Καλή επιτυχία..

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Αδέρφια. Γαύροι, Βάζελοι, Χανούμια...-bye-

Ας ενωθούμε όλοι και ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού σήμερα..:aktion033:
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται βαθμούς και στην ευρώπη ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε όλοι ενωμένοι...:fahne90:

Στην Ελλάδα "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να "κερδάνε" και οι υπόλοιποι να πάνε να μ@μηθούν!!<-----πλάκα κάνω αδέρφια, μην βαράτε..:flipout:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Υ.γ ένας ΑΕΚτσής..:music-smiley-005:

εγώ πάλι θα ευχηθώ τουλάχιστον να μην μας ρεζιλέψει...

μια και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα, ασχέτου χρώματος φανέλλων, θα ήθελα να μην κάνει τη ...στραβή κι επισκιάσει το μεγάλο χθεσινό θρίαμβο Της ΑΕΚάρας!

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται βαθμούς και στην ευρώπη ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε όλοι ενωμένοι...:fahne90:
Γιατί πρέπει;
icon5.gif

Οι συλλογοι δεν ειναι εθνικη υπόθεση... Συμφωνω στρατηγε μου!

Πες όμως καλη τυχη και ας μην το πιστεύεις!!!:flipout:

Δεν εχει σημασια τι θα πούμε εμεις. Αν παιξουν αυτοί καλα θα κερδισουν.
Το θεμα ειναι να εισαι ικανος και ετοιμος αν αυτοί δεν αποδόσουν καλα ή ειναι άτυχοι να αρπάξεις ότι μπορεις!!!

Οι συλλογοι δεν ειναι εθνικη υπόθεση... Συμφωνω στρατηγε μου!

Πες όμως καλη τυχη και ας μην το πιστεύεις!!!:flipout:

Δεν εχει σημασια τι θα πούμε εμεις. Αν παιξουν αυτοί καλα θα κερδισουν.
Το θεμα ειναι να εισαι ικανος και ετοιμος αν αυτοί δεν αποδόσουν καλα ή ειναι άτυχοι να αρπάξεις ότι μπορεις!!!

Το θέμα είναι, σε περίπτωση επιτυχίας, να μπορείς να τη διαχειριστείς. Κι αυτό που ενοχλεί εμένα προσωπικά είναι οτι σ' αυτό το τομέα τα πάτε πολύ χάλια...
Ά, και καλή επιτυχία, αν και, για να είμαι ειλικρινής, δεν μου καίγεται καρφί. Δεν είναι κακό αυτό.

Ά, και καλή επιτυχία, αν και, για να είμαι ειλικρινής, δεν μου καίγεται καρφί. Δεν είναι κακό αυτό.

Χα!Χα!

Αν κερδισουμε (λεμε και καμμια μαλ@κια να ερναει η ωρα) πριν από καθε αγωνα του ΟΣΦΠ θα κανω copy/paste τα παραπάνω!!!!!!!!!!1-bye-

Χα!Χα!

Αν κερδισουμε (λεμε και καμμια μαλ@κια να ερναει η ωρα) πριν από καθε αγωνα του ΟΣΦΠ θα κανω copy/paste τα παραπάνω!!!!!!!!!!1-bye-

Aγγελε, ίσως ο Μπάμπης σου κάνει πλακίτσα :damnyou: και δεν το πολυκατάλαβες, πάντως τώρα για νε είμαστε ρεαλιστές υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που να πιστεύει πώς ο Θρύλος:award: :award: :award: με τα φετινά αποτελέσματα που έχει κάνει ότι θα φέρει βαθμό ή βαθμούς απο το Μεστάγια?

Aγγελε, ίσως ο Μπάμπης σου κάνει πλακίτσα :damnyou: και δεν το πολυκατάλαβες, πάντως τώρα για νε είμαστε ρεαλιστές υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που να πιστεύει πώς ο Θρύλος:award: :award: :award: με τα φετινά αποτελέσματα που έχει κάνει ότι θα φέρει βαθμό ή βαθμούς απο το Μεστάγια?

