Καλή τιμή για Denon 1610?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

therock003

Senior Member
29 June 2008
626
Ποια θεωρειται καλη τιμη για το πλεον discontinued Denon 1610? Σκεφτομουν να παρω καποτε το 1612 οταν ειχε φθασει στα 365 αλλα δεν ειχα οτε τοσα να διαθεσω. Βρηκα ενα μεταχειρισμενο με 1610 με 240 ευρω. Ειναι καλα ή ειναι πολλα? Προτεινα 200 αλλα ο πωλητης δεν το δεχεται.

Werewolf

Supreme Member
15 January 2010
7,211
Απάντηση: Καλη τιμη για Denon 1610?

Αν δεν εχεις προβλημα να κοιταξεις σε αλλη μαρκα κοιτα και παρακατω, σε pioneer στα 199 ευρω μιας και εχεις θεσει οριο τα 200 ευρω.
Γλυτωνεις το μεταχειρισμενο και πας για καινουργιο και εχει παραπανω watt/καναλι.
Δεν θα μπω σε περαιτερω συγκρισεις, μιας και δεν ξερω αν επιμενεις σε denon.
Ομως δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο με το οριο τιμης των 200 ευρω που εθεσες.

http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=253&itm=106&pid=27&st=5

ChrisV.

AVClub Enthusiast
8 January 2010
1,062
SunCity
Re: Καλη τιμη για Denon 1610?

Ειναι ακριβός. Σε αυτη την τιμη πουλιεται ο 1910 που ειναι ενα μοντελο επανω. Το ξερω γιατι τον εχω (τον 1910) και παρακολουθω ποσο πουλιεται. Μια λογικη τιμη για τον 16 ειναι απο 150 μεχρι 180 ευρω. 2ΟΟ με το ζορι...

therock003

Senior Member
29 June 2008
626
Εστω και 200 παντως αξιζει, ή σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν ενισχυτες του σημερα που προσφερουν περισσοτερα και ειναι και του κουτιου? Πρεπει μεσα στο ΣΚ να αποφασισω για να ξερω απο βδομαδα τι θα κανω.

therock003

Senior Member
29 June 2008
626
Τελικα το παιδι καταφερε και τον δωσε και σε τιμη μεγαλυτερη των 200. Παροτι ηταν παλιο μοντελο ηταν πληρες σαν ενισχυτης. Εχει χαρητκτηριστικα που στην κατηγορια του δεν τα βρισκω σε αλλους. ΠΧ μπορεις να προσθεσεις εξωτερικο δικαναλο ενισχυτη και να τον κανεις 7.1. Επισης εχει πολυ καλο μικροφωνο για αυτοματο καλιμπραρισμα. Και ο Pioneer εχει καλο αλλα οχι οσο το Audyssey.

ChrisV.

AVClub Enthusiast
8 January 2010
1,062
SunCity
Απάντηση: Re: Καλή τιμή για Denon 1610?

Τελικα το παιδι καταφερε και τον δωσε και σε τιμη μεγαλυτερη των 200. Παροτι ηταν παλιο μοντελο ηταν πληρες σαν ενισχυτης. Εχει χαρητκτηριστικα που στην κατηγορια του δεν τα βρισκω σε αλλους. ΠΧ μπορεις να προσθεσεις εξωτερικο δικαναλο ενισχυτη και να τον κανεις 7.1. Επισης εχει πολυ καλο μικροφωνο για αυτοματο καλιμπραρισμα. Και ο Pioneer εχει καλο αλλα οχι οσο το Audyssey.

Καλως εκανε, αλλα αυτος που τον αγορασε, επιμενω πως εδωσε πολλα...
Στα ιδια χρηματα επαιρνε 7.1 και οχι να πρεπει να συνδεσει εξωτερικο δικαναλο κτλ....
Αυτο το τελευταιο που το διαβασες????? Κι'εγω οπως σου εγραψα πιο πανω denon εχω, αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.... Μια χαρα ειναι και το Audyssey αλλα mcacc δεν ειναι...

therock003

Senior Member
29 June 2008
626
Re: Απάντηση: Re: Καλή τιμή για Denon 1610?

Καλως εκανε, αλλα αυτος που τον αγορασε, επιμενω πως εδωσε πολλα...
Στα ιδια χρηματα επαιρνε 7.1 και οχι να πρεπει να συνδεσει εξωτερικο δικαναλο κτλ....
Αυτο το τελευταιο που το διαβασες????? Κι'εγω οπως σου εγραψα πιο πανω denon εχω, αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.... Μια χαρα ειναι και το Audyssey αλλα mcacc δεν ειναι...

Αντε αληθεια? Εγω ειχα μεινει με την εντυπωσει πως το Audysey ειναι το καλυτερο calibrator. Οποτε ο pioneer δεν εχει τιποτα να ζηλεψει? Απλως αμα παω εκει χανω την δυνατοτητα προσθηκης εξωτερικου ενισχυτη που επισης με ενδιεφερε. Υπαρχει κατι αλλο που να υστερειται του Denon?

ChrisV.

AVClub Enthusiast
8 January 2010
1,062
SunCity
Εξηγησε μου γιατι σε ενδιαφερει να συνδεσεις 2καναλο και με ποιο τροπο?

therock003

Senior Member
29 June 2008
626
Οχι αλλο λεω, το συστημα ειναι 5.1 αλλα στα χαρακτηριστικα αναφερει πως αν σε ενδιαφερει εχεις την δυνατοτητα να προσθεσεις εξωτερικο δικαναλο ενισχυτη και στην ουσια να τον μετατρεψεις σε 7.1. Δλδ πχ αν εγω στο μελλον θελω 7.1 απλα παιρνω τον ενισχυτη και τα 2 ακομα ηχεια. Αλλιως θα επρεπε να πουλησω αυτον και να παρω καινουριο εξ'ολοκληρου.

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,653
Θεσσαλονίκη
Είναι παντελώς άχρηστη η ιδιότητα αυτή. Ψάξε ενισχυτή που να είναι 7.1 και να σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις τελικό στα μπροστινά ηχεία που έχουν την περισσότερη πληροφορία άρα και κουράζουν περισσότερο τον ενισχυτή. Εκεί έχει όντως νόημα.

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,100
Re: Απάντηση: Re: Καλή τιμή για Denon 1610?

Αντε αληθεια? Εγω ειχα μεινει με την εντυπωσει πως το Audysey ειναι το καλυτερο calibrator. Οποτε ο pioneer δεν εχει τιποτα να ζηλεψει?
Το σύστημα της Pioneer ειναι μακραν καλύτερο της Denon (η ισοσταθμιση της Denon καταληγει σε απολυτο κουρεμα των χαμηλών -> καταστροφη).

Ενω το ξερα απο παλια (παντα απο εμπειρια) εκανα το λαθος και δοκιμασα πριν καιρο το τότε νεο Audyssey 24 και εξακολουθει να ειναι η ιδια πατατα.

Απλως δεν ξερω στα μικρα μοντελα, τι παιζει με τις κουτσουρεμένες εκδόσεις των συστηματων ισοσταθμισης (αν και δεν νομίζω να γυριζει υπερ της Denon με τίποτα).