Καινουρια ηχεια για Αudia Flight Two

Μικρά ηχεία είναι τα 28.

Για τέτοιες μουσικές σε υψηλές εντάσεις,πάς(άν μπορείς κι ο χώρος το επιτρέπει),απο το 80 και πάνω...

Πρωτον ακουγοτανε ο στροβιλισμος του αερα απο τα Reflex σε
ενοχλητικο βαθμο και δευτερον ετριζε το πλαινο μερος της καμπινας
του ,και οταν λεω ετριζε εννοω πως ακουγοτανε τριγμος απο το πλαινο ξυλο και αυτο δεν μου εκανε καθολου καλη εντυπωση να λεμε την αληθεια ...Ηθελα να ξερα για τι ειδους μουσικες φτιαχνουν καποια ηχεια !!Δλδ αν τους βαλεις τπτ massive attack θα τους πεταξεις τα ματια εξω ε ?

Και να τα εθιξες δεν εγινε και τιποτα.
Μηπως εμεις τα φτιαξαμε?-bye-

Πηγα και ακουσα σημερα τα Pioneer S-3ex με τον Audia και μου αρεσαν ...
και παροτι το ολο στησιμο ηταν στο ποδι (παρολα αυτα το παιδι εκει με εξυπηρετησε παρα πολυ καλα ) δλδ για πηγη ακουγαμε ενα dvd της pioneer
,ενω για καλωδια ηταν κατι πολυ απλα του σωρου ,παραυτα λοιπον το αποτελεσμα με ικανοποιησε περισσοτερο απο κατι αλλα ηχεια που θελουν να χαρακτηριζονται hi-end .Η Pioneer με αυτα τα ηχεια σε συνεργασια με την Tad εχει κανει πολυ καλη δουλεια που παταει κατω αρκετες αλλες υλοποιησεις σε αυτα τα λεφτα (3700 ευρω )Ομοιογενης ηχος ,λεπτομερειες ,πολυ καλη μεσαια και δυνατο χαμηλο ....για να δουμε

αποψη μου να ακουσεις και τα s-2ex. το χαμηλο ειναι αρκετα καλο, αλλα τα μεσαια/ψηλα ειναι τα ιδια με το s-1ex που ερχεται κατευθειαν απο τα μεγαλα tad. στο s-3ex εχουν γινει καποιες εκπτωσεις...
Νικος

To ακουσα και αυτο, δλδ το s-2ex, και τεινω να συμφωνησω μαζι σου με την διαφορα οτι το s-3x ειχε μεγαλυτερο και ποιο ολοκληρωμενο ηχο λογω μεγεθους .Τα μεσο υψηλα ηταν μια ιδεα καθαροτερα στο s-2ex , αλλα δεν ξερω κιολας αν θα ανταπεξελθει και ο Audia Flight ,ισως να χρειαζεται σε ισχυ κατι παραπανω i guess γιατι ειναι και ποιο αναισθητα απο τα 3αρια παροτι δαπεδου τα τελευταια .
Παντος (ασχετο) αυτη η αντιπροσωπεια της paradigm δεν παιζεται ,περνω τηλεφωνα και δεν το σηκωνει κανεις ..μα τι κανουν εκει περα ?:tee:

Καλημέρα,

Για πήγαινε να ακούσεις και τα ATC scm40 στην Location Sound και θα με
θυμηθείς.

Έχε υπόψιν πως ο Ηχος βάζει την ίδια βαθμολογία στα scm40 και στα S1EX !

Το δε s1ex κοστίζει 2,5 φορές περισσότερα από το scm40.

Αν ο ενισχυτής σου είναι ικανός ( δηλ. 100 W τουλάχιστον ) τότε λογικά δεν
θα έχει κανένα πρόβλημα οδήγησης των ATC.

Φιλικά,

Δημήτρης

Den exei na kanei me tis metrhseis tou ixou ,eida kai kati hxeia pou tous exei valei ypsilh vathmologia !Koita ta Atc me ta db pou einai den prokeitai na parw
kai toso ypshles entaseis, pou einai kai ayto to zhtoumeno .Vevaia kapoia stigmh tha perasw na t akousw sigoura ...

P.s Mono afth thn fora greeklish

Πηγα και επισκευτηκα χθες την location sound με τον Audia Flight Two ,οποτε τον τοποθετουμε στο ρακ συνδεουμε τα Atc 40 ,το ρευμα ,τον ανοιγω και τσουπ ενδειξη στον ενισχυτη error protection code H ...παραξενα πραγματα ,τον ξεσυνδεουμε ,τον ξανασυνδεουμε χωρις τα καλωδια ηχειων μια χαρα ο ενισχυτης ,ξαναβαζουμε τα καλωδια, με το που τα ξαναβαζουμε και ανοιγουμε τον ενισχυτη απευθειας μας βγαζει το ιδιο μυνημα με διαφορετικο code ομως ...χμμμ αλλαζουμε ηχεια και βαζουμε τα focal ta 927 be ,ανοιγουμε τον ενισχυτη ,ο ενισχυτης μια χαρα επαιζε χωρις κανενα προβλημα ....τον ξανασυνδεουμε με τα atc 40 το ιδιο error protection code A αυτην την φορα ...σηκωσαμε τα χερια ψηλα και ο ανθρωπος εκει μας ειπε πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο ....τεσπα ξαναβαλαμε τα focal με τον Audia και οταν ηρθε η ωρα ν ακουσω τα atc βαλαμε αλλον ενισχυτη εναν σουηδικο που ειχε εκει με παρομοια watt με τον δικο μου...στις συγκρισεις που καναμε αν εξαιρεσεις το χαμηλο σε ολα τα αλλα σημεια υπερτερουσε το atc ...καλυτερο soundstage ,καλυτερες μεσαιες ,καλυτερη ομοιγενεια και εξαφανιζονταν απο τον χωρο ευκολα...τωρα βεβαια αναρωτιεμαι τι εφταιγε !!τα συγκεκριμενα atc ή γενικα ολα τα atc θα εχουν προβλημα με τον audia ?

