Φυσικά μαζί με την F40 θα πάρεις και τρίποδο, έτσι δεν είναι;
Ο ilias ¨εχει πολύ μεγάλη εμπειρία από τέτοιες μηχανές...
Βλέπω την πρώτη στα 159 και τη δεύτερη στα 249 ευρώ. Προσωπικώς και ίδια τιμή να είχαν, θα το σκεφτόμουν πολύ για την F50...
Αυτόν τον καιρό θέλω να πάρω μηχανή στον μεγάλο μου (6 ετών), με βλέπει να φωτογραφίζω και θέλει και ο ίδιος μία δική του. Η F40 είναι μία από τις υποψήφιες, θα της ρίξω μια ματιά...
Nαι, για να βαζει επανω το.... mp3... :smash::smash:
γιατί, άδικο είχα?
Αν σε έβλεπα από τα 20 μέτρα, θα έλεγα τι το έστησε αυτός εκεί σκέτο το τρίποδο.![]()
Ακομα το θυμαμαι και γελαω...![]()

.........
Ειναι σε manual mode, iso 1600, ταχυτητα 200 και f 2.8 στην canon kai 4 sthn Fuji.
Δεν εχουν υποστει καμια επεξεργασια...
Σε σχέση με την G7 η fuji 6500 δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα στα σκοτάδια. Αλλά είναι και πιο ογκώδης.
Χρειάζεσαι κάτι για βραδινά κακοφωτισμένα γρήγορα κινούμενα θέματα και καταλαβαίνεις ότι κάπου θα κάνεις συμβιβασμούς...
Κι εγώ τις αποφεύγω τις SLR αλλά κάποια πράγματα δεν γίνονται σωστά χωρίς αυτές! Δές μήπως μπορέσεις να δοκιμάσεις κάποια fuji 6500 να δεις αν σου αρκεί... Νομίζω και η fuji 9600 είναι στην ίδια κατηγορία, αλλά όπου να 'ναι θα σε ενημερώσουν καλύτερα οι χρήστες των fuji φαντάζομαι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.