Καλημέρα με κάτι όμορφο

Μακάρι να λιώνανε και να σιωπούσαν τα όπλα σε όλη την γη μόνο με την δύναμη της αγάπης όπως στο όμορφο βιντεοκλίπ του τραγουδιού Lovers On The Sun

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τάσο ,το ίδιο ακριβώς βίντεο πόσταρες και στα "τραγούδια που αγαπάτε",στην Μουσική.Σε δικό σου και μόνο νήμα.

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου να το βάζεις και εδώ,ειλικρινά.

Τάσο ,το ίδιο ακριβώς βίντεο πόσταρες και στα "τραγούδια που αγαπάτε",στην Μουσική.Σε δικό σου και μόνο νήμα.

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου να το βάζεις και εδώ,ειλικρινά.

Δημήτρη δημιούργησα αυτό το νήμα για να ποστάρει ο κάθε φίλος ότι θεωρεί όμορφο για καλημέρα , είτε είναι ζωγραφιά, ποίημα, στίχος, βίντεο, εικόνα, τραγούδι, ρητό, αστείο, μια όμορφη σκέψη, κλπ. οτιδήποτε θεωρεί ο κάθε φίλος όμορφο και αξιόλογο για το ξεκίνημα της ημέρας.

Μου άρεσε το βιντεοκλιπ με το τραγούδι Lovers On The Sun γιατί εξυμνεί την αγάπη των δυο ερωτευμένων και πως η κοπέλα στο βιντεοκλίπ έσωσε δυο φορές τον αγαπημένο της και τον ερωτά τους με την δύναμη της αγάπης.

Πιστεύω στον έρωτα, πιστεύω στην αγάπη που είναι ότι πιο όμορφο μας χαρίζει η ζωή. Αν θεωρείς ότι έσφαλα που εξύμνησα την αγάπη και τον έρωτα με το ίδιο βιντεοκλίπ σε δυο διαφορετικά νήματα ταυτόχρονα, τότε ζητώ ταπεινά συγνώμη αγαπημένε μου φίλε στην Πατρίδα.
Ο φίλος σου από την Τσεχία Tasos.cz -bye-

Τάσο μου δεν κατάλαβα την πρόθεσή σου εξ αρχής για αυτό και σε ρώτησα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα τώρα που μου εξήγησες το σκεπτικό σου και συνέχισε να μας συντροφεύεις από εκέι που είσαι.

Κάθε όμορφη καλημέρα είναι ευπρόσδεκτη και αγαπημένη.

Ο φίλος σου Δημήτρης.:operator:

Τάσο μου δεν κατάλαβα την πρόθεσή σου εξ αρχής για αυτό και σε ρώτησα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα τώρα που μου εξήγησες το σκεπτικό σου και συνέχισε να μας συντροφεύεις από εκέι που είσαι.

Κάθε όμορφη καλημέρα είναι ευπρόσδεκτη και αγαπημένη.

Ο φίλος σου Δημήτρης.:operator:

ΟΚ καλέ μου φίλε γνωρίζω την ευαισθησία σου και ήξερα ότι θα καταλάβαινες αμέσως.

Μια και αναφέρθηκε πόσο όμορφη και δυνατή είναι η αγάπη και ο έρωτας, ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια που υμνεί την αγάπη και πάντα με συγκινεί όσες φορές και να το ακούσω είναι το Unchained Melody των Righteous Brothers

Μια καλημέρα διαφορετική από την αναμενόμενη :BDGBGDB55:

Όμορφη καλημέρα σε όλους -bye- με μια ρήση του μεγάλου Λέων Τολστόι

Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος, να είσαι –

good-morning-quote-for-the-day-apr-13-2020.jpg

Δυο χρονια (Α Λυκειου με Β Λυκειου) .... τα ξεχασα ΟΛΑ ... κανονικα.
Και μην φανταστεις οτι προλαβα να παιξω κατι που μου αρεσε.
Κατι αγγαρειες επαιζα (και γιαυτο τα παρατησα).

Μου μεινε το χουϊ, ομως :rolleyes: ....

Awesomeness Overload!

"Spock, I gotta get off this planet; I need to get back to the Ship.

I've done too much LSD.

I'm trippin' out, need some kind of sick pay,

taken too much LSD, feels like I'm breathing liquid water,

too much LSD."

:flipout:

Πολύ όμορφες οι νιφάδες!

Σκεφτείτε όλο το χιόνι που πέφτει, όλο το χιόνι που έχει πέσει ποτέ παντού στον πλανήτη, πόσες νιφάδες είχε.

