Κάλεσμα για προστασία πρασίνου τώρα!

Re: Απάντηση: Re: Κάλεσμα για προστασία πρασίνου τώρα!

Οκ Larry... Ευχαριστώ.
Το ρώτησα γιατί άκουγα την κ.Πιπιλή στην τηλεόραση να λέει οτι οι κάτοικοι που διαμρτύρονται πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στην πλατεία. Εγώ όσες φορές είχα περάσει δεν είχα προσέξει αυτοκίνητα, κι έβλεπα οτι υπάρχει κάγκελο.
Ίσως να μην το είχα προσέξει.
ΑΣΤΗΝ ΑΥΤΗΝ. ΜΗΝ ΔΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΟΛΚΗΣ...

Εγω ρωτησα τον αδερφο μου εχτες να μου πει τι εγινε στην κεντρικη πλατεια των Ιωαννινων η οποια εγινε απο κατω υπογειο παρκινγ και απο πανω ενα απολυτο ισιωμα .....

μου ειπε πως απο τον Αυγουστο που πηγα για τελευται φορα τα πλακακια απο πανω πολλα τα οποια ειναι κακοβαλμενα εχουν σπασει διοτι μπαινουν κατι βαρια οχηματα στην παρελαση και τα ριμαξανε και ετσι μειναν......

το δε παρκινγ ..... δεν παει σχεδον κανεις διοτι ειναι ακριβο.......

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι μέχρι τώρα κινητοποιήσεις έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.
Με απόφαση δικαστηρίου ανεστάλησαν όλες οι εργασίες μέχρι την Πέμπτη 5/2 οπότε και θα δούμε τι θα γίνει.
Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι όχι μόνο έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, αλλά με αφορμή και γύρω από αυτό, έχει επιδειχθεί πρωτοφανής αλληλεγγύη πολλών ετερόκλητων και διαφορετικών ομάδων και πολιτών για πολλά θέματα που "τρέχουν" αυτή τη στιγμή στην πόλη στα οποία δεν θα επεκταθώ για πολλούς λόγους.
Σημειώνω ότι σήμερα έγινε εκτός των άλλων, νέα, γενναία δενδροφύτευση στον χώρο. :a0210:

Όπως διδάσκεται και από τον Χριστιανισμό, όπου δεν πίπτει Λόγος, ξέρεις τι πίπτει...

Την 19η .Ιανουαρίου στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε η έφεση του πρώην Δημάρχου Π. Τζανικου στη μήνυση του κ. Δορυλαου Κλαπάκη ( με δικηγόρο τον κ. Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο) με αντικείμενο τα όσα ελέγχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο εξ` αφορμής της Ομόφωνης αμετάκλητης Απόφασης 1528 / 03 της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία ( μετά από αίτηση ακυρώσεως του κ. Κλαπακη) έκρινε ως αντισυνταγματική την κατασκευή του Μall , ακυρώνοντας ταυτόχρονα την Υπουργική Απόφαση στην οποία είχε βασιστεί αυτό το αυθαίρετο κτίσμα .

Η Δίκη στο μεγαλύτερο μέρος της περιεστραφη γύρω από την νομιμότητα των πράξεων του Δημάρχου και όλων των άλλων εμπλεκομένων εκείνη την εποχή .

Ακριβώς διότι η δίκη έθιξε τέτοια θέματα έντονης κοινωνικής σημασίας είμεθα υποχρεωμένοι να καταστήσουμε κοινωνούς της τους πολίτες του Αμαρουσίου .

Μετά δυο μέρες ακροαματικής διαδικασίας και αφού αναλύθηκε όλη η πορεία κατασκευής του Μall ο π. δήμαρχος καταδικάστηκε με τελεσίδικη απόφαση σε 12 μήνες φυλακή .

