Καινουριος πυργος-παλιο ρουτερ!

KingLuther

New member
2 July 2013
90
Καλησπερα,

Μια απλη απορια εχω....Αν αγορασω καινουριο πυργο,και συνδεσω τα καλωδια του παλιου μου ρουτερ με τον καινουριο πυργο,θα συνδεθει αυτοματα με το ιντερνετ(στυλ plug & play)η' θα χρειαστει να μπω σε διαδικασια installation με setup,drivers etc?Και η δευτερη απορια,αν θελει απο την αρχη παλι σεταρισμα το ρουτερ στον νεο πυργο για να συνδεθει στο ιντερνετ,εγω που εχω χασει το CD-ROM με το installation τι κανω?Εχω ενα ασυρματο ρουτερ Thomson TG585v7.

Ευχαριστω!

Last edited:
Τίποτα δεν χρειάζεται, μην φοβάσαι.
Αν το συνδέσεις με ethernet απλά θα περάσεις τους drivers της κάρτας δικτύου. (είναι στο cd του καινουργιου Motherboard)
Aν είναι ασύρματη η σύνδεση θα πρέπει να γράψεις μια φορά και τον κωδικό του δικτύου.

Re: Απάντηση: Καινουριος πυργος-παλιο ρουτερ!

Φιλε μου στον πυργο που εχω τωρα,μονο ενα μπλε καλωδιο συνδεει ενσυρματα το ρουτερ με τον πυργο.Ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν ειναι το ethernet,αλλα το LAN.Αν συνδεεται με το LAN,χρειαζεται να γινει αυτη η διαδικασια στον καινουριο πυργο που περιεγραψες στο ποστ σου πριν(απλά θα περάσεις τους drivers της κάρτας δικτύου)?

Re: Απάντηση: Καινουριος πυργος-παλιο ρουτερ!

Φιλε μου στον πυργο που εχω τωρα,μονο ενα μπλε καλωδιο συνδεει ενσυρματα το ρουτερ με τον πυργο.Ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν ειναι το ethernet,αλλα το LAN.Αν συνδεεται με το LAN,χρειαζεται να γινει αυτη η διαδικασια στον καινουριο πυργο που περιεγραψες στο ποστ σου πριν(απλά θα περάσεις τους drivers της κάρτας δικτύου)?

Το ίδιο είναι !!!

Και επειδη ειμαι ασχετος τι εννοεις οταν λες "Αν το συνδέσεις με ethernet απλά θα περάσεις τους drivers της κάρτας δικτύου. (είναι στο cd του καινουργιου Motherboard)".Μπορεις να το κανεις λιγο πιο απλο να το καταλαβω εγω ο ασχετος?

Απάντηση: Re: Καινουριος πυργος-παλιο ρουτερ!

Και επειδη ειμαι ασχετος τι εννοεις οταν λες "Αν το συνδέσεις με ethernet απλά θα περάσεις τους drivers της κάρτας δικτύου. (είναι στο cd του καινουργιου Motherboard)".Μπορεις να το κανεις λιγο πιο απλο να το καταλαβω εγω ο ασχετος?

Αφού θα το πάρεις έτοιμο το PC , λογικά θα σου περάσουν και τους drivers για κάρτες δικτύου, ήχου, USB κτλ.
Aν δεν στους έχουν περάσει , θα βάλεις το CD που δίνουν με την μητρική και θα τους κάνεις install εσύ.

αρα αν ειναι ηδη περασμενοι οι drivers,θα συνδεθει αυτοματα με το ιντερνετ μολις το συνδεσω ενσυρματα με τον πυργο το ρουτερ.ΟΚ!Ευχαριστω πολυ,ειναι φιλος το παληκαρι και θα του ζητησω να μου τους περασει αυτος!