KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Nikos F

Supreme Member
19 June 2006
6,220
Αλιμος
KATE11-1.jpg

KATE81.jpg

to my beloved forum

Dianak2.jpg

η σαμπανια ειναι κερασμενη απο μενα.....(καλα ρε τι πινει ρε σεις αυτη!!!!!!!)

Απάντηση: Re: KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλές γιορτές, κυρίες μου και κύριοι!

Να ψωνίσουμε και κανένα δισκάκι, ε;

Ολη τήν χρονιά γιορτάζουμε Χριστούγεννα μέ τά δισκάκια..
Ξεκούραση τώρα.
Ασε πού έχουν καθυστερήσει λόγω εορτών δύο παραγγελίες από Η.Π.Α. και Βρεττανία.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::guitarist:

Απάντηση: Re: KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Diana Krall

ωχ: αυτή την έχει δεί ο φίλος μου ο Δημοκηδής από κοντά και μου είπε πως είναι αχλαδομπαρμπούνα :speechless-smiley-0:blink::icon15:

Εμ καλά τούγραψε ο Ντόκ ότι έχει τον νού του όλο ´στό κεχρί´.:HTEHEH56::HTEHEH56::flipout::flipout:

Καλά Χριστούγεννα αδέρφια ..!

Να χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον,τους δικούς μας,την Κλασσική,την Ροκ,την Ποπ,την Μέινστρημ,την Τζαζ ,τα Σκαθάρια,τις Πέτρες,την Καιτούλα,τους Αμπα,τους Μπιτς ΜπόΙς (:flipout:),τον Σαντάνα,τον Μάλερ,τον Βάγκνερ,τον Πουτσίνι (κανείς τους πια δεν έχει μείνει),τους Tuxedo, το "In Raibows" (:flipout::flipout:) και γενικά ότι μας κάνει ευτυχισμένους τόσο προσωπικά όσο και όλους μαζί.
Την Μουσική !

Χρόνια Πολλά !:firstprize::2thumb22sup::guitarist:

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα

Τω όντι η τύπισσα έχει ένα σαγώνι σαν του Γκμοχ .....

Kαλά και μουσικά Χριστούγεννα σε όλους! Με όποια μουσική αρέσει στον καθένα(a.k.a αφήστε ήσυχη τη Diana μην κανω κανενα αφιέρωμα μαμούθ για πάρτη της :violent-smiley-030: :flipout:)
Kύρια ακούσματα των ημερών το A ceremony of carols του Britten και η 7η του Beethoven με Gardiner και Klemperer.