Καλή κάρτα τηλεόρασης;

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Σκέφτομαι να προσθέσω στο htpc την δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικού σήματος, και ψάχνω καλή κάρτα τηλεόρασης, κάτι ποιοτικό.
Χρησιμοποιώ χρόνια την Cinergy 600 της terratec, η οποία έχει δέκτη philips (αναλογικό) και τσιπ σύλληψης το SAA-7134 (philips).
Ψάχνω κάτι ποιοτικότερο (αν υπάρχει), με ψηφιακό δέκτη και ίσως διπλό δέκτη (αναλογικό και ψηφιακό). Θα ήθελα επίσης να παίζει στο media center των vista ultimate...
Έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα; Επίσης, από λογισμικό τι; (Ξέρω, άλλο νήμα :p )

δεν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της τωρινής κάρτας;
στο δικό μου σύστημα έχω την trio lifeview που κάνει 4 πράγματα ( επίγεια ψηφιακή και αναλογική , ψηφιακή δορυφορική και ράδιο )
επίγεια αναλογικά όχι και καλά ( χιόνια , χάλια , κακό ) τα ψηφιακά επίγεια και δορυφορικά πάρα πολύ καλά , ενώ το ράδιο δεν το δοκίμασα , αφού δεν υπήρχε τέτοια ανάγκη ... υπάρχει η lifeview Duo που πιάνει επίγεια αναλογικά και ψηφιακά , όσο για το software είναι συμβατό με το καλύτερο που υπάρχει σε αυτό τον τομέα , DScaler , ενώ στο ψηφιακό κομμάτι παίζει και με τον media center των XP , Vista !

Πολύ καλες καρτες τηλεορασης ειναι οι Ηauppauge!
Εχω δοκιμασει και βγαζουν αριστη ποιοτητα εικονας και ηχου, και δουλευουν απροβληματιστα και με XP και με Vista! :operator:

¨Εχω την LEADTEK DTV 2000H.
Συγκριτικά με την HAUPPAUGE WIN TV_HVR 1300 ANALOG + DVB-T
που είχα πριν είναι πάρα πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς.

Αν σε ενδιαφέρει να παίζεις από Media Center τότε η απάντηση είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ: Hauppauge. Έχει διάφορα μοντέλα για όλα τα βαλάντια. Με διαφορά ό,τι καλύτερο για playback μέσα από Media Center - όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί έχουν τον καλύτερο decoder για MC