Καλα ακουστικα για Home Cinema??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλα ακουστικα για Home Cinema??

Οποτε για 20 ευρω να το ρισκαρεις;
20 ευρω ειναι 2 burger....

λεφτακια...

:p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλα ακουστικα για Home Cinema??

:SFGSFGSF:
H μια εξοδο με την γυναικα για ποτακι.....
ή 1 πακέτο παμπερς (I guess) :p

/OT

Επειδη ειμαι και εγω σε ερευνα αγορας...δες και αυτα http://www.astrogaming.co.uk/wireless-systems/

Αν και προσανατολιζονται για gaming περισοτερο ...μπορεις να αγορασεις μονο το mixamp και να καρφωσεις πανω τα 595 αν δεν σε ενδιαφερει το mic.

Το καλο ειναι οτι μετατρεπεις τα ακουστικα σε wireless στην περιπτωση του mixamp 5.8 (οχι τελειως wireles εφοσον θα εχεις ακομα τα καλωδια απο τα ακουστικα στο ενισχυτη).

Ειναι τσιμπημενη η τιμη αλλα εχω ακουσει πολυ θετικα σχολια τουλαχιστον για τον ενισχυτη (τα ακουστικα ισως να μην αξιζου τα λεφτα τους)

Να σε βαλω ξανα σε σκεψεις ??

2 σε 1, αριστη λυση και για το παλιοκινητο σου :p

Καλα ρε Stratos με συγχωρεις τωρα...
Του προτεινεις ψειρες για χρηση home cinema?:behead:
Τι να απολαυσει ο ανθρωπος ετσι?
Ουτε τους μισους ηχους της ταινιας δεν θα πιανουν τα αυτια του..

Απάντηση: Re: Καλα ακουστικα για Home Cinema??

Επειδη ειμαι και εγω σε ερευνα αγορας...δες και αυτα http://www.astrogaming.co.uk/wireless-systems/

Αν και προσανατολιζονται για gaming περισοτερο ...μπορεις να αγορασεις μονο το mixamp και να καρφωσεις πανω τα 595 αν δεν σε ενδιαφερει το mic.

Το καλο ειναι οτι μετατρεπεις τα ακουστικα σε wireless στην περιπτωση του mixamp 5.8 (οχι τελειως wireles εφοσον θα εχεις ακομα τα καλωδια απο τα ακουστικα στο ενισχυτη).

Ειναι τσιμπημενη η τιμη αλλα εχω ακουσει πολυ θετικα σχολια τουλαχιστον για τον ενισχυτη (τα ακουστικα ισως να μην αξιζου τα λεφτα τους)

Με ιντριγκαρει μια υλοποιηση surround σε ακουστικα, γιατι η χθεσινη μου δοκιμη με τον ενισχυτη και κατι δανεικα (χαμηλης κατηγοριας) Shennheiser δεν με ενθουσιασε.. Βεβαια 1) ειναι αστρωτα 2) δεν ασχοληθηκα πολυ ωρα.

Re: Απάντηση: Re: Καλα ακουστικα για Home Cinema??

Με ιντριγκαρει μια υλοποιηση surround σε ακουστικα, γιατι η χθεσινη μου δοκιμη με τον ενισχυτη και κατι δανεικα (χαμηλης κατηγοριας) Shennheiser δεν με ενθουσιασε.. Βεβαια 1) ειναι αστρωτα 2) δεν ασχοληθηκα πολυ ωρα.

Τakis πια senns δοκιμασες χθες?

αμφιβάλλω αν υλοποίηση surround 2 ή 3 φορές σε κόστος από τα 518 να μπορεί να παίξει καλύτερα απ αυτά

Κοιταξε, αν εχεις ζησει με καλο πολυκαναλο συστημα (για ταινιες), σου λειπει η αισθηση χωρου του surround.. Μου φανηκε λιγο flat η εμπειρια, αλλα επιφυλάσσομαι...