Καιρικό φαινόμενο η Φάντασμα;

στην τριτη φωτο κατι ανθρωποι μια γυναίκα και 2 αντρες , πως φαίνονται καπως περιεργα αποτυπωμένοι? η γυναικα σαν να φαινεται μόνο το κεφαλι της και ο αλλος παλι καπως θολώνει!!!! .

Μια γυναικα, δυο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες.

Ισως υπηρξε κατι που κινηθηκε γρηγορα μπροστα απο το φακο την ωρα του φλας. (ζουζουνο-πετουμενο)
Συμφωνα με το παρακατω λινκ, μπορει να δημιουργηθει αυτο το φαινομενο. Κοιταξτε και διαβαστε την εξηγηση για την δεκατη προς τα κατω σειρα φωτογραφια, οπου δημιουργειται το ιδιο φαινομενο με αυτο που συζηταμε.

http://www.ourcuriousworld.com/AnomolousSpiritPhotoPage.htm

Έντομο κινούμενο πολύ κοντά στο φακό που το διαπέρασε πλήρως το φως του φλας .

Μοιάζει άλλωστε με έντομο.

Δεν βλέπω λόγο να δεχθούμε ότι είναι διαφανής στο φώς ..κινούμενος δεινόσαυρος σε απόσταση 20 μέτρων και μεγέθους μικρού φορτηγού.

Επίσης τo τοιχείο, αριστερά λίγο κάτω από τη μέση στην πρώτη είναι ολόκληρο, στην τρίτη λείπει κομμάτι.
Τελικά δεν είναι μόνο το φάντασμα το θέμα.

Re: Απάντηση: Καιρικό φαινόμενο η Φάντασμα;

Επίσης τo τοιχείο, αριστερά λίγο κάτω από τη μέση στην πρώτη είναι ολόκληρο, στην τρίτη λείπει κομμάτι.
Τελικά δεν είναι μόνο το φάντασμα το θέμα.

οπως και τα προσωπα στην τριτη φωτο που το ενα εμφανιζεται σαν κολαζ. Φαίνεται μονο το κεφαλι και λιγο ομως και το υπολοιπο εχει...εξαυλωθεί!!!!

Η τρίτη είναι σαν να έχει επεξεργαστεί με χρήση clone tool.
Γενικά αυτά τα "παραφυσικά" τα συνοδεύει συχνά και η ανάλογη ιστορία.
Αν λοιπόν το μέρος που τραβήχτηκε δεν έχει κάποιο pananormal story θα ξεχαστεί γρήγορα.

Και η πρώτη έχει επεξεργαστεί και αφαιρεθεί το μοντέλο.

Το ζητούμενο Δεν είναι το μοντέλο μη κολλάτε εκεί μα αν έχετε τραβήξει ανάλογη φωτογραφία αν έχετε συναντήσει τέτοιου είδους φαινόμενο, δεν με ενδιαφέρει αν ξεχαστεί ή όχι.
Αν ήθελα να μην ξεχαστεί θα την πήγαινα σε θρησκόληπτους και σήμερα θα έκαναν τάματα.
Εστιάστε μόνο στο Φαινόμενο.
Υπενθυμίζω ότι δεν υπήρχε καπνός δεν κάπνιζα και ότι υπάρχει η πρωτότυπη φωτογραφία σε RAW στη κάρτα όπου ήταν στην κάμερα μου.

Aν καποιος στεκεται σε ενα σημειο και αρχισει να κουνα πολυ γρηγορα τα χερια του πανω κατω και η μηχανη τραβηξει με shutter speed μεγαλης διαρκειας, τοτε τα χερια θα αποτυπωθουν σαν φαντασμα, σαν κατι σχεδον αυλο.
Αν κανεις το ιδιο με φλας, τοτε αυτο το "αυλο" μοιαζει με τον καπνο οπως στην δικη σου φωτο.
Αυτο δηλαδη που εβαλα ως παραδειγμα σε παραπανω ποστ μου στην φωτο με τον σκυλο, οπου εμοιαζε το κεφαλι του σαν καπνος.
Εγω θεωρω οτι το ιδιο πραγμα συνεβει και σε εσενα. Καποιο εντομο το τραβηξε το φλας και πετουσε μπροστα απο το φακο κανοντας γρηγορες κινησεις. Ετσι, αποτυπωθηκε αυτο το ακαθοριστο σχημα καπνου επειδη ειχες φλας.

Νομίζω πέτυχα να το αναπαράγω. Μόνο που εδώ κινούταν η μηχανή και η τηλεόραση ήταν σταθερή, ενώ στην φώτο σου εσύ είσουν σταθερός και το ζουζούνι έφαγε φλασιά...
Μπορεί να αναπαραχθεί το "πείραμα" με την τηλεόραση.
P3530287a.jpg