές αποστολές (εξου και το free shipping που πολύ συχνά απολαμβάνουμε), εδώ εμείς βάζουμε εμπόδια στους επιχειρηματίες.... τί έχουν τα έρημα και ψωφάνε....

Εγώ βλέπω ότι καταργήθηκε και η διάκριση σχήματος και πρακτικά είναι με το βάρος πια.

Εγώ βλέπω ότι καταργήθηκε και η διάκριση σχήματος και πρακτικά είναι με το βάρος πια.

για τα επιστολική ακανόνιστα μέχρι 2 κιλά το άθροισμα των πλευρών δεν πρέπει να είναι πάνω από 900mm και η μέγιστη πλευρά νομίζω 600mm

110% πανω ρε γμτ μου.
Απλο γραμμα εξωτερικου 12 γραμμαρια (ΔΩΔΕΚΑ)!!!! απο 0.90 στα 2 ευρω!!!!
Απο 3.40 συστημενο σε 4.50!!!

Στο πρώτο πόστ που έκανα αναφέρω ότι << Ήδη έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ>>
'Ολοι πρέπει να κάνουμε, όπως και με τον εκτελωνισμό που τον πήραν πίσω για δέματα κάτω των 22 ευρώ.

110% πανω ρε γμτ μου.
Απλο γραμμα εξωτερικου 12 γραμμαρια (ΔΩΔΕΚΑ)!!!! απο 0.90 στα 2 ευρω!!!!
Απο 3.40 συστημενο σε 4.50!!!
Εγώ για κάτω των 100 γραμμαριων συστημένο πλήρωνα 5,30 και τωρα μου ζητάνε 11 ευρώ

Πως γίνεται το γράμμα να είναι 12 γραμμάρια; Μια κόλλα Α4 είναι 80γρ. συνήθως.

Ναι ε, fail λίγο.

Ζύγισα έναν λογαριασμό πριν λίγο, αλλά είχε τελικά 7 φύλλα μέσα :flipout:

Τελικά ο ιός χτύπησε τα ΕΛΤΑ....(αυτοί τον είχαν από πριν όπως γνωρίζουμε...)

Μου ήρθε μήνυμα από το Φυσικό Αέριο πως λόγω πιθανής καθυστέρησης παράδοσης των λογαριασμών από τα ΕΛΤΑ, πηγαίνουν τη λήξη 20 μέρες μετά.
Τον έχω πληρώσει ήδη ηλεκτρονικά, αλλά ο φυσικός, όπως και άλλοι, όντως δεν έχουν έρθει, καθώς και η αντικατάσταση της χρεωστικής για 5ετια, που μου έχουν αυτόματα χρεώσει εδώ και πάνω από ένα μήνα στην τράπεζα αλλά ακόμη να την δω...

Παντως δεν ειναι κατασταση αυτη πλεον. Τα δε καταπληκτικα ELTA courier που τα πρωτα χρονια λειτουργιας τους ηταν εξαιρετικα ειναι μακραν η χειροτερη επιλογη πλεον για να εξυπηρετηθεις.

Παντως δεν ειναι κατασταση αυτη πλεον. Τα δε καταπληκτικα ELTA courier που τα πρωτα χρονια λειτουργιας τους ηταν εξαιρετικα ειναι μακραν η χειροτερη επιλογη πλεον για να εξυπηρετηθεις.

Δεν θα έπρεπε να ονομάζονται courier!

Δέμα απλό με ελτά ήρθε γρηγορότερα από ότι επιστολή με τα ELTA courier...

Απίστευτο και όμως αληθινό!