Σας ευχαριστω ολους. Μιλαμε για μετωπικη στη Εθνικη Πατρων Κορινθου 5 χμ μετα το Ριο και ενω εγω ερχομουν προς Αθηνα. Ο αλλος οδηγος αποκοιμηθηκε περασε στο ρευμα μου και συγκρουστηκαμε πλαγιομετωπικα. Απο οτι μου ειπε την επομενη μερα η τροχαια ξεψυχησε στο Νοσοκομειο του Ριου. Τεραστιο το σοκ, σφοδροτατη η συγκρουση και εγω και η γυναικα μου ειχαμε Αγιο. Δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο.
Φιλος μου εφερε laptop με wireless internet στο κρεβατι του πονου και ετσι μπορω και σας παρακολουθω. Δε σας κρυβω πως τις στιγμες αυτες βρισκω το thread πολυ συγκινιτικο και σας ευχαριστω ολους.
Ετσι ακριβως ειναι Μιχαλη. Το φρεναρισμα τρου αλλου αυτοκινητου ξεκινα ενα μετρο πριν τη συγκρουση 3 μετρα μετα τη διπλη γραμμη. Απο δικη μου εκτιμηση πρεπει να με χτυπησε με 100-110. Απο τα αυτοκινητα δεν εμεινε τιποτε. Εγω ειχα πιασει τερμα δεξια στις μπαρες αλλα ειχα σιγουρα καποια χιλιομετρα. Αυτο που εγινε στην προσκρουση δε μπορω να το περιγραψω με λογια. Απλα το εχω στο μυαλο μου συνεχεια.
Το πολυτιμότερο πράγμα που έχουμε είναι η υγεία μας και ευτυχώς Παναγιώτη που είστε μια χαρά. Οι μνήμες με τον καιρό θα σβήσουν σιγά σιγά, μην στενοχωριέστε. Είχατε άγιο κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσετε. Που και που κανένα κεράκι σε κανένα εκκλησάκι θα ήταν καλό να ανάβατε :smile:
Ολοι είμαστε δίπλα σου Παναγιώτη κι αυτό να το θυμάσαι :ernaehrung004:
Καλές είναι οι ευχές αλλά τίποτε πιό πρακτικό δεν υπάρχει ρε παιδιά;
Ο άνθρωπος είναι μιά βδομάδα στο κρεβάτι και θα μείνει άλλη μία... καμιά ματροσκούλα πρόχειρη δεν υπάρχει;
Όσες έχει τις έχει δεί όλες... :jester:
Δεν ξέρω για ματρόσκες αλλά αν χρειάζονται τίποτα ψώνια ή καμιά μεταφορά ευχαρίστως να τα εξυπηρετήσω τα παιδιά. Πέμπτη και Παρασκευή πρωϊ μπορώ να κάνω όσα δρομολόγια θέλουν.
Περαστικά σου Παναγιώτη και ποτέ να μην ξανατυχει κατι τετοιο!
Ο συγκεκριμένος δρόμος ειναι σκοτώστρα ως την Κόρινθο, και μάλιστα μεγάλη, ακόμα και κοντα στο Ρίο όπου, λόγω διοδίων, ειναι λογικό να επιβραδύνει κανείς. Όσο σκέφτομαι οτι μεθαυριο εχω ταξίδι, λεω να το γειώσω και να πάρω τρενο ή λεωφορειο...