Ελπιζω να μην ειναι τοσο δυστροπα !!:flipout:
Το αστειο ειναι οτι μονο οταν βαζαμε το καλωδιο απο το αριστερο καναλι εβγαζε αυτο το error ,αν ηταν μονο με το δεξι καναλι ενωμενο το atc δουλευε κανονικα χωρις να ενεργοποιειται καποιο protection ....μολις κοτσαραμε και το αριστερο καλωδιο νεκρος ο ενισχυτης.
Παραυτα μ αρεσε το atc αλλα μου την δινει που δεν ειδα πως θα πηγαινε με
τον δικο μου ενισχυτη γιατι ξερω σε ποιες σταθμες δινει την οποια ενταση και
ουτω καθεξης ...παντως στα λεφτα αυτα το atc ειναι πολυ καλη περιπτωση ,εξαιρετικη μπορω να πω...

Μάλλον ο Audia έχει ευαίσθητη προστασία. Θυμάμαι μια άλλη περίπτωση παλιά που ένας Symphonic Line έκλεινε όταν ένας πολύ ασθενέστερος Quad συνέχιζε. Με τα χίλια ζόρια βέβαια, αγκομαχώντας, αλλά η προστασία δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο γερμανός είχε εξαιρετική απόδοση, αλλά στο πρώτο πολύ έντονο peak έριχνε ρελέδες.

Εκτός αν υπάρχει πρόβλημα στο κύκλωμα του Audia. Δοκιμάσατε και τα ηχεία ανάποδα;

Δεν το δοκιμασα οχι αλλα ελπιζω να ειναι ελλατωμα των συγκεκριμενων ηχειων της atc γιατι αν τ αγορασω τλκ θα ειναι προβλημα ...συγκριτικα με τα paradigm studio 100 τι γινεται με τα atc,τι θα παρω καλυτερο με τα μεν και τι με τα δε ?

Υστερα απο ακραοσεις αρκετων ηχειων εχω καταληξει σε 4 ζευγαρια που μου κινησαν το ενδιαφερον και αυτα ειναι το Pioneer s-3ex ,το Atc -40,το Paradigm studio 100 v.5 και τα Focal electra 1027 be ...ηταν και τα piega tp5 αλλα μετα την αυξηση της τιμης τους κατα 700 ευρω απο 3000 περιπου στα 3700 θεωρω πως δεν αξιζει(ελεος ποια με τις τιμες ,αντι να τις μειωνουν τις ακριβαινουν και σε μεγαλο ποσοστο μαλιστα,αραγε κοροιδα ειναι αυτοι στις αυτοκινητοβιομηχανιες που τα φθηναινουν,τι να πεις ).
Εχετε τπτ υποψιν απο αυτην την λιστα ?

Ευχαριστω

Να τολμησω να προτεινω και τη Vienna Acoustics? Ειναι γλυκα ηχεια και ταιριαζουν με ¨καθαρα" transistor... Στο ευρος τιμης που συζηταται, υπαρχει ποικιλια.

Πηγα και ακουσα σημερα τα Pioneer S-3ex με τον Audia και μου αρεσαν ...
και παροτι το ολο στησιμο ηταν στο ποδι (παρολα αυτα το παιδι εκει με εξυπηρετησε παρα πολυ καλα ) δλδ για πηγη ακουγαμε ενα dvd της pioneer
,ενω για καλωδια ηταν κατι πολυ απλα του σωρου ,παραυτα λοιπον το αποτελεσμα με ικανοποιησε περισσοτερο απο κατι αλλα ηχεια που θελουν να χαρακτηριζονται hi-end .Η Pioneer με αυτα τα ηχεια σε συνεργασια με την Tad εχει κανει πολυ καλη δουλεια που παταει κατω αρκετες αλλες υλοποιησεις σε αυτα τα λεφτα (3700 ευρω )Ομοιογενης ηχος ,λεπτομερειες ,πολυ καλη μεσαια και δυνατο χαμηλο ....για να δουμε

Ως κάτοχος των S-3ex και επειδή ψάχνω για ενισχυτή, θα με ενδιέφερε αν μπορούσες να πεις περισσότερα για τον παραπάνω συνδυασμό

Τα vienna acoustics δεν τα εχω ακουσει καθολου ,ξερεις να μου πεις καποιο μοντελο ?
Οσον αφορα τα s-3ex παροτι δεν τ ακουσα σε σωστες συνθηκες δλδ ο χωρος δεν ηταν σωστος ,τα καλωδια ηταν πολυ απλα και η πηγη ηταν ενα Pioneer dvd,παρολα αυτα μου αρεσαν ...πιστευω αν δουλεψω αυτα το αποτελεσμα θα βγει πολυ καλυτερο ...ο Audia flight τα σηκωσε μια χαρα με πλουσιο χαμηλο ,καλη εικονα και σωστες μεσαιες ,γενικα μου αρεσε ο συνδιασμος ..εσυ με τι τα παιζεις ?

Απο την λιστα αυτη δεν εχει κανεις αποψη ?

Atc-40
Paradigm studio 100 v.5
Focal electra 1027 be
Pioneer s-3ex

Τι απο ολα ?