Καλές μουσικές διακοπές....

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,823
Εξάρχεια
Ρούχλες και κυρίες...

Είπα να σας πω που θα πάω φέτος για να μου συμπαρασταθείτε στον εφιάλτη.

Θα είναι μίζερα, μέσα σε γκρί κτίρια, με πολύ κόσμο και πολλά "φρικιά".

Θα τρώω λίγο, θα πίνω ακόμη λιγότερο και θα ακούω αναγκαστικά μουσική.....

Θα είμαι σε "ξένο" έδαφος, χωρίς ήλιο και με βροχή... Σαπίλα και underground καταστάσεις θα καλύψουν την κεφάλα μου...

Θέλω να μου ευχηθείτε να περάσω όσο το δυνατον καλύτερα...Και εγώ με την σειρά μου να περάσετε καλύτερα απο ότι εγώ.....σνιφ..

Αναχωρώ αύριο για Αγγλία....

20110723-pheadpf.jpg

Μανωλάκο, Μπάιρα, Spyro A. μην με βρίζετε ρε.........

Φιλιά σε όλους και καλά να περάσετε....

:ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004::ernaehrung004: :ernaehrung004::ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004::ernaehrung004: :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Καλές μουσικές διακοπές....

Η Λοντρα ειναι παντοτε υπεροχη....Καλα να περασεις Εμιλ παλιοκουφαλα...

:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Επίσης, επίσης.....!!!!!!!!!!

Aιμίλιε να περάσεις σούπερ στην Αγγλία και για να δεις ότι είμαι υπεράνω άνθρωπος ,σου εύχομαι πέρα από συγκλονιστικές μουσικές ,να γνωρίσεις και τον άντρα της ζωής σου.:ernaehrung004:

Υ.Γ. Σπάστα κανονικά.:music-smiley-005:

Aιμίλιε να περάσεις σούπερ στην Αγγλία και για να δεις ότι είμαι υπεράνω άνθρωπος ,σου εύχομαι πέρα από συγκλονιστικές μουσικές ,να γνωρίσεις και τον άντρα της ζωής σου.:ernaehrung004:

Υ.Γ. Σπάστα κανονικά.:music-smiley-005:

χαχαχαχα!!!!!Γειά σας ρούχλες.....!!!!!

Σπάστε τα σήμερα στην συνάντηση....:ernaehrung004:

φεύγει ο Αιμίλιος?:ears:

ευκαιρία να κλείσουμε το πού παει η Χώρα...:Banane0:

Κουφάλες.....!!!

χαχαχαχααχα!!!

Ευχαριστώ ρε.....αμα ξαναγράψω να με χέσετε...(πλάκα κάνω, θα σας φλομώσω)....χαχαχαχαχα

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:ernaehrung004::ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Καλά.. εδώ κάναμε κι εμείς όνειρα να βρεθούμε!

τουλάχιστον θα είναι κάποιος από μας εκεί!

φιλαράκο, να περάσετε θεϊκά εκεί πέρα!
μπορώ να γίνω follower στο twitter σου??? :worshippy:

Καλά να περάσεις Αιμίλιε! :ernaehrung004:

Μην μασάς με το “που πάει ή χώρα “
Εξάλλου όταν γυρίσεις παίζει να μην υπάρχει καθόλου χώρα….στο νήμα θα κολλήσουμε

Αλητη, μη ξεχασεις αυτο που ειπαμε για το Camden. Επισης, παλι στο Camden, Castle Pub, αν θυμαμαι καλα. Επαιζαν και οι Madness εκει, εχει διαφορα live τα βραδια.

Καλη βολτα ειναι η Queens Walk. Ξεκινας ειτε απο τον Πυργο του Λονδινου ειτε απο το Big Ben και πηγαινεις απο την απεναντι μερια και καταληγεις ειτε στο ενα ειτε στο αλλο αναλογα. Περναει απο το Shakespeare Theater, Tate Modern, μερικες εκκλησιες πολυ Goth, το Eye of London και αρκετα ακομα. Εχει και πολυ ωραιες pub πανω στο ποταμι για μπυρες, να ξαποστασεις λιγο... (μην πιεις ale μονο, θα βλαστημισεις...)

Α! Περνα και απο το Abbey Road, κριμα ειναι να μη πας, ειναι σχετικα κοντα, αν θυμαμαι καλα, στο Notting Hill, που εχει και το κλασσικο παζαρι του Portobello Road.

Ενας πολυ καλος οδηγος ειναι και ο "The Rough Guide to London" στα Αγγλικα φυσικα και συνοδευεται και απο τον αντιστοιχο χαρτη. Εχει απιστευτες γωνιες του Λονδινου μεσα, περα απο τους "κυριλε" οδηγους...

Καλα να περασεις ρεεεεεεεεεεεεε!!!!

Ωραίος αγανακτισμένος ο Αιμίλιος.. όλο γκρίνια και μανούρα αλλά το μπικικίνι άνετα το σκάει για διακοπές μετά μουσικής,, όπως μερικοί που γεμίζουνε το Mall κι άρα λεφτά έχουνε...
τέτοιος λαός είμαστε όμως, λαμόγια και παρτάκηδες.. ξέρω θα δυσανασχετήσω πολλούς αλλά όλοι αυτοί τα φάγανε (και συνεχίζουν να τα τρώνε) και διαμαρτύρονται με θράσσος ότι φταίνε οι πολιτικοί.

Αντιπρόεδρος Θ. Πάγκαλος(!)

καλά να περάσετε βρε!:ernaehrung004::music-smiley-006:

Λίγες ημέρες στην καταχνιά και στον μουρτζουφλόκαιρο της Αγγλίας...χάλι μαύρο. Σε συμπονάμε και συμπάσχουμε μαζί σου! Υπομονή φίλε, λίγες μέρες είναι, θα περάσουν.
Καλά να περάσεις και να σηκώσεις όλα τα δισκάδικα!!! :award::award::award:

Grrrrrrrr...
Μόλις γύρισα από τις ολιγοήμερες διακοπές μου (ο θεός,να τις κάνει) και ούτε το πανηγύρι δεν πρόλαβα στο χωριό...
Αιμίλιε καλά να περάσεις αλλά όπως βλεπω μετά τους Godpeed You!Black Emperor δεν θα νιώθεις και πολλά...Όλα θα κυλήσουν ήρεμα...:flipout:

ps...Εαν ήμουν στην θέση σου θα φώναζα στα κενά των κομματιών:''Γεια σου Beth με τα ωραία σου...":guitarist:

ps2..Καλά χαμόγελα...

Καλά.. εδώ κάναμε κι εμείς όνειρα να βρεθούμε!

τουλάχιστον θα είναι κάποιος από μας εκεί!

φιλαράκο, να περάσετε θεϊκά εκεί πέρα!
μπορώ να γίνω follower στο twitter σου??? :worshippy:

Ρε Ελίνα δεν το είχα πάρει χαμπάρι το νήμα......φτουυυυ!!!

Θα αρχίσω να ανεβάζω τiς photo και τα video.....

@Ευχαριστώ όλους σας guys!!!!