Καινούριες OLED τηλεοράσεις

Μα εσύ βλέπεις απο λάθος απόσταση! Απο εκεί που βλέπεις στις 46" την Η7000 με μια turboX να σου βάλουν δίπλα δίπλα διαφορά δε θα δεις

Η 46αρα aquos που εχω, εχει μετρημενα 5 εκατοστα πλαισιο γυρω απο το πανελ....που αντιστοιχει σε σημερινη 50αρα slim (και αυτο μετρημενο). Η 55αρα ειναι +5ποντους στον ογκο που εχω τωρα. Στα 3,50 -4,50 μετρα που ειμαι, οταν ερθει η στιγμη, θα παω minimum σε 60αρα και ιδανινικα σε 65. Θα πρεπει η εικονα μιας 55αρας να ειναι εξωπραγματιικη για να με κανει να υποκηψω σε λιγοτερες ιντσες.Οποτε θα συμφωνησω με τον Βασιλη...

Γιατί είπε κάνεις για μικρότερες ιντσες? Απο να έχει κάποιος 46άρα όμως καλύτερα 55άρα.

Όταν η διαφορά σε πλάτος μεταξύ μιας παλιάς 46αρας-μπαουλου με μια 55αρα slim είναι 5-10 πόντοι όχι, για μένα η αίσθηση που έχω είναι ότι δεν αξίζει η μετάβαση. Μπορεί σαν οφελιμη εικόνα να παίρνεις 9 ίντσες παραπάνω, στον καναπέ που κάθομαι όμως δεν καταλαβαίνω την αλλαγή γιατί σαν όγκο πάνω κάτω είναι κοντά. Και ειδικά στα 3 μέτρα που είμαι πλέον, δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση σε 55αρα. The bigger the better.
Μάλλον κάτι μετράς λάθος ή με άλλο τρόπο. Είχα 46αρα και πήγα σε 55αρα και η διαφορά μεγέθους ήταν η μέρα με τη νύχτα. Συγκεκριμένα οι 9 ίντσες στη διαγώνιο είναι σε πλάτος περίπου 20 πόντους μεγαλύτερη και 11,25 περίπου σε ύψος, όλα αυτά σε ωφέλιμη εικόνα. Τα 5 - 10 εκατοστά που λες είναι τα μισά από τα ισχύοντα.
Εμένα πάντως από τα 2,8μ. που βλέπω περίπου, η διαφορά από τις 46 σε 55 μου ήταν αισθητότατη. Δε λέω , οι 60 ίντσες ακόμα καλύτερα, αλλά και στις 55 σε αυτές τις αποστάσεις από τις 46 σε 55 , δε το λες αμελητέα ποσότητα σε διαφορά, το ακριβώς αντίθετο, ειδικά αν το δεις στο χώρο σου και όχι σε κατάστημα, που και εκεί κάνει μπαμ η διααφορά.

Μάλλον κάτι μετράς λάθος ή με άλλο τρόπο. Είχα 46αρα και πήγα σε 55αρα και η διαφορά μεγέθους ήταν η μέρα με τη νύχτα. Συγκεκριμένα οι 9 ίντσες στη διαγώνιο είναι σε πλάτος περίπου 20 πόντους μεγαλύτερη και 11,25 περίπου σε ύψος, όλα αυτά σε ωφέλιμη εικόνα. Τα 5 - 10 εκατοστά που λες είναι τα μισά από τα ισχύοντα.
Εμένα πάντως από τα 2,8μ. που βλέπω περίπου, η διαφορά από τις 46 σε 55 μου ήταν αισθητότατη. Δε λέω , οι 60 ίντσες ακόμα καλύτερα, αλλά και στις 55 σε αυτές τις αποστάσεις από τις 46 σε 55 , δε το λες αμελητέα ποσότητα σε διαφορά, το ακριβώς αντίθετο, ειδικά αν το δεις στο χώρο σου και όχι σε κατάστημα, που και εκεί κάνει μπαμ η διααφορά.

H 46άρα πουέχω έχει πλάτος 126 εκατοστά. Του αδελφού μου που είναι 55άρα έχει πλάτος 139 εκατοστά. Κοινώς 6,5 εκατοστά από κάθε πλευρά παραπάνω. Για εμένα δεν αξίζει σε καμία περίπτωση, κάποιος που έχει 46άρα, που δεν έχει θέμα χώρου και θέλει να αναβαθμίσει την τηλεόραση του να πάει σε 55άρα. Διαφορά υπάρχει αλλά για εμένα είναι immaterial. όταν βλέπω τηλεόραση στο σπίτι του αδελφού μου, πάντα έχω την εντύπωση ότι μου λείπουν ίντσες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ο ίδιος το λες "bigger is better" , άρα 55">>50">>46". Τα πλαίσια δεν δείχνουν εικόνα άρα δεν παίζουν ρόλο.

Αν διαβάσεις αυτό που έγραψα είναι ότι δεν αξίζει από άποψη κόστους/ωφέλειας η μετάβαση σε 55άρα, όχι ότι στις 55 ίντσες θα πάρεις ίδια εικόνα.