Καιρικό φαινόμενο η Φάντασμα;

Apollwn

Banned
11 January 2014
5,280
Αθήνα
Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε με φλας σε πρασιά εκκλησίας, στη θέση του σκίτσου καθόταν φίλος ο οποίος δεν ήθελε το πρόσωπο του στο διαδίκτυο.

Τα συμπεράσματα σας παρακαλώ.

... Είμαι καπνιστής μα εκείνη την ώρα δεν είχα ανάψει τσιγάρο ούτε υπήρχε καπνός από οτιδήποτε άλλο.....

[url=https://flic.kr/p/LStJN5]
[/URL]

Last edited:
wtf?Το εΰκολο είναι να το ρίξουμε σε glitch του εξοπλισμού,αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεξιά στην άκρη τα κλαδάκια σαν να φωτίζονται απο αυτό.Επίσης μια ερώτηση:Μια οριζόντια γραμμή που φαίνεται δεξιά πάλι ανάμεσα στα δέντρα,είναι καλώδιο,σχοινί,σύρμα;Και μόλις έβλεπα και supernatural!

Να πω ότι οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι καθαρές στο σπίτι είδα το " φαινόμενο" δε το πρόσεξα την ώρα της φωτογράφισης.
τη κάρτα την έχω κρατήσει ως έχει για ευνόητους λόγους.

... κλαδί είναι...

Last edited:
καλώδιο είναι πίσω από το φαινόμενο, το έχει περάσει ο ιερέας να φωτίσει την είσοδο που απέχει αρκετά, εκείνη την ώρα είχε συσκότιση.
δεν ανέφερα ότι πριν και μετά υπάρχουν φωτογραφίες καθαρές.
ώρα 21.23.39 η προηγούμενη....ώρα 21.24.00 το φαινόμενο....ώρα 21.24.24 η επόμενη.

Last edited:
Υποψιάζομαι προβολέα πισω σου, υψηλής φωτεινότητας που πιθανόν να ειχε μαζέψει υγρασία και με το που άναψε, άρχισε να εξατμίζεται.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν βάζετε και την φωτό με τον φίλο σας με καλυμένο μόνο το πρόσωπό του?
Γιατί δεν βλέπω και καμμιά σκιά στην θέση του.

Δεν υπάρχει προβολέας πίσω μου, το φως που βλέπεις .. τη νύχτα μέρα .. είναι φλασιά.

Υποψιάζομαι προβολέα πισω σου, υψηλής φωτεινότητας που πιθανόν να ειχε μαζέψει υγρασία και με το που άναψε, άρχισε να εξατμίζεται.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μικρο εντομο στον φακο.

Από τι φωτίστηκε όμως αν το κάλυπτε ο φακός;

Το φάντασμα είναι η λογικότερη εξήγηση:SFGSFGSF:

Για να μην πω 2 φαντάσματα γιατί δεν υπάρχει ίσκιος από το φλας στο μοντέλο.

Σοβαρά τώρα, με τι φακό είναι η λήψη και σε τι εστιακή;

Σε όσους μένουν Αθήνα μπορούν να δουν τη φωτογραφία από τη κάρτα που τραβήχτηκε.
.. το φαινόμενο αναζητούμε και όχι αν υπάρχει σκιά σττο μοντέλο που αφαίρεσα.......

στην τριτη φωτο κατι ανθρωποι μια γυναίκα και 2 αντρες , πως φαίνονται καπως περιεργα αποτυπωμένοι? η γυναικα σαν να φαινεται μόνο το κεφαλι της και ο αλλος παλι καπως θολώνει!!!! ή κάνουν πουλακια τα ματια μου?!!!

Σχετικα με το "θεμα" πειραξε το σε επεξεργασια να δεις πως συμπεριφερεται.