Καιρος για καινουριο av receiver

xalaros

Established Member
12 September 2006
218
Για σας παιδια και εμενα με τρωει το χερι μου τωρα τελευταια να παρω εναν καινουριο receiver μιας και ο Pioneer vsx-1016 που εχω 2 χρονια τωρα δειχνει την ηλικια του. Μολις παρω τον καινουριο τον πουλαω κιολας για οποιον ενδιαφερετε.

Αρχικα ελεγα να παω για τον onkyo 906 αλλα με χαλαει το γεγονος οτι δεν μπορω να τον παρω απο Ελλαδα, θα τον επερνα απο Γερμανια αλλα ελεγα να παρω κατι με δοσεις.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο βλεπω οτι ενδιαφερον παρουσιαζουν και οι παρακατω που μπορεις να τους βρεις ανετα ελλαδα σε φυσιολογικες τιμες και με δοσεις.

Sony STR-DA5400ES
Pioneer SC-LX81

Μαλιστα ειδα οτι το πλαισιο εχει τον sony 1400 ευρω που πιστευω ειναι καλη τιμη. Δεδομενου οτι τα δυο μοντελα εχουν διαφορα 200 ευρω περιπου στην τιμη που δεν ειναι μεγαλη διαφορα τι προτινετε?? το μονο προβλημα με τον sony απο οτι ξερω ειναι οτι δεν παιζει web radio αλλα αυτο ποσος με ενδιαφερει, εχει αλλα μειωνεκτήματα σε σχεση με τον pioneer το what hi-fi τον sony τον εχει top. Τι λετε?

Τι εννοεις υπαρχοντα δεδομενα???
Εχω και την 52'' w4000 και πιστευω θα συνεργαζονται μια χαρα. Εξαλλου ο pioneer ειναι και πιο ακριβος.

Ουτε εγώ θα εδινα 1400 Ευρώ για Sony ενισχυτή..

Δες τον Pioneer που αναφέρεις, ή ακομα καλύτερα κατι σε Denon (π.χ 2809) ή σε Harman Kardon..

Τι εννοεις υπαρχοντα δεδομενα???
Εχω και την 52'' w4000 και πιστευω θα συνεργαζονται μια χαρα. Εξαλλου ο pioneer ειναι και πιο ακριβος.

Τι θα πει να συνεργάζονται ρε παιδια ; Αυτά ειναι βλακειες που πασάρουν οι ανθρωποι του marketing για να πουλάνε..

Αν θελεις να ακουσεις αξιοπρεπή μουσική (Πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων & περιορισμων που εχουν αυτές οι λυσεις σε σχεση με ενα σετάκι προ-τελικου) τοτε σου συνιστώ να το ψαξεις καλύτερα..

Καλά το what hi-fi είναι το .. Αγγλικο hitech νομίζω..

Καλά το what hi-fi είναι το .. Αγγλικο hitech νομίζω..

Και χειρότερα....

δυό χρόνια και θέλεις να αλλάξεις...
καλά λες σε τρώει το χέρι σου...

Εγώ έχω έναν denon από το 2000.
Δεν έχω καμμία φαγούρα....

Ο 1016 ειναι μια χαρα μηχανημα. Κι εγω εχω εναν pioneer 2011 του 2002 και δε μ' ενδιαφερει ακομα η αναβαθμιση...

Καλα βρε παιδια μη βαρατε θα κοιταξω να δω για τον lx81 αν και λιγο ακριβοτερος.
ΦΙλε supersonic με τρωει το χερι γιατι εχω ειδη 4 συσκευες hdmi στο σπιτι και βαρεθικα να αλλαζω καλωδια απο την μια στην αλλη, ασε που ο καημενος ο vsx-1016 εχει hdmi αλλα μονο video switching και πρεπει να αλλαζω συνεχεια τα inputs.
Ειναι και τα καινουρια format ηχου που ειναι ενα κινητρο οπως και να το κανεις, εεε... να γιατι με τρωει το χερι μου.
Απο την αλλη το μονο παραπονω που εχω απο τον vsx-1016 ειναι η ισοσταθμιση του οι διαλογοι δεν ακουγονται καθολου και τα εφε σου περνουν τα αυτια οταν δουλευει με mcacc, ελπιζω ο lx81 να εχει διαφορα σε αυτο.
Παλιοτερα δεν με πολυενοχλουσε αυτο γιατι το ανοιγα λιγο παραπανω και δεν με ενοχλουσε, τωρα ομως με το μωρο μεσα στο σπιτι(6 μηνων) ειναι λιγο δυσκολο να ανεβαζω και πολυ τη φωνη.

ΦΙλε supersonic με τρωει το χερι γιατι εχω ειδη 4 συσκευες hdmi στο σπιτι και βαρεθικα να αλλαζω καλωδια απο την μια στην αλλη, ασε που ο καημενος ο vsx-1016 εχει hdmi αλλα μονο video switching και πρεπει να αλλαζω συνεχεια τα inputs.
Ειναι και τα καινουρια format ηχου που ειναι ενα κινητρο οπως και να το κανεις, εεε... να γιατι με τρωει το χερι μου.

φίλε μου μη με παρεξηγείς....
το έχω δηλώσει εδώ μέσα εδώ και χρόνια...
έχω έναν AVR3300 από το 2000. απίστευτο εργαλείο (και γιά τότε και γιά σήμερα)
Τον έχω και τον ακούω όταν πλένω πιάτα.
Και επειδή δεν πλένω και πολύ συχνά...-bye- δεν ....
Αυτά τα μηχανάκια δεν μου κάτσαν ποτέ.

Όσο γιά τα καινούργια φορμάτ.....
ΕΚΕΙΝΑ να δεις....:grinning-smiley-043

Οταν μπορεις να παρεις τον ονκυο 876 με 750 απο Γερμανια (εστω και χωρις δοσεις) τοτε ειναι περιττο να κανουμε συζητηση.

Re: Απάντηση: Καιρος για καινουριο av receiver

Οταν μπορεις να παρεις τον ονκυο 876 με 750 απο Γερμανια (εστω και χωρις δοσεις) τοτε ειναι περιττο να κανουμε συζητηση.

+1000
Δεν τον ανάφερα γιατί ο φιλος ειπε οτι θέλει δόσεις.. Αλλα στην τιμή αυτή είναι άριστο μηχάνημα :grinning-smiley-043

νομιζω οτι τελικα θα παω για τον lx81.
Δεν νομιζω να δω διαφορα στην ποιοτητα του ηχου αλλα μονο για τα hdmi inputs και το support των καινουριων format καθως και το web radio και το dlna media player νομιζω οτι αυτη τη χρονικη στιγμη ειναι μια καλη ωρα για αναβαθμιση.
Λετε του χρονου να λεω τα ιδια ???

Ειδικά αν δεν έχεις τελικούς - ΟΝΚΥΟ 876 ο οποίος σε αυτή την τιμή είνια κυριολεκτικά τσάμπα. Η Pioneer έχει ανακοινώσει είδη νέα μοντέλα όπότε αν επιμένεις περίμενε γιατί ο LX-81 θα σταματήσει και ίσως τον βρεις φθηνότερα.