Καλή WiFi IP Camera?

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Γιατι δεν σε καλυπτει το ip cam viewer;
Μια χαρα τα κανει ολα.

Εχει trigger για το motion alarm;
Εχει mirror πάνω-κάτω; Επειδή την έχω τοποθετήσει ανάποδα όπως καταλαβαίνεις ξεχνιέμαι την γυρνάω αριστερά και πηγαίνει δεξιά.

καλά από άποψης UΙ και γραφικών ας μην μπούμε σε συγκρίσεις με το app του iPhone γιατί είναι τουλάχιστον αστείο....

Ειναι τι χρειαζεται ο καθενας.
Το ip cam viewer έχει να κανεις on-off τις υπερυθρες πχ, να μιλησεις-ακουσεις απο το μικροφωνο-ηχειο.
Τα υποστηριζει αυτα το προγραμμα που λες?

Ειναι τι χρειαζεται ο καθενας.
Το ip cam viewer έχει να κανεις on-off τις υπερυθρες πχ, να μιλησεις-ακουσεις απο το μικροφωνο-ηχειο.
Τα υποστηριζει αυτα το προγραμμα που λες?

Υπέρυθρες ναι.
Ηχο όχι. Αλλά επειδή έχω κατεβάσει το trial που δεν υποστηρίζει ήχο, σίγουρα δουλεύει και ο ήχος;;;; Να το αγοράσω;

κάτι άλλο: έχει να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το motion alarm;

Απ'ότι βλέπω στο gadget victims, έχει κυκλοφορήσει νέο firmware για την 8918.

Ολα ΟΚ και το system firmware και το Web UI αλλά ανοίγω το firefox και επιλέγω audio και λείπει λέει το Plugin. Στην ουσία νομίζω ότι λείπει ο vlc plugin. Παίρνει ο Firefox 5.0 Plugin VLC;

Ολα ΟΚ και το system firmware και το Web UI αλλά ανοίγω το firefox και επιλέγω audio και λείπει λέει το Plugin. Στην ουσία νομίζω ότι λείπει ο vlc plugin. Παίρνει ο Firefox 5.0 Plugin VLC;

Solved: μου είχε ξεφύγει αυτό κατά την εγκατάσταση του VLC player (είναι ανενεργό από default)
Select the Mozilla Plugin option when installing VLC Media Player. The installer will then automatically detect your browser and install the plugin.

Solved: μου είχε ξεφύγει αυτό κατά την εγκατάσταση του VLC player (είναι ανενεργό από default)
Select the Mozilla Plugin option when installing VLC Media Player. The installer will then automatically detect your browser and install the plugin.
Ναι, θέλει στην εγκατάσταση του VLC να επιλέξεις ΚΑΙ το plugin για mozila.

Re: Καλή wifi IP Camera?

παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. αγορασα μια foscam FI8918W και ενω μεσα απο το τοπικο δυκτιο λειτουργει κανονικα απο το internet δεν μπορω να συνδεθω.

εκανα λογαριασμο στο dynDNS.com με name μου.dyndns-ip.com , αλλα δεν τα καταφερνω, δεν ξερω τι λαθος κανω. εχω βαλει port 8090 και τις εχω ανοιξει απο το router.
ρουτερ εχω ενα thomson tg585

στις ρυθμισεις τις καμερας
στο Basic Network Settings

εχω βαλει τα εξεις
IP Addr........ την IP της cameras στο router (192.168.1.71)
Subnet Mask....... 255.255.255.0
Gateway ....... 192.168.1.254
DNS Server...... 192.168.1.254
Http Port ....... 8090
Network Lamp ...... checked

και στα DDNS Service Settings εχω βαλει

DDNS Service...... dndns.org(dyndns)
DDNS User ...... του account μου
DDNS Passwor ....... του account μου
DDNS Host ....... name μου.dyndns-ip.com
Re-Update Ignoring All Errors...... uncheck

εχετε καμια ιδεα? υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω?
Μηπως παιζει ρολο που ειναι το dynDNS.com σε com και οχι σε .org? αλλα η σελιδα του dynDNS στο ιντερνετ μου βγαινει μονο σε .com

ευχαρηστω πολυ!

