Καλές γιορτές σε όλους!!!

Μνήμη

Established Member
17 June 2006
285
Καλές γιορτές σε όλους!!!
Όπου κι αν βρεθήτε με υγεία και ευτυχία. Ότι καλύτερο για εσάς και τις
οικογένειες σας.
Για το χρόνο που μας αφήνει ένα-bye-
και για εκείνον που ακολουθεί, μόνο ευχάριστες σκέψεις εύχομαι σε όλους σας.
Στις διαδρομές σας όποιες κι αν είναι αυτές μόνο η λύπη να απέχει.
Χρόνια σας πολλά!!!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους...

Υ.γ Δείξτε την αγάπη σας σε όσους αγαπάτε, χαρίζοντάς τους ένα χαμόγελο θα τους κάνετε απίστευτα ευτυχισμένους...

Ευχομαι σε ολους καλες γιορτες, χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και ο νεος χρονος να μας βρει ολους αγαπημενους, ευτυχισμενους και πανω απο ολα με υγεια :ernaehrung004:
Στους τυχερους που θα πανε διακοπες, ευχομαι να περασουν οσο καλυτερα γινεται, να γεμισουν τις μπαταριες τους και να αφησουν ολες τις δουλειες πισω στο συρταρι μεχρι να γυρισουν. Εξαλλου οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε, οι διακοπες ομως...ναι, δυστυχως.
Χρονια Πολλα και παλι σε ολους παιδια!!! -bye-

Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες στις οικογένειές μας και σε όλους όσους σκεφτόμαστε και αγαπάμε.
Χρόνια Πολλά στην γυναίκα μου - ( Ειρήνη καλή λευτεριά )η σχέση σου με τις νέες τεχνολογίες μοιάζει σχεδόν ακριβώς όπως και η δική μου με το παστίτσιο και στον γιό μου τον Γιώργο, του εύχομαι να είναι γερός και να προσπάθήσει να κάνει λιγότερες ζημιές μέσα στο σπίτι!!!

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία.
Καλές γιορτές και ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός και να φέρει ότι επιθυμούμε.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εύχομαι αυτή η μέρα να σας φέρει έστω και μια σταγόνα αγάπης και αλληλοκατανόησης. Αρκεί να στεριώσει και χρόνο με το χρόνο να γιγαντωθεί!

Χρονια Πολλα Χρονια Καλά Χρονια Ευτυχισμενα
σε σας και στις οικογένειές σας.

Re: Απάντηση: Καλές γιορτές σε όλους!!!

χρόνια πολλά σε όλους! και με όσο το δυνατόν λιγότερο εγωισμό ...

Βαγγέλη μου χρόνια Πολλά, να προσπαθήσουμε να είμαστε διακαιότεροι με τους συνανθρώπους μας.-bye-

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία σε αυτους που αγαπατε.
Καλα χριστουγεννα και οι ευχες σας απο σημερα να βγαινουν αληθινες.

insomnia_dim