ρε δεν μαμνιετε λεω εγω, που θα ειμαι παρεα με το ζωο αυτο........ακου εκει 15-18 μετρα!! μονον ο Σπυρος μπορει και ο κ.ντιπιε.Ποίος είναι εκείνος ο καρχαρίας που ζεί στα βαθιά του Ατλαντικού και είχε δαγκώσει ενα πυρηνικό υποβρυχιο γιατί το πέρασε για φάλαινα?
Σε ένα ντοκυμαντέρ του Σκάι το είχα δεί με τα πιό ακραία δαγκώματα και πρώτος ήταν αυτός ο σπάνιος καρχαρίας που φτάνει 15-18 μέτρα.
ρε δεν μαμνιετε λεω εγω, που θα ειμαι παρεα με το ζωο αυτο........ακου εκει 15-18 μετρα!! μονον ο Σπυρος μπορει και ο κ.ντιπιε.
Καλα τωρα εχουμε μεγαλη πλακα, και φυσικα μπορουμε να κανουμε μπανια. Ακου εκει, για τον καρχαρια και μονο......αν δω 2 καλα ουνακια μεσα, εγω θα ειμαι απο εξω, μπρε δεν σφαξαμε. Ντου λοιπον μεσα, και αν εχω καψες τον καρχαρια δεν το βλεπω καλα.τελικα ρε Διονυση να κανουμε μπανια φετος ή οχι?
για να συνδυάσω - συνδέσω το παρόν νήμα με ένα παραδιπλανό (αυτό με θέμα "πού πάει η χώρα"), δηλώνω σαφέστατα ότι αυτοί που με φοβίζουν δεν είναι οι καρχαρίες της θάλασσας - στατιστικά και μόνο, τα ανθρώπινα θύματα από επιθέσεις είναι ελάχιστα - αλλά οι "στεριανοί" μεγαλοκαρχαρίες, που αφήνουν καθημερινά χιλιάδες θύματα πίσω τους. μερικών δε οι διαστάσεις είναι όντως τρομακτικές (πχ Πάγκαλος, Βενιζέλος κλπ) ...
Βαγγέλη ούτε οι κανονικοί καρχαρίες δεν τους τρώνε αυτούς!!:rifle:
Τέτοια να λές εσύ ........... καί να δείς τι καρχαρίες θα σου παραγγείλω στην Φοινικούντα ................ δίμετρους καί Γερμανικούς μάλιστα!![]()
Ρε Χρήστο, η περοχή γερμανοκρατείται είναι γνωστό ελπίζω να στείλεις καμία καλή καρχαρίνα![]()
Μα τι μανία αυτός ο Διονύσης !!:damnyou:
Σώνει και καλά να μας φάει ο καρχαρίας ????
Μας έχεις ανατριχιάσει άνθρωπέ μου,κατακαλόκαιρα !!!!!:BXVZCBXZ6:
Μπα σε καλό μας,φτού φτού φτού..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.