Last edited:
Απάντηση: Re: Καλή wifi IP Camera?

παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. αγορασα μια foscam FI8918W και ενω μεσα απο το τοπικο δυκτιο λειτουργει κανονικα απο το internet δεν μπορω να συνδεθω.

εκανα λογαριασμο στο dynDNS.com με name μου.dyndns-ip.com , αλλα δεν τα καταφερνω, δεν ξερω τι λαθος κανω. εχω βαλει port 8090 και τις εχω ανοιξει απο το router.

εχω βαλει τα εξεις
Http Port ....... 8090

Μηπως παιζει ρολο που ειναι το dynDNS.com σε com και οχι σε .org? αλλα η σελιδα του dynDNS στο ιντερνετ μου βγαινει μονο σε .com

ευχαρηστω πολυ!
Ένα που βλέπω

DNS Server...... 192.168.1.254,
έχεις το ίδιο με το gateway, ενώ πρέπει να είναι το primary DNS του παρόχου σου (το βλέπεις στο router στα στοιχεία της σύνδεσης).
Ας πούμε 195.170.0.1

Last edited:

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Πρακτικά όλα τα routers κάνουν από default προώθηση των DNS αιτημάτων στους DNS servers που ανιχνεύουν κατά τη σύνδεση (PPP).

Οπότε μπορεί άνετα να μπει ως DNS server η IP του router.

Re: Απάντηση: Re: Καλή wifi IP Camera?

Ένα που βλέπω

DNS Server...... 192.168.1.254,
έχεις το ίδιο με το gateway, ενώ πρέπει να είναι το primary DNS του παρόχου σου (το βλέπεις στο router στα στοιχεία της σύνδεσης).
Ας πούμε 195.170.0.1

σε ευχαρηστω για την απαντηση, εβαλα την primary DNSZ πθ βρήκα στο ρουτερ οπως μου ειπες αλλα και παλι δεν τα καταφερα να συνδεθώ.

primary DNS ειχε 62.169.194.47

εχω βαλει τα εξεις
Http Port ....... 8090

ευχαρηστω πολυ!

Οι ρυθμίσεις σου στην κάμερα είναι πολύ σωστές.Στο ρούτερ σου έχεις κάνει port farwarding external internal port/protocol tcp την ip address της κάμερας enabled?

Στο setup DDNS του ρούτερ σου έχεις βάλει το user name password και host name σου?Κάνει connect?

Επίσης για να την δεις από έξω τι πληκτρολογείς?

εδω ειναι ολες οι ρυθμισεις που εχω κανει. πραγματικα παιδευομαι πολλες ωρες και ενω ολα μου φαίνονται σωστα δεν καταφέρνω να το κανω να δουλεψει απο το ιντερνετ

για να την δω απο εξω πληκτρολογώ ***********.dyndns-ip.com:8090 αλλα δεν ανοίγει καθόλου

Last edited by a moderator:

εδω ειναι ολες οι ρυθμισεις που εχω κανει. πραγματικα παιδευομαι πολλες ωρες και ενω ολα μου φαίνονται σωστα δεν καταφέρνω να το κανω να δουλεψει απο το ιντερνετ

για να την δω απο εξω πληκτρολογώ ***********.dyndns-ip.com:8090 αλλα δεν ανοίγει καθόλου
Μάλλον δεν έβαλες τα αρχικά http.

Εγώ πληκτρολόγησα http://***********.dyndns-ip.com:8090

και το βρήκε, απλά δεν ξέρω τον κωδικό σου να σε δω!!!

Μάλλον δεν έβαλες τα αρχικά http.

Εγώ πληκτρολόγησα http://**********.dyndns-ip.com:8090

και το βρήκε, απλά δεν ξέρω τον κωδικό σου να σε δω!!!

ήταν ανάγκη να βάλεις τη διεύθυνση σου???

δε φοβάσαι καθόλου εεε??? -bye-

Να προτείνω και εγώ την διαγραφή της διεύθυνσης, με την σύμφωνη γνώμη του φίλτατου corfu?

Σιγά ρε παιδιά, αλλάζει hostname και τελείωσε.