Καινουρια ηχεια για Αudia Flight Two

Μπορει να μην θελουν να σου απαντησουν σε αυτο το σημειο για χ και ψ λογους ...επειδη υπαρχουν κλικες και διαφορες φιλιες ισως να μην θελουν να πουν οτι
πχ το paradigm ή το atc ας πουμε ειναι καλυτερο απο το Focal (λεω τυχαια τα παραδειγματα- επιλογες που εχεις διαλεξει)γιατι ο οποιοδηποτε εδω μεσα που ξερει μπορει να εχει επαφες και με την μεν αντιπροσωπεια αλλα και με την αλλη
και να προτιμαει να διατηρησει ουδετερη σταση παροτι μπορει να ξερει ποιο ειναι καλυτερο ..τι να σου πω ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα ...

Σε τέτοιου είδους ερωτήσεις τι να απαντήσεις;

Τι θα πεί ποιό είναι καλύτερο μεταξύ τόσων ηχείων που παίζουν διαφορετικά;Με ποιά συνοδά;Πού;Σε τι μουσικές;Τι σου αρέσει;

Ακόμα και στον..."ΗΧΟ" θα σε ρωτήσουν αυτά τα πράγματα άν τους ρωτήσεις.

Και βέβαια τέτοιες ερωτήσεις που δεν επιδέχονται σοβαρή απάντηση,ακολουθούν κι οι...θεωρίες συνωμοσίας κάποιων νέων κι...υποψιασμένων μελών.

Last edited:
Νομιζω πως εχω κανει αρκετα posts ποιο πριν ,που αναφερω τι θελω με τι τα οδηγω ,τι μουσικες ακουω ,τι player εχω και ολα τα σχετικα ..απλως εκανα αυτην την ερωτηση στο τελος εντελως συνοπτικη για να μην πλατιαζω συνεχεια ...Πηγα και ακουσα και μου εμειναν αυτα τα ηχεια ,ποια ειναι η αποψη σας ?Ν αρχισω να λεω δλδ παλι τα ιδια ,εδω και 2-3 μηνες τα ιδια αναφερω !!Οποιος παρακολουθει το site και γνωριζει θα μπορουσε να πει κατι ...Οχι να με σνομπαρουν και να μου απαντουν μερικοι μεσω αλλη (ασχετης )απαντησης αλλου παιδιου και οτι ταχα δεν ειναι σοβαρη ερωτηση γι αυτους τους λογους !!!
Τωρα γνωριστικαμε δλδ ?
Ποσο καιρο ασχολουμε με αυτο το θεμα της αγορας ηχειων?
Τστστστστσ....

Re: Απάντηση: Καινουρια ηχεια για Αudia Flight Two

Καλό θά ήταν νά ακούσεις με τόν ενισχυτή σου τά Α6 Spendor. Μέ τόν Three τής Audia Flight έχουν συνδιαστεί καταπληκτικά τά A5 τής Spendor σέ γνωστό μου. Μπορώ νά σού δώσω σέ pm τό τηλεφωνό του νά τά πείτε.
Gladly