Πρίν πούμε καλό χειμώνα θα προσπαθήσουμε αν "βγεί" κανένα σαββατο-κύριακο... (Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!)
Μπορεί να βοηθήσει κανένας με το ανέβασμα φωτογραφιών? Τις έχω πετσοκόψει και δεν γίνεται τίποτα...
υγ. @budda Καλορίζικο το νεο avatar βρε!
ειναι ακριβως μολις τελειωσα την χημικη μου διαιτα![]()
Να πουμε δλδ καλο χειμωνα;
Οχι ακόμα αδελφέ ............ ήλθε η σειρά μου από το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.......... τελευταίος μάλλον καί καταιδρωμένος, αλλά η Φοινικούντα είναι εξαίρετη στα τέλη Αυγούστου!!!!!![]()
Σαν βγείς στον πηγαιμό για τη Μεθώνη μην παραλείψεις να κάνεις κανα-δυό σημαντικές στάσεις:
α) Στη θέση "Μαυροβούνι" κατέβα για μπάνιο στην καταπληκτική παραλία από κάτω και μετά ανέβα στο μαγαζάκι "Χαρουπιά" για φαγητό... Θα καθήσεις κάτω από τη μεγαλύτερη χαρουπιά που έχεις δεί ποτέ σου!
β) Μερικά χιλιόμετρα πρίν τη Μεθώνη στο αριστερό σου χέρι θα συναντήσεις μια ταβέρνα με όνομα "ΛΑΜΠΕΣ". Σταμάτα, πιάσε τραπέζι στο μαγαζί, κατέβα στην παραλία για μπάνιο κι όταν γυρίσεις για φαγητό δοκίμασε ντοματοσαλάτα και κόκορα με μακαρονάδα.... Και βέβαια πρίν "ορμήσεις", πάρε καλού κακού μερικές φώτο τα ...πιάτα, κι ανέβασε τες εδώ, για να δεί ο κόσμος και να χαρεί! (προτείνω αυτά, γιατί τα υπόλοιπα φαγητά σερβίρονται σε ...φυσιολογικές μερίδες).
Κρίμα όταν θα έρχεσαι εσύ εγώ θα ανεβαίνω για Αθήνα, διότι τέλος διακοπών για φέτος for me (snifff!!!).
Καλές διακοπές
Φιλικά
Γιώργος.
Οχι ακόμα αδελφέ ............ ήλθε η σειρά μου από το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.......... τελευταίος μάλλον καί καταιδρωμένος, αλλά η Φοινικούντα είναι εξαίρετη στα τέλη Αυγούστου!!!!!![]()
Φίλε μου ολα ηταν μια χαρά..ελπίζω και του χρόνου σε Kαραιβική μεριά να σε δούμε....
Τον junior τι εκπαίδευση τον έκανες;![]()
O καλύτερος είσαι!
'Οτι θα αρχίσουμε εμείς να πίζουμε στη δουλειά εσύ θα αράζεις στις παραλίες με τη φραπεδιά και θα γεύεσαι τα κάλη της πατρίδας...
Καλά να περάσεις και μη ξεχάσεις τις φωτογραφίες!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.