ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ LCD

djcristo

New member
2 January 2008
1
Καταρχην χρονια πολλα σε ολους πανω απο ολα με υγεια...
Λοιπον ειναι η πρωτη φορα που γραφω και πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια σας. Θελω μεσα στην επομενη εβδομαδα να αγορασω μια LCD. Ειμαι αναμεσα σε 32 και 37 απλα δεν ξερω ποια.
Η αποσταση θεασης ειναι 2.5 με 3.0 μετρα και την θελω για διαφορες χρησεις π.χ. ταινιες, παιχνιδια, απλη tv...
Εχω διαβασει παρα πολλα απο τα thread που υπαρχουν αλλα θελω τη γνωμη σας για να τελειωνω...το budget ειναι μεχρι 1000-1200Ε το πολυ και ειμαι αναμεσα σε lg και toshiba.
Γι αυτο θα ηθελα να μου προτεινεται καποιες που εσεις προτιματε σε αυτα τα λεφτα. Μια που ειδα και μου αρεσε ειναι η LG 37lf75. Απλα τελευταια ακουω αρκετα καλα λογια για τις Toshiba...anyway, οποιαδηποτε γνωμη θα ηταν πραγματικα πολυ χρησιμη...ευχαριστω!!!
:fahne90:

Απ τις δυο αν ειμουν "υποχρεωμενος" να διαλεξω , θα επαιρνα την Tosh 37Χ3030 (την οποια μαλλον εννοεις εκτος αν εννοεις κατωτερο μοντελο οποτε ξεχνατο ).

Αν επισης με "υποχρεωναν" να παρω 32αρα θα επαιρνα την R86 με 800 ευρω .

Επειδη ομως δεν υπαρχει υποκαταστατο για το μεγεθος και ιδιως για την αποσταση που θες , καλυτερη αγορα μαλλον ειναι μια 40R86 μιας και παιζει στο 1200ρι .