Οι ισχυρισμοί που προέβαλε ο κατηγορούμενος Π. Τζανίκος ,

- Ότι το Μall ωφέλησε το Μαρούσι

- Ότι το Μall δεν προξένησε περιβαντολογικες καταστροφές και

- Ότι τα τεραστία χρέη του Δήμου δεν οφείλονται στο συγκεκριμένο έργο

Ζητώντας μείωση ποινής λόγω μη ταπεινών αιτιών δεν έγιναν δεκτοί από το Δικαστήριο .

Αλλά και η τελική έκκληση της συνηγόρου του κ. Τζανίκου για μείωση της ποινής λόγω προτέρου έντιμου βίου και αυτή δεν έγινε δεκτή και τελικά το Δικαστήριο υιοθέτησε και απεδέχθη την πρόταση της Εισαγγελέως και διατήρησε ολόκληρη την προτεινόμενη ποινή των 12 μηνών απορρίπτοντας όπως προαναφέραμε όλους τους ισχυρισμούς και τα ελαφρυντικά του κατηγορούμενου κ. Π. Τζανικου .

Η Εισαγγελέας μάλιστα αναφερόμενη στην ανέγερση του Μall εκτός των άλλων αναρωτήθηκε τι θα γίνει με τόσα παράνομα μεγαθήρια και κατέληξε με τις φράσεις

«ΕΛΕΟΣ – ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»

Στην ανωτέρω δίκη υπέρ της μήνυσης του κ. Δορυλαου Κλαπακης και κατά του π. Δημάρχου Π. Τζανικου κατέθεσαν , η Δικηγόρος κ. Κατερίνα Ψάλτη , ο καθηγητής Πολυτεχνείου κ. Γεώργιος Σαριγιαννης και ο συμπολίτης μας Πέτρος Κουκουζας .

Ενώ υπέρ του κ. Τζανικου οι κ.κ. Γ. Σικαμιώτης και Δ. Βλάχος

Η συγκεκριμένη δίκη είναι η πρώτη δίκη εντός του 2009 που έχει σχέση με την κατασκευή του Μall καθώς έχουν προσδιορισθεί άλλες 5 δίκες και φυσικά και η Αγωγή μας που δικάζεται την 30η Απριλίου του 2009 δια της οποίας ζητούνται 600 εκ. ευρω υπέρ του Δήμου Αμαρουσίου από τους άμεσα υπαιτίους ( την Εταιρία Λάμδα και τον π. Δήμαρχο ) μέχρι της εφαρμογής της ομόφωνης απόφασης 1528 / 03 της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας .

Από την τοπική εφημερίδα "Βόρεια της Αθήνας"

Φυσικά θα μου επιτρέψετε να φανταστώ ότι ούτε ο Δήμαρχος θα πάει φυλακή ούτε το Mall θα γκρεμιστεί...

Πάντως είναι αξιοθαύμαστες αυτές οί πρωτοβουλίες κατοίκων σέ διάφορες περιοχές τής Πόλης...Καί εξόχως οργανωμένες..καί μέ πολλές "συνιστώσες" καί "συλλογικότητες"...καί μέ "αριστερή" ομπρέλα..
Ελπίζω μόνο νά μήν εξαντληθεί ή ευαισθησία μας ώς Πολιτών μόλις παραιτηθεί ό Καραμανλής η δέν επανεκλεγεί ό Κακλαμάνης..(τά αιτήματα τών "εξεγερμένων" τούς τελευταίους μήνες)

Γιατί αλήθεια είναι: Άν δέν αντισταθούμε σ'όλες τίς γειτονιές..οί πόλεις μας θά γίνουν μοντέρνες φυλακές... (καί στόν Άγιο Παντελεήμονα..)

Εγώ έχω να πω πως γνωρίζω πως υπάρχουν αρκετές συλλογικότητες που δεν έχουν καμία σχέση με κανένα κόμμα και που πραγματικά προωθούν την καλύτερη ζωή μέσα στις γειτονιές μας. Και όντως μπορεί σαν κράτος να μην έχουμε πολλούς βαθμούς ελευθερίας λόγω Ε.Ε., όμως σε επίπεδο δήμου και επίπεδο γειτονιάς ακόμη περισσότερο, τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια και είναι στο χέρι μας. Αν όχι εμείς, τότε ποιοι?

ΕΛΑ ΝΤΕ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΗΣ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΒΑΖΗΣ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ(ΠΛΑΚΑ ΘΑΧΕ ΝΑΤΑΝ Η ΙΔΙΑ) ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Εγώ έχω να πω πως γνωρίζω πως υπάρχουν αρκετές συλλογικότητες που δεν έχουν καμία σχέση με κανένα κόμμα και που πραγματικά προωθούν την καλύτερη ζωή μέσα στις γειτονιές μας. Και όντως μπορεί σαν κράτος να μην έχουμε πολλούς βαθμούς ελευθερίας λόγω Ε.Ε., όμως σε επίπεδο δήμου και επίπεδο γειτονιάς ακόμη περισσότερο, τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια και είναι στο χέρι μας. Αν όχι εμείς, τότε ποιοι?
Δέν διαφωνώ μ'αυτά πού γράφεις Γιώργο...
Απ'τήν άλλη όμως δέν μπορώ νά παραβλέψω τίς προσπάθειες πού κάνουν διάφορα κέντρα νά καπελώσουν όσες κινητοποιήσεις δέν ελέγχουν ήδη..ετσι ώστε νά προωθήσουν δικά τους συμφέροντα.

Άκη αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. Το θέμα είναι να μην τσουβαλιάζουμε όλες τις προσπάθειες. Δεν είναι όλες ίδιες όπως και να το κάνουμε.

Ενώ τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους στο πάρκο Κύπρου & Πατησίων και ενώ μπόλικος κόσμος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί τη σημασία της συμμετοχής του στα πράγματα (π.χ. πάρκινγκ της Τρικούπη, άλσος Παγκρατίου, κ.α.)...νάτος πετιέται ξαφνικά ο γνωστός δήμαρχος ξεδιπλώνοντας για μια ακόμη φορά τις γνωστές αρετές του, τα ψέμματα, τη συκοφαντία, την προπαγάνδα και την ανοιχτή πλέον φασιστική αντίληψη.
Η δήλωση αφορά στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Κολωνάκι συνδέοντας τι άραγε...? Ιδού...

«Τα σημερινά «λεβεντόπαιδα» είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν και βανδάλισαν το Δημαρχείο της πόλης, οι ίδιοι που δημιούργησαν τα επεισόδια στην Κύπρου και Πατησίων, οι ίδιοι που βύθισαν την πόλη στην απόγνωση τον περασμένο Δεκέμβριο» !!!

Έχουμε και λέμε για τον Πουαρώ-Δήμαρχο:

Οι 40-50 άνθρωποι που έκαναν την επίθεση στο Κολωνάκι για συμπαράσταση στον υιό Βούγια είναι οι ίδιοι που ήταν στο παρκάκι της Κυψέλης (προφανώς μεταμφιεσμένοι σε γηραίες κατοίκους στις 6 το πρωί). Γνωρίζοντας αυτό ο δήμαρχός μας έστειλε προληπτικά τότε 5-6 διμοιρίες ΜΑΤ.
Οι γνωστοί αυτοί ταραξίες, ορκισμένοι εχθροί των πάρκινγκ, αφού "βανδάλισαν" το Δημαρχείο (στο οποίο παράνομα τους αρνήθηκε η είσοδος στο δημοτικό συμβούλιο) μετά από 2-3 μήνες είπαν να "σπάσουν" το Κολωνάκι.
Α, ξέχασα ότι πρώτα βύθισαν την Αθήνα στην απόγνωση αφού τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια κάτοικοι έκλαιγαν γοερά μπροστά στα αποκαίδια του πλαστικού χριστουγεννιάτικου δέντρου του Συντάγματος. Κι εγώ που νόμιζα ότι για άλλο λόγο έγιναν οι φασαρίες...Λάθος θα είδα. Άσε που τότε τους έβγαλα παραπάνω από πενήντα...Πάλι λάθος θα έκανα...

Όλα αυτά λογικά μου ακούγονται. Οι ήττες είναι πολλές τον τελευταίο καιρό, γήπεδο ΠΑΟ, πάρκινγκ, πάρκα, κτλ. Κάποιος ένοχος πρέπει να κατασκευαστεί και δεν έχουμε χρόνο να ψάχνουμε για καινούργιο. Αρκούν οι υφιστάμενοι.

ΥΓ. Κατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Δημάρχου, αυτοί οι σαράντα άνοιξαν και την κερκόπορτα της Κων/πολης.

Last edited:
Aφού τσουβαλιάζει ο Κακλαμάνης μέ τέτοιον ´άκομψο´-ο ελαφρύτερος χαρακτηρισμός είναι αυτός-τρόπο το μόνον που μπορεί να κάνει ,αφού είναι τόσο σίγουρος γιά τίς ταυτότητες όλων ,είναι να πάει στον Εισαγγελέα ο ίδιος..
Διαφορετικά θα πρέπει να τον καλέσει ο ίδιος ο Εισαγγελέας γιά νά καταθέσει τίς ´σίγουρες πληροφορίες του´.....................................
Αν δεν συμβεί όυτε το ένα ούτε το άλλο ,τότε μένει εκτεθειμένος...
Αλλως τε οι κινητοποιήσεις τών Κατοίκων για το κόψιμο τών Δένδρων ,ήταν κρυστάλλινες και διάφανες..
Οι άνθρωποι τολμούσαν και μιλούσαν δημόσια και δεν έκρυβαν τά πρόσωπά τους ..
Τι σχέση έχουν μέ αυτούς πού έκαναν επιδρομή στην Σκουφά..??
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση είναι απαράδεκτη λασπολογία.

Απάντηση: Re: Κάλεσμα για προστασία πρασίνου τώρα!

Ενώ τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους στο πάρκο Κύπρου & Πατησίων και ενώ μπόλικος κόσμος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί τη σημασία της συμμετοχής του στα πράγματα (π.χ. πάρκινγκ της Τρικούπη, άλσος Παγκρατίου, κ.α.)...νάτος πετιέται ξαφνικά ο γνωστός δήμαρχος ξεδιπλώνοντας για μια ακόμη φορά τις γνωστές αρετές του, τα ψέμματα, τη συκοφαντία, την προπαγάνδα και την ανοιχτή πλέον φασιστική αντίληψη.
Η δήλωση αφορά στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Κολωνάκι συνδέοντας τι άραγε...? Ιδού...

«Τα σημερινά «λεβεντόπαιδα» είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν και βανδάλισαν το Δημαρχείο της πόλης, οι ίδιοι που δημιούργησαν τα επεισόδια στην Κύπρου και Πατησίων, οι ίδιοι που βύθισαν την πόλη στην απόγνωση τον περασμένο Δεκέμβριο» !!!

Έχουμε και λέμε για τον Πουαρώ-Δήμαρχο:

Οι 40-50 άνθρωποι που έκαναν την επίθεση στο Κολωνάκι για συμπαράσταση στον υιό Βούγια(?) είναι οι ίδιοι που ήταν στο παρκάκι της Κυψέλης (προφανώς μεταμφιεσμένοι σε γηραίες κατοίκους στις 6 το πρωί). Γνωρίζοντας αυτό ο δήμαρχός μας έστειλε προληπτικά τότε 5-6 διμοιρίες ΜΑΤ.
Καμμία φυσικά σχέση δέν έχουν όλοι αυτοί πού ήταν στήν Κύπρου μέ Πατησίων μέ εκείνους πού δημιούργησαν τά επεισόδια στό ίδιο σημείο..Προκύπτει από τά βίντεο στό μπλόγκ πού έβαλες..Άλλο οί δίκαια αγανακτισμένοι κάτοικοι τής περιοχής καί άλλο οί τηλεκατευθυνόμενοι επαναστάτες τού ιντιμιντια μέ τά γνωστά συνθήματα καί τήν πλούσια εμπειρία στά οδοφράγματα..Λογικό οί άκαπνοι κάτοικοι νά μήν μπορέσουν νά περιφρουρήσουν σωστά τό χώρο όταν από τή μία ήταν τά ΜΑΤ καί απ'τήν άλλη οί 'επαναστάτες'..
Οι γνωστοί αυτοί ταραξίες, ορκισμένοι εχθροί των πάρκινγκ, αφού "βανδάλισαν" το Δημαρχείο (στο οποίο παράνομα τους αρνήθηκε η είσοδος στο δημοτικό συμβούλιο) μετά από 2-3 μήνες είπαν να "σπάσουν" το Κολωνάκι.
Ετσι όπως τό γράφεις είναι σάν να επικροτείς τούς βανδαλισμούς αφού "τους αρνήθηκε η είσοδος στο δημοτικό συμβούλιο"..
Α, ξέχασα ότι πρώτα βύθισαν την Αθήνα στην απόγνωση αφού τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια κάτοικοι έκλαιγαν γοερά μπροστά στα αποκαίδια του πλαστικού χριστουγεννιάτικου δέντρου του Συντάγματος. Κι εγώ που νόμιζα ότι για άλλο λόγο έγιναν οι φασαρίες...Λάθος θα είδα. Άσε που τότε τους έβγαλα παραπάνω από πενήντα...Πάλι λάθος θα έκανα...
Καί στά "δεκεμβριανά" κάποιοι "εξεγερμένοι" εκτός από τό Χριστουγεννιάτικο δέντρο έκαψαν καί τή μισή ΑΘήνα προβοκάροντας τίς διαδηλώσεις διαμαρτυρίας χιλάδων πολιτών καί μαθητών τότε άν θυμάμαι καλά..
Κάποιοι απ'αυτούς σίγουρα θά έκαναν τήν περατζάδα τους από τό Εθνικό καί θά απελευθέρωσαν λίγο αργότερα καί τήν Τέχνη στή Λυρική..πάντα μέ τό ιντιμιντια σέ επιτελικό ρόλο..

Όλα αυτά λογικά μου ακούγονται. Οι ήττες είναι πολλές τον τελευταίο καιρό, γήπεδο ΠΑΟ, πάρκινγκ, πάρκα, κτλ. Κάποιος ένοχος πρέπει να κατασκευαστεί και δεν έχουμε χρόνο να ψάχνουμε για καινούργιο. Αρκούν οι υφιστάμενοι.
Τό ευχάριστο είναι ότι έστω καί κατόπιν εορτής όλα τά κόμματα τού Κοινοβουλίου αποκηρύσσουν τή δράση τών επαναστατών τών "προπληρωμένων SMS"

ΥΓ. Κατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Δημάρχου, αυτοί οι σαράντα άνοιξαν και την κερκόπορτα της Κων/πολης.
Γιά τήν κερκόπορτα δέν ξέρω αλλά τή πόρτα γιά νέους "τρομονόμους" σίγουρα τήν άνοιξαν..

ΥΓ1--Βεβαίως καί νά δώσει τά ονόματα ό Δήμαρχος (ή όποιος άλλος) άν τά γνωρίζει.

ΥΓ2--Καλά έκανες καί έβγαλες από τήν υπογραφή σου τά σχετικά γιά τόν επίδοξο βομβιστή τού Κοινοβουλίου τής Αγγλίας καί τίς προθέσεις του..(πράκτορα τής Ισπανίας γιά άλλους)..

Η ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ- ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΡΑΜΟΛΙ ΤΩΝ ΒΠ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ 33%!!!!

[...]
ΥΓ2--Καλά έκανες καί έβγαλες από τήν υπογραφή σου τά σχετικά γιά τόν επίδοξο βομβιστή τού Κοινοβουλίου τής Αγγλίας καί τίς προθέσεις του..(πράκτορα τής Ισπανίας γιά άλλους)..

Αφού αφιερώνεις κάποιο χρόνο ούτως ή άλλως γιατί δεν ασχολείσαι με την ουσία της δήλωσης και τον στόχο της και ασχολείσαι απλά με τη δικιά μου αναφορά, την υπογραφή και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αν θεωρείς ότι η δικιά μου στάση και θέση απέναντι στα πράγματα έχει μεγαλύτερη αξία από αυτή του εκλεγμένου δημάρχου Αθηναίων, σε ευχαριστώ αλλά είμαι μετριόφρων και δεν μου αρέσει.

Last edited:
Εδώ (σε αυτό το topic) έχουμε να κάνουμε με το πώς αντιμετωπίζονται οι κάτοικοι της Αθήνας από τον "δήμαρχό τους" και πώς οι προσπάθειές τους εξισώνονται και υποβαθμίζονται στο επίπεδου του χουλιγκανισμού όταν η δράση τους για προστασία του πρασίνου και των ζωτικών, ελεύθερων χώρων δεν εξυπηρετεί τα γνωστά συμφέροντα. Προφανώς αυτό το θεωρείς ελλάσονος σημασίας.

ΥΓ. Ελπίζω να εγκρίνεις την καινούργια μου υπογραφή. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αφού αφιερώνεις κάποιο χρόνο ούτως ή άλλως γιατί δεν ασχολείσαι με την ουσία της δήλωσης και τον στόχο της και ασχολείσαι απλά με τη δικιά μου αναφορά, την υπογραφή και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αν θεωρείς ότι η δικιά μου στάση και θέση απέναντι στα πράγματα έχει μεγαλύτερη αξία από αυτή του εκλεγμένου δημάρχου Αθηναίων, σε ευχαριστώ αλλά είμαι μετριόφρων και δεν μου αρέσει.

Γιατι η υπογραφη σου ειναι το μονο ασχετο με το οποιο ασχοληθηκε?

''..Τό ευχάριστο είναι ότι έστω καί κατόπιν εορτής όλα τά κόμματα τού Κοινοβουλίου αποκηρύσσουν τή δράση τών επαναστατών τών "προπληρωμένων SMS"..''

Αυτο ειναι πιο σχετικο?

Τεσπα τι γινεται με την υποθεση, ανεσταλησαν οι εργασιες?

Καλη δυναμη και καλο κουραγιο για τις λασπολογιες που θα ακολουθησουν.

Γιατι η υπογραφη σου ειναι το μονο ασχετο με το οποιο ασχοληθηκε?

''..Τό ευχάριστο είναι ότι έστω καί κατόπιν εορτής όλα τά κόμματα τού Κοινοβουλίου αποκηρύσσουν τή δράση τών επαναστατών τών "προπληρωμένων SMS"..''

Αυτο ειναι πιο σχετικο?

Τεσπα τι γινεται με την υποθεση, ανεσταλησαν οι εργασιες?

Καλη δυναμη και καλο κουραγιο για τις λασπολογιες που θα ακολουθησουν.

Οι εργασίες έχουν ανασταλεί εδώ και αρκετό καιρό καθώς αναμένεται κάποια (εκ των πολλών) δικαστική απόφαση η οποία να μας επιτρέψει να κοιμόμαστε ήσυχα για κάποια ακόμα χρόνια.
Εν τω μεταξύ στο πάρκο υπάρχει διαρκής κίνηση κατοίκων, έκθεση φωτογραφίας και παιδικής ζωγραφικής και φυσικά έχει πλήρως δενδροφυτευθεί.
Ανάλογες ενέργειες έχουν γίνει και στο πάρκινγκ της Τρικούπη που προοριζόταν για κτίριο του ΤΕΕ αλλά μάλλον δεν πρόκειται να γίνει. Το ΤΕΕ νομίζω ότι ήδη έχει ζητήσει τη μεταφορά του συντελεστή δόμησης αλλού.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές.