Kaleidoscope [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά :

• Εξαιρετική

Votes: 1 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,398
Utopia..

Netflix | Imdb

"Ένας επιδέξιος κλέφτης και η ομάδα του επιχειρούν μια επική ληστεία με λεία 7 δισ. δολάρια.
Αλλά η προδοσία, η απληστία και άλλοι κίνδυνοι τους χαλούν τα σχέδια."

Πρωταγωνιστούν: Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Ρούφους Σουλ, Παθ Βέγα

Δημιουργός: Έρικ Γκαρσία

Η σειρά κυκλοφορεί 1η Ιανουαρίου 2023

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πιστεύω όταν βγουν να τα βάλει κάποιος σε μία καλή σειρά.. :cool:

ηδη το βλεπω με την σειρα που ειναι τα επεισοδια (1,2,3....κλπ). Ισως οταν το τελειωσω να το δω και με διαφορετικη (random) για να διαπιστωσω ενα υπαρχει τοσο διαφορα στην οπτικη στην εξελιξη της ιστοριας.

ηδη το βλεπω με την σειρα που ειναι τα επεισοδια (1,2,3....κλπ). Ισως οταν το τελειωσω να το δω και με διαφορετικη (random) για να διαπιστωσω ενα υπαρχει τοσο διαφορα στην οπτικη στην εξελιξη της ιστοριας.
καλο ειναι?

ενδιαφερον ειναι και σιγουρα για τα δικα μου γουστα καλυτερο απο παρομοιες τυπου casa de papel.

• Like
Reactions: speedman_27
Το ξεκίνησα και εγώ, είδα 1..
Θα το δω με χρονολογική σειρά, γιατί τα μπερδεμένα δεν μου αρέσουν πολύ.. :cool:

Βλέπε, The Witcher π.χ :p

Γενικά καλό φαίνεται.

* Σε αυτό που είδα ο Giancarlo Esposito φαίνεται με "πρησμένο" πρόσωπο..
Χμμ.. τι είχε κάνει άραγε ? :-|

Last edited:
Το ξεκίνησα και εγώ, είδα 1..
Θα το δω με χρονολογική σειρά, γιατί τα μπερδεμένα δεν μου αρέσουν πολύ.. :cool:

Βλέπε, The Witcher π.χ :p

Γενικά καλό φαίνεται.

* Σε αυτό που είδα ο Giancarlo Esposito φαίνεται με "πρησμένο" πρόσωπο..
Χμμ.. τι είχε κάνει άραγε ? :-|
δηλαδη οπως τα δινει το netflix 1.2.3 ktl?

Όχι..
Χρονολογικά όπως τα έχει το άρθρο εδώ:

Έτσι είναι το σωστό λες ;

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ το ξεκίνησα όπως η δεύτερη λίστα του άρθρου παραπάνω και μου φαίνεται μια χαρά. Κοιτά να δεις που μπλέξαμε... ούτε μια σειρά δε μπορούμε να δούμε πια χωρίς homework για έρευνα...

Εντάξει, συμπαθητικό ήταν, τουλάχιστον χωρίς τις ακραίες γελοιότητες του Casa de Papel. Νομίζω ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο αν δεν έμπαιναν σ'αυτή την ψυχαναγκαστική διαδικασία του "νεωτερισμού" με τη random σειρά των επεισοδίων: δεν προσέφερε τίποτα, και τους έδεσε τα χέρια για καλύτερη ανάπτυξη της ιστορίας και των χαρακτήρων.

Θα μπορούσαν να έλειπαν επίσης κάτι υπερβολικές "δραματικές" κορυφώσεις
(μπουχτίσαμε με αυτό το "φοβερό εύρημα" με το strong και brave), και θα μπορούσε να μην έχει και τόσο μαύρο τέλος. Επίσης, δε μας εξήγησαν πως ακριβώς οι μέλισσες ξεγέλασαν το gait recognition. Πιθανολογώ ότι το μπέρδεψαν με τα πολλά moving particles, αλλά όταν ένας μηχανισμός μπερδεύεται τότε κολλάει, δεν ξεκλειδώνει

Ο... Γκας Φρινγκ δε μου άρεσε γενικά, πολύ υπερβολικός στα όρια καρικατούρας στην ερμηνεία του σε σχέση με το ρεσιτάλ στα BB/Saul. Απολαυστικός όμως ήταν ο Rufus Sewell.

ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια.

δεν τρελλαθηκα .....και δεν ξερω αν θα το συνεχισω συντομα τουλαχιστον.