μηπως θα μπορουσες να εξηγησεις τι εννοεις; δεν κανει καλη δουλεια ή πληρωνεις και εξτρα κατι αλλο;σχεδον...
σχεδον...
μηπως θα μπορουσες να εξηγησεις τι εννοεις; δεν κανει καλη δουλεια ή πληρωνεις και εξτρα κατι αλλο;
Αν ηταν τοσο απλο φιλε μου, θα το ειχαμε ολοι....
H σωστη ρυθμιση ενος προβολεα δεν απαιτει μονο καλα οργανα αλλα και εμπειρο χειριστη. Δυστυχως, ελαχιστοι καλοι calibrators υπαρχουν στην χωρα μας...
Αν ηταν τοσο απλο φιλε μου, θα το ειχαμε ολοι....
H σωστη ρυθμιση ενος προβολεα δεν απαιτει μονο καλα οργανα αλλα και εμπειρο χειριστη. Δυστυχως, ελαχιστοι καλοι calibrators υπαρχουν στην χωρα μας...
οταν μπορεις και σιγουρέψεις οτι το elite ειναι το καταλληλο για προβολεις ενημεμερωσε μας...Οι ενδιαφερόμενοι ψάξτε το και εσείς, προσοχή όμως μόνο το spyder3 elite νομίζω πως κάνει ΚΑΙ για προβολείς...
οταν μπορεις και σιγουρέψεις οτι το elite ειναι το καταλληλο για προβολεις ενημεμερωσε μας..
Διαφωνώ κάθετα...:HTEHETH63:
Προσπαθώ να βρω κάτι στα αγγλικά γιατί κάνω μετάφραση με τον google από το γαλλικό web προς ελληνικά και δεν βγαίνουν καλές...
Οι ενδιαφερόμενοι ψάξτε το και εσείς, προσοχή όμως μόνο το spyder3 elite νομίζω πως κάνει ΚΑΙ για προβολείς...
Να στο πω πιο απλα... Εχω δει ρυθμιση με μηχανηματα πολυ μεγαλυτερης ακριβειας απο το Spyder, οπου ενω τα νουμερα εβγαιναν σωστα, η εικονα δεν βλεποταν! Αν ο calibrator δεν ηξερε την δουλεια του και δε επεμβαινε,με νεα ρυθμιση απο νεα βαση, το τελικο αποτελεσμα θα ηταν απογοητευτικο!
Αυτο διοτι, ακομα και τα ακριβοτερα οργανα εχουν περιθωρια σφαλματος. Εκει χρειαζεται και το εμπειρο ανθρωπινο ματι, για να επεμβει οποτε χρειαστει.
Sorry αν σου χαλασα τις προσδοκιες...
για τις οθονες pc κανουν τουλαχιστον;Δυστυχώς ετσι είναι…
Θυμάμαι που πριν δυο χρονια παιδευόμασταν μια παρεα βλαμμένων με δυο τετοια μαραφέτια αλλα το αποτέλεσμα εάν και έδειχνε στα χαρτια οκ στην εικόνα ηταν κουκουρουκου…
Βέβαια, το όργανο μετράει, δεν ρυθμίζει, μην το ξεχνάμε αυτό. Γιατί και το τελειότερο όργανο στον κόσμο να έχεις δεν σημαίνει οτι θα κάνεις και σωστή ρύθμιση, το πολύ πολύ να σου δείξει πόσο λάθος είσαι. Γιατί άν το όργανο είναι τέλειο και μου δείξει οτι το μπλέ μου από τα 70 IRE και πάνω κλιπάρει αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε γι´αυτό, το μηχανάκι δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το διορθώσω, δεν έχει δηλαδή CMS πλήρες τί να το κάνω το πανάκριβο όργανο;
Δηλαδή αν εγώ αγοράσω ένα Στραντιβάριους σημαίνει οτι θα παίζω και καλό βιολί;
Τέλος πάντων, ας το δούμε το οργανάκι, μπορεί όντως να μετράει πάρα πολύ καλά. Να μετράει όμως, όχι να καλιμπράρει. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Κι όμως, αν ο προβολέας οδηγείται από HTPC, ρυθμίζει μιά χαρά, χωρίς ανάγκη παρέμβασης από το χρήστη, αποθηκεύοντας μάλιστα τις ρυθμίσεις στο Look Up Table της κάρτας γραφικών, εμποδίζοντας έτσι οποιαδήποτε άλλη ακούσια παρέμβαση..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.