Καλημέρα.

19 June 2006
8,661
Τώρα πήρα χαμπάρι τα αποκάτω, έτσι για να είμαστε αγαπημένοι όλοι, απλά θέλω να σας πω, πως όποιος γράψει ξανά άσχετο θέμα με την κατηγορία και ιδιαίτερα για όποια διένεξη ή διαφωνία, το θέμα θα μεταφέρεται και όταν πρέπει ,θα αναλαμβάνει ο Μάϊκ Λαμάρ.

Καλημέρα τζίμη.

1.Το διαγραμμένο ως προσβλητικό και απαράδεκτο μήνυμα το οποίο παρανόμως και μυστηριωδώς αναρτήθηκε από το Σαββατο, παραμένει ακόμα σε κοινή θέα.

2. Δεν πήρα καμμία απάντηση ως προς τις ερωτήσεις που έθεσα πλην μίας του Στέργιου

και

3. Αν συνεχίσει το όνομά μου να περιφέρεται κατασυκοφαντούμενο και δυσφημιζόμενο κατ αυτόν τον τρόπο ,θα κινηθώ νομικά και κατά του κυρίου αυτού και κατά του όποιου φόρουμ φιλοξενεί τέτοιες γελοιότητες.

Το οτι γράφω με το κανονικό μου όνομα και όχι με nicks δεν σημαίνει οτι θα επιτρέψω να το λερώσει ο κάθε ανώνυμος προβληματικός.

Περιμένω λοιπόν τις ακόλουθες απαντήσεις.

1.Ποιός ή ποιοί απ την ΔΟ επέτρεψε για πάνω από 24 ώρες την εκ νέου ανάρτηση ενός διαγραμμένου ποστ ? Κατά πόσο επιτρέπεται αυτό ?

2. Ποιός από τους "άρχοντες" έστειλε το δημοσιευμένο πλέον πμ :"άλλη πλευρά έχει ονοματεπώνυμο και είναι γνωστός σε όλους που συχνάζουν στη Μουσική"?Και σε ποιόν αναφέρεται?

3.Ποιός από τους "νέους" ανασκάλισε το θέμα υποσχόμενος μια εξήγηση και οτι δεν θα διαγραφεί το ποστ του meletov ??

4. Αν είμαι όπως με περιγράφει ο παραπάνω συμφορουμίτης μου, να μου το πείτε ή να με απομακρύνετε πάραυτα ωστε να μη διημιουργώ προβλήματα στην καλή λειτουργία του φόρουμ.

Κύριοι ιδού η Ρόδος

Στο 1ο σου απάντησα: Δικό μου λάθος. Απλώς δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, χώρια που δεν πολυμπήκα μέσα το ΣΚ κι έτσι δεν έκατσα να διαβάσω το "σεντόνι" που ανέρτησε ο meletov.

Επίσης στο 4ο, πιστεύω να κατάλαβες ότι σε πείραζα. Σε καμιά περίπτωση δε δημιουργείς πρόβλημα. Κάποιες μικροαντιπαραθέσεις έιναι προβλεπόμενες.

Όσον αφορά τα 2 και 3, δεν ξέρω, χώρια που το 2, εφόσον πρόκειται για "αδέσποτο" πμ, δεν ξέρουμε καν αν είναι αληθινό.

Ούτε που ξέρω Δημήτρη για αυτά που ρωτάς. Ειλικρινά.
Όποιος έχει πρόβλημα με κάποιον άλλο ,η μουσική κατηγορία δεν είναι η κατάλληλη.
Μιλήστε με pm.
Διαγραφές εδώ μέσα δεν θα γίνονται. Μόνο σε ακραία φαινόμενα.

Χαλάρωσε, δεν έχεις λόγο να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα. Γνωριζόμαστε.

Τώρα αν στράβωσε κάτι μ´ένα μέλος , στράβωσε. Να το λύσετε αλλά όχι εδώ μέσα.
Σε παρακαλώ μη το συνεχίσεις . Εάν συνεχιστεί εδώ, Mαϊκλ Λαμάρ ή ξανθός μάγος.
Και δεν το θέλω με τίποτα.

Υ.Γ . Τώρα για τις απειλές του μέλους meletof , μπορώ να τον καταλάβω.
Απλά θεώρησε ότι είναι τσαντισμένος . Δεν τρέχει τίποτα.

Στέργιο μου δεκτή η απάντησή σου αλλά μονόπλευρη.

Δεν έχω μαζί σου τίποτα. Από τους υπόλοιοπους περιμένω απάντηση οπως επίσης και το κατέβασμα επιτέλους αυτής της ρυπαρής αναφοράς στο όνομά μου !

Αν δεν ειχε καταντησει αστειο το θεμα θα ηταν τραγικο.

Ακου το θεμα σηκωθηκε ...παρανομως και μυστηριωδως ...!!!

Μηπως να απαντησω στις ερωτησεις του να τελειωνουμε ?

Ούτε που ξέρω Δημήτρη για αυτά που ρωτάς. Ειλικρινά.
Όποιος έχει πρόβλημα με κάποιον άλλο ,η μουσική κατηγορία δεν είναι η κατάλληλη.
Μιλήστε με pm.
Διαγραφές εδώ μέσα δεν θα γίνονται. Μόνο σε ακραία φαινόμενα.

Χαλάρωσε, δεν έχεις λόγο να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα. Γνωριζόμαστε.

Τώρα αν στράβωσε κάτι μ´ένα μέλος , στράβωσε. Να το λύσετε αλλά όχι εδώ μέσα.
Σε παρακαλώ μη το συνεχίσεις . Εάν συνεχιστεί εδώ, Mαϊκλ Λαμάρ ή ξανθός μάγος.
Και δεν το θέλω με τίποτα.