Όλες ήταν μοναδικές, δεν υπάρχουν δύο ίδιες μεταξύ τους.

Χαιρετίσματα φίλε μου :ernaehrung004:στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη μας την πιο σημαντική πόλη της ζωής μου όπου έζησα τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Την λήψη του πτυχίου από την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, την συνάντηση του πιο μεγάλου έρωτα της ζωής μου που φυσικά κατέληξε σε γάμο, στην γέννηση των παιδιών μου, στην επαγγελματική καριέρα μου και άλλες πανέμορφες στιγμές της ζωής μου.

Οι νιφάδες χιονιού στην εικόνα που παραθέτεις φίλε από την Θεσσαλονίκη μας είναι πράγματι όμορφες και κάνουνε τα τοπία να φαντάζουνε παρθενικά όμορφα ντυμένα στα άσπρα :BDGBGDB55:.

Όμως θέλουνε και προσοχή, όταν συγκεντρωθούνε πολλές μαζί και κατακλύσουνε το οδόστρωμα. Το έζησα ο ίδιος όταν πρωτοέφερα το αυτοκίνητο μου από την Ελλάδα στην Τσεχία.Τα λάστιχα στην Ελλάδα λόγω έλλειψης χιονιού τις περισσότερες φορές δεν τα αλλάζουμε τον χειμώνα και έτσι το αυτοκίνητο μου φορούσε λάστιχα Goodyear παντός καιρού :driver:.

Όταν έφτασα στην καταχιονισμένη Τσεχία το αυτοκίνητο με τα ελληνικά λάστιχα γλιστρούσε, δεν είχε καλό κράτημα. Μόλις τα άλλαξα και έβαλα τα χειμερινά λάστιχα της Michellin βελτιώθηκε κατακόρυφα το κράτημα του αυτοκινήτου λες και ήταν γανζωμένο στο χιονισμένο οδόστρωμα. Κάτι ξέρουνε εδώ οι Τσέχοι που αλλάζουνε τα λάστιχα 2 φορές τον χρόνο, το καλοκαίρι με τα καλοκαιρινά λάστιχα και τον χειμώνα με χειμερινά λάστιχα:a0210:.

jak-jezdit-v-zim%C4%9B-na-sn%C4%9Bhu.jpg

Καλημερα! Αληθινές νιφάδες χιονιού κάτω από το μικροσκόπιο!!!

Χαιρετίσματα φίλε μου :ernaehrung004:στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη μας την πιο σημαντική πόλη της ζωής μου όπου έζησα τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Την λήψη του πτυχίου από την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, την συνάντηση του πιο μεγάλου έρωτα της ζωής μου που φυσικά κατέληξε σε γάμο, στην γέννηση των παιδιών μου, στην επαγγελματική καριέρα μου και άλλες πανέμορφες στιγμές της ζωής μου.

Οι νιφάδες χιονιού στην εικόνα που παραθέτεις φίλε από την Θεσσαλονίκη μας είναι πράγματι όμορφες και κάνουνε τα τοπία να φαντάζουνε παρθενικά όμορφα ντυμένα στα άσπρα :BDGBGDB55:.

Όμως θέλουνε και προσοχή, όταν συγκεντρωθούνε πολλές μαζί και κατακλύσουνε το οδόστρωμα. Το έζησα ο ίδιος όταν πρωτοέφερα το αυτοκίνητο μου από την Ελλάδα στην Τσεχία.Τα λάστιχα στην Ελλάδα λόγω έλλειψης χιονιού τις περισσότερες φορές δεν τα αλλάζουμε τον χειμώνα και έτσι το αυτοκίνητο μου φορούσε λάστιχα Goodyear παντός καιρού :driver:.

Όταν έφτασα στην καταχιονισμένη Τσεχία το αυτοκίνητο με τα ελληνικά λάστιχα γλιστρούσε, δεν είχε καλό κράτημα. Μόλις τα άλλαξα και έβαλα τα χειμερινά λάστιχα της Michellin βελτιώθηκε κατακόρυφα το κράτημα του αυτοκινήτου λες και ήταν γανζωμένο στο χιονισμένο οδόστρωμα. Κάτι ξέρουνε εδώ οι Τσέχοι που αλλάζουνε τα λάστιχα 2 φορές τον χρόνο, το καλοκαίρι με τα καλοκαιρινά λάστιχα και τον χειμώνα με χειμερινά λάστιχα:a0210:.

jak-jezdit-v-zim%C4%9B-na-sn%C4%9Bhu.jpg