Καλη χρονιά!

Καλή χρονιά παιδιά. Μια μεγάλη αγκαλιά και πολύ αγάπη σε όλους. Μακάρι ο καινούριος χρόνος να είναι για όλους μια καταπληκτική χρονιά.

χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! ας πραγματοποιηθούν φέτος από 2007 επιθυμίες για κάθε έναν από σας και την οικογένειά σας!

Καλή χρονιά σε όλο το κόσμο,με υγεία ,ομόνοια και σοφότερα μυαλά.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγ.. ήθελα να πω και όχι τόσο μικρά:flipout: :flipout: , και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/σες την ονομαστική των εορτή...:ernaehrung004:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους.....

Καλη χρονια και ευτυχισμενο το 2007 σε ολους! :ernaehrung004:
Ευχομαι ο νεος χρονος να σας βρει ολους αγαπημενους, με υγεια πανω απο ολα και ευτυχια. Να χαιρεστε και να σας χαιρονται οι ανθρωποι που σας αγαπανε, αλλα και σε ολο το κοσμο!!!
-bye-

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για όλους.
Χρόνια πολλά σε όλους και ιδαιέτερα στους εορτάζοντες.

Χρονια πολλα σε ολους Καλη Χρονια με Υγεια και Αγαπη!!!

:aktion033: :aktion033: :aktion033:

-bye- -bye- -bye-

Προς όλους εκείνους που το 2006 μου ευχήθηκαν ευτυχία κ επιτυχία : Δεν πέτυχε !!! Οπότε για φέτος περιμένω μετρητά !!!

-bye-:music-smiley-005::ernaehrung004::grinning-smiley-043:award::Banane0::flipout::slapface::firstprize:

Καλή χρονιά σε όλους κ πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΤΑ ΜΕΛΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ AVCLUB, ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΘΗ ( ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ), ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ, ΝΑ...... ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ( ΧΑ!!ΧΑ!!ΧΑ!!:chinscratch: )
χρονια πολλα ρε!!!!!!!!!

Καινούργιε χρόνε που θα μπεις, εύχομαι να μπορέσεις φίλους καλούς και συγγενείς να μη στεναχωρέσεις. Καλή χρονία με υγεία σε όλους μας και στις οικογένειές μας. Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν.

Mου κάναν μια από τις πιό ωραίες ευχές που έχω ακούσει και σας την μεταφέρω αφού σας το εύχομαι και εγώ!

Eύχομαι το 2007 να σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις!

Aπλή και εκπληκτική!!!