Υ.Γ . Τώρα για τις απειλές του μέλους meletof , μπορώ να τον καταλάβω.
Απλά θεώρησε ότι είναι τσαντισμένος . Δεν τρέχει τίποτα.

Τζίμη στην κατηγορία αναρτήθηκε το διαγραμμένο σεντόνι.Μη το παίζεις ανήξερος.Είχε αναρτηθεί και παλαιότερα και σβήστηκε (στην μΟυσική) πάντα ως προσβλητικό.Μου κάνει εντύπωση πως δεν το θυμάσαι.Οπως και η κώφευση των τότε επίσης ενοχλήθέντων.
Και δεν πρόκειται για διένεξη ούτε για λύση με πμ διότι απλούστατα τα πμ όπως βλέπεις ,εκτός αν δεν,,δημοσιεύονται.!!!!

Αν εσύ θεωρείς οτι το θέμα ως έχει αντιπροσωπεύει την Κατηγορία και πρέπει να παραμείνει αναρτημένο ,ενώ αφορά στο πρόσωπό μου και σε πολλά άλλα κάτι δεν έχεις καταλάβει μάλλον..

Το θεμα δεν θα κατεβει αγαπητε , δεν υπαρχει τετοια περιπτωση...στο υποσχομαι εγω....οπως εμεινε σε κοινη θεα το τρισαθλιο υποκριτικο σου θεμα ετσι θα μεινει σε κοινη θεα και η απαντηση μου !!

Και νομιζω οτι ειπαμε και οι δυο....τελος ...σε καποια φαση...τωρα τι χτυπιεσαι και οδυρεσαι ?

Re: Απάντηση: Καλημέρα.

Μεletof , τα είπαμε . Χαλαρώστε. Μιλήστε μεταξύ σας ρε φίλε.
Βαρεθήκαμε.
Λυπηθείτε μας.

Μα εγω Δημητρη ειπα τελος και το εννουσα...αλλα προφανως τελος δεν θα υπαρξει...και εδωσα μια υποσχεση..οσο με προκαλουν θα απαντω...

Στο χερι του/ς ειναι....

Απάντηση: Re: Καλημέρα.

Το θεμα δεν θα κατεβει αγαπητε , δεν υπαρχει τετοια περιπτωση...στο υποσχομαι εγω....οπως εμεινε σε κοινη θεα το τρισαθλιο υποκριτικο σου θεμα ετσι θα μεινει σε κοινη θεα και η απαντηση μου !!

Ποιό είναι το τρισάθλιο δικό μου και ποιά είναι η "απάντησή σου" ο κόσμος έχειο μάτια και βλέπει αλλά δυστυχώς όχι πάντα.

Δημήτρη, επειδή στη ζωή μου δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, όταν λέω ότι τώρα το είδα, σημαίνει ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΤΕΛΟΣ.
Δεν το έχω παρακολουθήσει, τι να κάνω;
Βρείτε τα με pm.

ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Ρε Τζιμη ποιά π.μ , ΕΛΕΟΣ !!!

Τα πμ δημοσιεύονται σου είπα.Δεν συνομιλώ με τον τύπο Διαβάζεις τί σου γράφω ή βιάζεσαι ? Το θέμα που τώρα είδες είχε αρτηθεί και παλαιότερα και διεγράφη .Ποιός ο λόγος και κατά πόσο νόμιμο είναι να ξανα-αναρτηθεί ένα διαγραμμένο θέμα μπορείς να μου πείς ?

Μη βαριέσαι,εσένα ρωτάω, όχι τον meletov.Από εκείνον πήρα την απάντηση..

Θα τα βρείτε , μιλήστε. Είστε έξυπνοι άνθρωποι και οι δύο.

Επειδή έχω μία αδυναμία στην παρακολούθηση των θεμάτων, κυρίως το Σαββατοκύριακο, απλά θέλω να ενημερώσω εδώ όλα τα μέλη, πως και ο Τάσος και ο Στέργιος, θα μεταφέρουν όλα τα άσχετα θέματα ή αν παραστεί ανάγκη θα τα κλειδώνουν.
Εάν πλακωθούμε για θέματα μουσικής (Καρεκλάδες -Ροκάδες για π.χ) καλά θα κάνουμε.
Εάν πέσουν και Punk φάπες, μια χαρά.
Αλλά προσωπικές διαμάχες άσχετες με τη μουσική, στο + άπειρο.
Όποιος έχει πρόβλημα σε μένα.
Ο Τάσος και ο Στέργιος λατρεύουν τη μουσική, θα μας βοηθήσουν να οργανωθούμε, είναι το νέο αίμα, μαθαίνουν, θα εξελιχθούν.
Ας τους βοηθήσουμε.

Τα παιδιά δουλεύουν για την κατηγορία και θα κάνουν και λάθη.
Εγώ τα έχω περιορίσει όχι γιατί είμαι πιο μάγκας αλλά προτιμάω ν´ακούω μουσικές και να συζητάω γι αυτές και λιγότερο για οτιδήποτε άλλο ή σχεδόν καθόλου.

Σόρρυ που δεν παίρνω χαμπάρι πολλά θέματα αλλά έχω σκοπό να συνεχίσω να μην...

Δημήτρη στο συγκεκριμένο μπορεί να έχεις και δίκιο. Άσε να δω το πρωϊ τι έχει γίνει και θα σου απαντήσω.
Cool και θα τα πούμε.
Πρέπει να την κάνω.
Καλό απόγευμα σε όλους.

Υ.Γ. Είσαι μεγάλη γάτα . Βιαζόμουν. Φιλιά.