Eki, δεν του κάνω πλάκα ρε σύ...
icon10.gif

Πάντως πέρα απο την πλάκα εγώ πιστεύω οτι μπορεί να φέρει καλό αποτέλεσμα. Δεν λέω οτι θα φέρει, λέω οτι μπορεί.
Δεν υπάρχουν πλέον ομάδες φόβητρα, ειδικά σ' αυτή τη φάση. Δες τι παθαίνει η Μάντσεστερ, δές την Μίλαν, δές την Άρσεναλ...
Μια καλή αμυντική λειτουργία, μερικές γρήγορες αντεπιθέσεις και μπορεί να κλέψεις το ματσάκι...

Eki, δεν του κάνω πλάκα ρε σύ...
icon10.gif

Πάντως πέρα απο την πλάκα εγώ πιστεύω οτι μπορεί να φέρει καλό αποτέλεσμα. Δεν λέω οτι θα φέρει, λέω οτι μπορεί.
Δεν υπάρχουν πλέον ομάδες φόβητρα, ειδικά σ' αυτή τη φάση. Δες τι παθαίνει η Μάντσεστερ, δές την Μίλαν, δές την Άρσεναλ...
Μια καλή αμυντική λειτουργία, μερικές γρήγορες αντεπιθέσεις και μπορεί να κλέψεις το ματσάκι...
...και τυχη χρειαζεται!!!!-bye-

Γιατί πρέπει;
icon5.gif

Μήπως γιατί τελικά όταν κερδίζουν οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη κερδίζει το Ελληνικό ποδόσσφαιρο?
Μήπως γιατί όσο μεγαλύτερη βαθμολογία έχει η Ελλάδα τόσες περισσότερες ομάδες μας αγωνίζονται στην Ευρώπη?
Μήπως γιατί όσες περισσότερες ομάδες μας αγωνίζονται στην Ευρώπη τόσο καλύτερο ποδόσφαιρο θα βλέπουμε στην ψωροκώσταινα?
Μήπως γιατί όσο καλύτερο ποδόσφαιρο βλέπουμε στην Ελλάδα τόσο περισσότερο αθλητικό πνεύμα θα αποκτήσουν και οι "φίλαθλοι" της χ ψ ομάδας?
Μήπως γιατί τελικά, είναι ΜΕΓΙΣΤΗ M@M@IA εγώ που είμαι ΑΕΚ, ο τάδε που είναι ΟΣΦΠ και ο δείνα που είναι ΠΑΟ να χαιρόμαστε με τις ήττες των άλλων 2 μεγάλων?

Λέω μήπως...:chinscratch:

Μήπως γιατί τελικά όταν κερδίζουν οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη κερδίζει το Ελληνικό ποδόσσφαιρο?
Μήπως γιατί όσο μεγαλύτερη βαθμολογία έχει η Ελλάδα τόσες περισσότερες ομάδες μας αγωνίζονται στην Ευρώπη?
Μήπως γιατί όσες περισσότερες ομάδες μας αγωνίζονται στην Ευρώπη τόσο καλύτερο ποδόσφαιρο θα βλέπουμε στην ψωροκώσταινα?
Μήπως γιατί όσο καλύτερο ποδόσφαιρο βλέπουμε στην Ελλάδα τόσο περισσότερο αθλητικό πνεύμα θα αποκτήσουν και οι "φίλαθλοι" της χ ψ ομάδας?
Μήπως γιατί τελικά, είναι ΜΕΓΙΣΤΗ M@M@IA εγώ που είμαι ΑΕΚ, ο τάδε που είναι ΟΣΦΠ και ο δείνα που είναι ΠΑΟ να χαιρόμαστε με τις ήττες των άλλων 2 μεγάλων?

Λέω μήπως...:chinscratch:

Διαφωνώ αλλά, όπως είπα και πρίν, δεν είναι κακό αυτό.Σέβομαι την άποψή σου απλά δεν τη ασπάζομαι.

πάλι καλά ήταν. Είδατε κατάφερε να μην ρεζιλευτεί!!!

Ευτυχώς το 2-0 είναι φυσιολογικό σκορ.

Τώρα που απομένει ο δύσκολος αγώνας με τη Σαχταρ στην Αθήνα να τους δω. Σ'αυτόν τον αγώνα δεν έχει επιείκια και ανοχή.

Άσχετο, στο θέμα της ευχολογίας, είχα έναν καθηγητή στο γυμνάσιο που έλεγε ότι η επιτυχία είναι πάντα καλή, άρα δεν έχει νόημα να ευχόμαστε ''καλή επιτυχία'' .

Σκέτο ''επιτυχία'' φθάνει