καλές 3d και 32 ίντσες

Εντάξει, θα την βαλουμε απο την μπαλκονοπορτα, θα βρουμε λυση σε αυτο......

Τεσπα, θέλω να πω οτι αφου "αναγκαστικα" (λογω χωρου) παει σε τηλεόραση τσεπης με 1200 ευρω, ας ειναι τουλαχιστο 37 αντι για 32.

Αφού είπαμε θα τους πείσει να πάρουν φθηνότερη, μην τον ξανατσιτώνεις κι εσύ στα 1200 Ευρώ:2thumb22sup:

Για να μην έχει προβλέψει για κάτι μεγαλύτερο από 32", άρα δεν είναι φαν της εικόνας. Καλύτερα μιά C650 (αν χωράει η 37" ακόμα καλύτερα) και με τα ρέστα ένα all in one home cinema με blu-ray και ντιζαινάτα ηχεία (τα κολωνάτα).

LG-HX995TZ.jpg

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...LG-HX995TZ-5-1-3D-Set-Home-Cinema-HX995TZ.htm

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή στο θέμα ως τώρα, με κάθε σας post μαθαίνω κι εγώ κάτι (για να το παίζω έξυπνος στους υπόλοιπους μετά :flipout: )
Λοιπόν, μιλήσαμε χθες και τους μετέφερα τα περί πεταμένων χρημάτων σε 32 ίντσες και ανακάλυψα ότι τελικά θέλουν 40άρα! Πρότεινα κατευθείαν την C650 σε 40 ίντσες λοιπόν, και τους είπα ότι για 3d κλπ δεν αξίζει τον κόπο. Έχουμε τίποτε άλλο σε 40άρες LCD (όχι plasma) που να είναι "must"; Μέσα στο ΣΚ θα πάμε μία και από το Media Markt που έχει πολλές σε λειτουργία να τις δούμε από κοντά οπότε προτείνετέ μου μια λίστα να τις έχω σημειωμένες.
Μην πετάξετε ντομάτες αλλά 3d σε 40 ίντσες αξίζει ή... μπα; Του έχει κολλήσει το 3d του παιδιού και αν δεν ξεφεύγει εντελώς σε τιμή το σκέφτεται ακόμα :bang: (βασικά το είχε πει "θα σου πάρω 3D εγώ θα δεις" και τρελάθηκε ο άλλος από τη χαρά του και δε θέλει να τον ξενερώσει)

32 με 40 είναι αρκετά μεγάλη διαφορά. Απ'τη στιγμή που υπάρχει αυτή η οικονομική άνεση, αν βρεις τη LE40C750 γύρω στα 800 Ευρώ, ίσως να αξίζει ο κόπος. Δεν την έχω για να σου πω σίγουρα. Δες και το αντίστοιχο thread:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59178

Εκτός από 3D έχει και PVR σε σχέση με την 650.

Και για να σε προλάβω αν τελικά θέλουν 50άρα πες τους να πάνε σε plasma!

Όχι όχι, τελικά 40άρα θέλουν το επιβεβαίωσαν χθες. Δεν ξέρω γιατί μου παν για 32 στην αρχή. Βλέπω στο Πλαίσιο έχει αρκετές μέχρι 1.000 στις 40 ίντσες και με 3D και ιστορίες. Μπλέξιμο :BDBDG54:
Ας αλλάξει ένας moderator τον τίτλο για 40άρα γιατί τώρα είναι άκυρο πλέον η 32άρα.

Πάρε τη Sony EX720. Εχει και πολυ καλές κριτικές εδώ στο forum και μπορεις να τη βρεις στο skroutz απο 900 ευρω.

Λοιπόν, αν δεν είναι αναγκαίο πλέον το 3D, Panasonic G30 και με τα ρέστα παίρνουν ένα εξωτερικό media player για να παίζει τα πάντα και ένα πολύ καλό ηχοσύστημα. Αν το 3D είναι "must" ας πάνε τουλάχιστον σε 46". Διευκρίνισε το μόνο για να μπορούμε να σου προτείνουμε ανάλογα μοντέλα. Αν θέλουν μόνο LCD, Samsung C650 ή C750 (εφόσον τις βρούνε σε stock) ή Panasonic E30.

Last edited:
Ναι, το LCD είναι "must" για διάφορους λόγους (και αισθητικούς ανάμεσα σε άλλα).
Επίσης για το μέγεθος νομίζω καταλήγουμε στις 40 ίντσες ακριβώς, 46άρες ξεφεύγουν αρκετά, οπότε κοιτάμε μόνο 40άρες.
Έχουμε και λέμε ως τώρα λοιπόν:
Samsung C650 και C750 που απ'ότι είδα είναι αρκετά παλιά μοντέλα όμως
και
Sony ΕΧ720
και μια Panasonic E30 ως outsider μιας και δεν την πολυακούω την εταιρία αυτή για LCD, περισσότερο σε plasma παίζει.

Λοιπόν, έχουμε: Samsung C650 και Samsung C750, περσινά μοντέλα με πολύ καλές κριτικές, ενώ η C750 είναι και 3D. Panasonic E30 και LG LV5500, φετινά μοντέλα με καλές κριτικές έως τώρα. Sony EX720 και Samsung D6530, φετινά μοντέλα με υποστήριξη 3D και από τις καλύτερες προτάσεις όσον αφορά απόδοση/τιμή για φέτος. Για 40" και 3D πάντως, η απόσταση θέασης πρέπει να είναι μικρότερη από δύο μέτρα. Ελπίζω να βοήθησα. :guitarist:

Last edited:
Ναι, το LCD είναι "must" για διάφορους λόγους (και αισθητικούς ανάμεσα σε άλλα).

Πλασμα κατω απο 42" δεν υπαρχουν αλλα ετσι και αλλιως αφου δεν δινουν τοσο βαρος στην εικονα καλυτερα να πανε σε LED LCD.

Michalis3 βοήθησες απίστευτα! Έχω σώσει στο κινητό τα μοντέλα που πρότεινες όμορφα και σε εύχρηστη λίστα! Τώρα μένει να τα δούμε από κοντά. Σ'ευχαριστώ:worshippy:

Για άλλη μια φορά έκανε το θαύμα του το AVclub και έβαλε τις χαμένες ψυχές στο σωστό δρόμο!:grinning-smiley-043
Αφού κατάλαβαν λοιπόν ότι 3d και LED είναι μάρκετινγκ και κερατιάτικα, μια ακόμη Samsung C650 στις 40 ίντσες αυτή τη φορά βρήκε το δικό της σπίτι:guitarist:
Τώρα και με τα ρέστα από τη C650 (maximum δηλαδή τα 500 ) ψάχνουμε κι ένα set home cinema 5.1 για να πάει παρέα :BDGBGDB55: