Καλή 65άρα Full HD

manosm

Established Member
25 April 2007
173
Ηράκλειο Κρήτης
Χαιρετώ την παρέα

Σήμερα κανόνισα να επιστρέψω την LG 65UH600V. Λόγω απόστασης θέασης (3,5 μέτρα) πρέπει να ανέβω στις 65', και δοκίμασα την τύχη μου με την οικονομική LG. Ήξερα ότι θα έκανα εκπτώσεις στην ποιότητα, ωστόσο το vertical banding της είναι πολύ έντονο. Αν δεν έβλεπα ποδόσφαιρο, πιθανότατα θα την κρατούσα.. Anyway, επειδή δε μπορώ να ανέβω οικονομικά περί τα 2.500-3.000 για να πάρω μία αρκετά καλή 4Κ και επειδή επί της ουσίας πέρα από λίγο Netflix δεν θα έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω από μία FullHD για κάποια χρόνια, πλέον ψάχνομαι για κάτι καλό σε FullHD. Σε 3-4 χρόνια, βλέπουμε...

Δεν έχω δει κάτι πέρα από την SONY KDL-65W859C. Διαβάζω όμως για θεματάκια στην κίνηση... Θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος καλός άνθρωπος τα φώτα του;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σε τέτοιες διαστάσεις είναι γενικά δύσκολο να πετύχεις lcd panel χωρίς χωρίς banding και ανομοιομορφίες (clouding κλπ). Και πλέον τα premium μοντέλα των εταιριών κινούνται προς 4κ μεριά.

Σήμερα έβγαλε η Panasonic την TX-65DX750 σε προσφορά από τα 2.300 στα 1.500.

Δεν ξέρω τι είναι το banding για να βοηθήσω πάντως έχει εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

4Κ, 3D, HDR, με εξαιρετικά μαύρα και πολύ καλή συνδεσιμότητα.

Ρίξε μια ματιά, αξίζει τον κόπο!

Οι φίλοι που γνωρίζουν περισσότερα μπορούν να μας πουν τη γνώμη τους!

Σήμερα έβγαλε η Panasonic την TX-65DX750 σε προσφορά από τα 2.300 στα 1.500.

Δεν ξέρω τι είναι το banding για να βοηθήσω πάντως έχει εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

4Κ, 3D, HDR, με εξαιρετικά μαύρα και πολύ καλή συνδεσιμότητα.

Ρίξε μια ματιά, αξίζει τον κόπο!

Οι φίλοι που γνωρίζουν περισσότερα μπορούν να μας πουν τη γνώμη τους!

Ευχαριστώ φίλε μου. Που την είδες στα 1500;

Δεν βρίσκω τίποτα σε Panasonic. Αν σου είναι εύκολο στείλε το link μην τυχόν ψάχνω σε λάθος site. Ευχαριστώ

Φίλε μου δεν τη βρήκα από site.

Πήγα στο φυσικό κατάστημα.

Εδώ στα Γιάννενα είναι το πρώην Expert, όταν έκλεισε άνοιξε Welcome Stores.

Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω και το τηλέφωνό τους. Αλλά σε κάποιο μήνυμα ή mail, δεν ξέρω αν επιτρέπεται στο forum μη θεωρηθεί και διαφήμιση.