καλές 3d και 32 ίντσες

Makinen

New member
16 February 2011
18
Καλησπέρα
Μετά από καταπληκτικές συμβουλές εδώ πρότεινα στην οικογένειά μου και αγοράσανε τη Samsung C650 σε 32άρα τελικά πριν κανένα μήνα και είναι όλοι υπερ-ικανοποιημένοι.
Αφού σας ευχαριστήσω λοιπόν όλους για τις συμβουλές, επανέρχομαι με περισσότερους τεχνολογικούς προβληματισμούς. Αυτή τη φορά, για δώρο από κουμπάρο σε ζευγάρι για το καινούριο του σπίτι, υπάρχει budget μέχρι 1200 και η επιθυμία είναι 32άρα TV και 3D. 32άρα γιατί δεν υπάρχει χώρος για μεγαλύτερη οπότε στα χρήματα αυτά μην μου προτείνετε μεγαλύτερες, το ξέρω ότι υπάρχουν απλά δεν κάνουν και δεύτερον 3D γιατί μάλλον απ'ότι κατάλαβα πάμε για ό,τι καλύτερο σε 32άρα με τόσα χρήματα.
Τι προτείνετε γενικά στα χρήματα αυτά σε 32άρες; Έχω βρει αυτές τις 2 μέχρι τώρα:
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-3d-tv-32LW4500.jsp

http://www.samsung.com/gr/consumer/...SXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

Πράγματι πολύ καλή επιλογή η C650. Τα δύο μοντέλα που γράφεις είναι ό,τι ακριβότερο προφανώς σε 32 ίντσες. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι και ό,τι καλύτερο. Καταρχήν το 3D σε 32άρα βγαίνει μόνο σε LED-LCD panel. Σ'αυτό το μέγεθος τόσο το LED όσο και το 3D είναι άχρηστο. Θα πρότεινα λοιπόν στο φίλο σου να μη δώσει πάνω από 500 Ευρώ για οποιαδήποτε 32άρα και αν θέλει να ξοδέψει οποωσδήποτε 1200 Ευρώ, να κάνει και ένα δεύτερο δώρο για να μη πω τρίτο. Θα εκτιμηθεί περισσότερο κι απ'το ζευγάρι! Φιλικά πάντα.

Πράγματι πολύ καλή επιλογή η C650. Τα δύο μοντέλα που γράφεις είναι ό,τι ακριβότερο προφανώς σε 32 ίντσες. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι και ό,τι καλύτερο. Καταρχήν το 3D σε 32άρα βγαίνει μόνο σε LED-LCD panel. Σ'αυτό το μέγεθος τόσο το LED όσο και το 3D είναι άχρηστο. Θα πρότεινα λοιπόν στο φίλο σου να μη δώσει πάνω από 500 Ευρώ για οποιαδήποτε 32άρα και αν θέλει να ξοδέψει οποωσδήποτε 1200 Ευρώ, να κάνει και ένα δεύτερο δώρο για να μη πω τρίτο. Θα εκτιμηθεί περισσότερο κι απ'το ζευγάρι! Φιλικά πάντα.

+1
η 32c650 παραμένει μια καλή επιλογή για δώρο.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Το ξέρω κι εγώ πως σ'αυτή την κατηγορία δεν αξίζουν τόσα χρήματα, αλλά επειδή θα επιμείνουν αν μπορείτε να επιβεβαιώσετε ποια απ'όλες τις ακριβές αξίζει θα ήταν τέλειο.
Θα προτείνω φυσικά και την C650. Κάποια άλλη στις 32 ίντσες ανεξαρτήτως ποσού που να αξίζει έχουμε; Ας πούμε την καλύτερη δυνατή 32άρα τη φτάνει το budget;

Last edited:
Λοιπόν άκου τί θα κάνεις, πάρε τα 1200 απ'τον κουμπάρο, πάρε τη C650 και πες του πως τη πήρες 1199 Euro! Τα υπόλοιπα μάντεψε που θα πάνε. Τι να πω σηκώνω τα χέρια ψηλά:worshippy:

Αφού θέλει να δώσει 1200 ρε παιδιά..... κουμάντο στην τσέπη του θα κάνετε?

Εγώ τα λέω ρε παιδιά... Δεν του πρότεινα ακόμη τη λύση της C650 γιατί δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι γενικά πολύ φίλοι με το παιδί που παντρεύει και θέλει να του κάνει δώρο που θα συζητηθεί, είναι δηλαδή πολύ παραπάνω από τη λογική και το value for money η αγορά... Η C650 όπως και να το κάνουμε είναι μια "απλή" τηλεόραση μπροστά στη γεμάτη "features" 3D 6750.
Υπάρχει κάποια άλλη σε 32 ίντσες εκτός από τη C650 αν τους πείσω να μην τα πετάξουν τα χρήματα σε 3D και μάρκετινγκ ή κλείνουμε σ'αυτές τις 2 επιλογές;

Υπάρχει και η LG 32LD750 200Hz σε αντίθεση με τα 100Hz της C650 αν και δε ξέρω κατά πόσο τα 200 είναι παραγματικά. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω.

Υ.Γ.:Ελπίζω να μη παρεξήγησες τα παραπάνω, πλάκα έκανα.

Πάντως άμα δούνε 3D εικόνα σε απόσταση μεγαλύτερη από 1,5 μέτρο (το πολύ) με 32" μπράβο τους. Αν θέλει να τους κάνει "ένα δώρο που θα συζητηθει" ας τους δώσει τα 1200 ευρώπουλα στο χέρι... :music-smiley-004:

ΟΚ, θα την προτείνω κι αυτή :2thumb22sup:
Αλοίμονο αν παρεξηγούσα για το χιούμορ, άλλωστε εδώ μέσα έχω μάθει τόσα πράγματα για το τι είναι πραγματικά καλή εικόνα και τι μάρκετινγκ που είναι λογικό να επιμένετε για το σωστό, έτσι πιάνω τον εαυτό μου να κάνει κι εγώ πια :grandpa:

Πάντως άμα δούνε 3D εικόνα σε απόσταση μεγαλύτερη από 1,5 μέτρο (το πολύ) με 32" μπράβο τους. Αν θέλει να τους κάνει "ένα δώρο που θα συζητηθει" ας τους δώσει τα 1200 ευρώπουλα στο χέρι... :music-smiley-004:

+1
Και σαν επιπρόσθετο δώρο να τους ανοίξει ένα user name στο avclub για να μπορέσουν να επιλέξουν κάποια σωστή τηλεόραση.

...σαν επιπρόσθετο δώρο να τους ανοίξει ένα user name στο avclub για να μπορέσουν να επιλέξουν κάποια σωστή τηλεόραση.

:coool::coool::coool: Έτσι. :SFGSFGSF:

Γιατί να μην πάρει μια c650 πχ (η κάποια άλλη πχ στα 500 περιπου ) και με τα υπόλοιπα ένα καλό ενισχυτή home cinema πχ για να ξεκινήσει σιγά σιγά το στήσιμο και του ήχου.

Οτι θα φταναμε να ψαχνουμε για 3D στις 32" δεν το πιστευα και ομως συνεβη.

Βρες μια 32αρα με 500 ευρω το πολυ και τα ρεστα παρε του τιποτε αλλο (home cinema).

Παιδιά, αυτη που του προτείνω είναι 37" και όχι 32". Ειναι "μόνο" 6-7 cm πιο πλατιά από την 32c650 και μπορεί να χωράει.

Και εσυ προτεινεις την "αστρονομικη" διασταση των 37"?

Δεν θα χωραει καν να μπει απο την πορτα!

Τηλεοραση ψαχνει ο ανθρωπος οχι video wall!!!

Εντάξει, θα την βαλουμε απο την μπαλκονοπορτα, θα βρουμε λυση σε αυτο......

Τεσπα, θέλω να πω οτι αφου "αναγκαστικα" (λογω χωρου) παει σε τηλεόραση τσεπης με 1200 ευρω, ας ειναι τουλαχιστο 37 αντι για 32.